Benim de 32 den sonra azaldı hareketleri doktora gittim 34 haftalığım ama 33 ile uyumlu çıktı.her hafta takipte olacağım bebeğe kan akımı az olduğundan olabilirmiş. Rabbim evlatlatımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah34. Hafta itabir ile bebek hareketlerinde ciddi azalma hisseden var mı
Of ben mi kafaya taktım abartıyor muyum anlamıyorum
Oluyor canım. Bazen öyle bir ağrı girip çıkıyor ki tarif edemiyorum. Ben de magnezyum kalsiyum içiyorum. Faydası olmuyor. Muhtemelen dediğin gibi çatımız genişliyordurKızlar size bişey sorcam sizinde bebek büyüdükçe bu pelvik kaşlarınızda ağrı oluyor mu yada bu vajinaya yakın bacak iç kısmı pelvik demi oralar orda ağrı var mı iki gündür kalsiyum magnezyum içmeme rağmen orda o ağrı geçmiyor Yaa genişliyor mu acaba orası
Muhtemelen çatı genişliyor bugün sabah kalkıp işe gidemedim ya şöyle iki yürüdüm ettim öyle açıldı ama değişik bi ağrı pilates topu var bende onunla hareket etmek biraz iyi geldiOluyor canım. Bazen öyle bir ağrı girip çıkıyor ki tarif edemiyorum. Ben de magnezyum kalsiyum içiyorum. Faydası olmuyor. Muhtemelen dediğin gibi çatımız genişliyordur
Yaa korkuyorum artık 1 hafta önce gittim Dr 10 gün sonra gitcem bir dahakine aslında bugün hareketleri daha iyi ama tekme olarak değil açma germe gibi artıkBenim de 32 den sonra azaldı hareketleri doktora gittim 34 haftalığım ama 33 ile uyumlu çıktı.her hafta takipte olacağım bebeğe kan akımı az olduğundan olabilirmiş. Rabbim evlatlatımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Aynısını eşime söyledim vajinal doğuma 1 yıl verirlermiş gibi geldi, gerçekten ülkemin geldiği hale inanamıyorum. Kadının bedenine saygı yok ama her alanda karışmayı kendilerine hak biliyorlarBanada normal vajinal doğum yapanlara 1 yıl sezeryan yapanlara 4 ay diyor sağlık bakanlığı dese inanırım o videodan sonra… öyle bir ayrım yapmış sezeryana eksik anne muamelesi yapılmış iznide doğum şekline göre ayarlar kesin. İşin şakası 1 yıl olsa bize yetişse ne güzel olur ama
Evet evet ben de arada pilates topuna oturuyordum. Gerçekten iyi geliyor. Ama doktor erken doğumu tetiklemeyelim çok yapma dedi o yüzden geri azalttımMuhtemelen çatı genişliyor bugün sabah kalkıp işe gidemedim ya şöyle iki yürüdüm ettim öyle açıldı ama değişik bi ağrı pilates topu var bende onunla hareket etmek biraz iyi geldi
Tam bu vajinanın altında iç bacak kısmı değilmi. Benim de kaç gündür akşamları inanılmaz ağrıyor, internetten baktım, kaslar ve bağlar gevşiyormuş doğuma hazırlık için. Sıkı bir iç bacakla ıkınmak daha zor olacağından vücut kendini kaslarını bağlarını gevşetiyormuş rabbimin mucizelerinden biri daha gerçektenKızlar size bişey sorcam sizinde bebek büyüdükçe bu pelvik kaşlarınızda ağrı oluyor mu yada bu vajinaya yakın bacak iç kısmı pelvik demi oralar orda ağrı var mı iki gündür kalsiyum magnezyum içmeme rağmen orda o ağrı geçmiyor Yaa genişliyor mu acaba orası
Bende de oluyordu evde yuruyemez oldum çareyi o kemige destekli yastık koyuyorum araya sabaha kadar öyle uyuyorum sabah dinlenmiş sekılde kalkıyorum akşam yorulunca tekrar başlıyor ama hiç degılse gun içinde agrım kesildiKızlar size bişey sorcam sizinde bebek büyüdükçe bu pelvik kaşlarınızda ağrı oluyor mu yada bu vajinaya yakın bacak iç kısmı pelvik demi oralar orda ağrı var mı iki gündür kalsiyum magnezyum içmeme rağmen orda o ağrı geçmiyor Yaa genişliyor mu acaba orası
Sünnet çocuğu gibi yürüyorum o ağrılar yüzünden evdeKızlar size bişey sorcam sizinde bebek büyüdükçe bu pelvik kaşlarınızda ağrı oluyor mu yada bu vajinaya yakın bacak iç kısmı pelvik demi oralar orda ağrı var mı iki gündür kalsiyum magnezyum içmeme rağmen orda o ağrı geçmiyor Yaa genişliyor mu acaba orası
Teşekkür ederim canımBen Eylülbaskı olması lazım instada öyle bi yerden bastırdım en uygun orası fiyat verdi
Yaa korkuyorum artık 1 hafta önce gittim Dr 10 gün sonra gitcem bir dahakine aslında bugün hareketleri daha iyi ama tekme olarak değil açma germe belki de normaldir bilemiyorum ama bana doktor önceden hareket vardıysa şşmdi farklı azaldıysa takipte olalım dedi işte haftada bir gitceğm. Son zamanlarda sık kontrolde fayda var sanırım.biraz yememe daha dikkat etmeye başladım sol yanıma yatıyorum sürekli.bir de ben
Belki de normaldir çoğumuz da böyleyse bilemiyorum kiYaa korkuyorum artık 1 hafta önce gittim Dr 10 gün sonra gitcem bir dahakine aslında bugün hareketleri daha iyi ama tekme olarak değil açma germe gibi artık
Canım bana 31+4’de 2100 gr için iri dedi doktor. Benim gebelik diyabetim var bu arada.Hanımlar selamlar, 32.haftadayım çalışabilir raporunu aldım.bebek 2kg 42 cm acaba az mı kilosu? haftasıyla tam görünüyor ama.Biraz suratsızdı bugün.Sizin 32.hafta bebek gelişimleriniz nasıldı ?
Ah ah bende aynı sorunu yaşıyorum balım seni o kadar iyi anlıyorum ki benim kp yok vefat etmiş ama kv dem ben önceden gelecem diye tutturdu benim doğum kasımın ortası gibi ya da sonu ama gel gör bu ay sonu gelecekmiş ben yemek yapamazmissin işte ben iş yapamazmisim yahu bu aya kadar ben yaptım o kadar bulantiya istifrar etmeme ağrıya rağmen ki ev taşıdım bu halimleBiliyor söyledim bunu inanılmaz kafama taktığımı da biliyor ne yapiyim gelene gelme mi diyim diyor bende senin özel bir hastalığın olsa ben hiç çekinmeden kendi aileme sizin yanınızda rahat edemez derim ki benim dememe gerek kalmaz onlar zaten bunu düşünüp gelmezler dedim bizimkiler böyle ne yapiyim ben bir şekilde idare ederim sen odada takılırsın dedi genelde aman bir şey demesinler laf etmesinler diye hep biz alttan alıyoruz bir şey diyemiyor ailesine hayret bugün daha çok var baba gelmeyin daha dedi annem kv me doğuma anneler gitsin kızım toparlayınca babalar gelir rahat edemez demiş niye rahat edemesin eder diyormuş benim annemden daha iyi tanıyor ya beni üzerine birde bir ay önceden gelme lafı ediliyor gelde nispet artniyet arama inada mı yapıyor kendinde hak mı görüyor oğlunun evi diye düşünme
32+6 da 1840 gr 44 cm di. Hiç kafaya takma her bebek farklı. Haftası ile uyumlu ise bir önceki kontrole göre kilo alımı normalse gerisi önemsiz . Doktorun zaten iyi yada kötü der canım benimHanımlar selamlar, 32.haftadayım çalışabilir raporunu aldım.bebek 2kg 42 cm acaba az mı kilosu? haftasıyla tam görünüyor ama.Biraz suratsızdı bugün.Sizin 32.hafta bebek gelişimleriniz nasıldı ?
Of of bu kv deler kayınpederler neden böyle ya . Niye bu düşüncesizlik. Zaten top gibi karnımız var panda gibi yuvarlanıyoruz. Yanlış anlamayın ama ben bazen altıma kaçırıyorum çamaşırım ıslanıyor. Gece uyuyamıyorum evde dört dönüyorum. Acıkıyorum gece zırt pırt kalk yemek ye çişe git. Gündüz yada gece giydiğim herşey sıkıyor. İç çamaşırı giymiyorum elbise giyiyorum . Üzerime ne giysem hele karnıma değen herşey batıyor tamam insan kendi annesinden çekinmez ama kv kp nedir ya. En rahat etmem gereken dönemde ay evde onlar var diye ben niye rahatsız olayım. Ben şanslıyım benimkiler çok anlayışlı. Öyle erkenden gelelim muhabbeti yok ama olması gereken zaten bu. Kadın kadından anlamalı kv de gelinin halini anlamalı ama nerdeeee sanki sadece oğlanlarının evi o evler sanki gelinin de evi değil . Of of yine siizn kv de ve kp e sinirlendimAh ah bende aynı sorunu yaşıyorum balım seni o kadar iyi anlıyorum ki benim kp yok vefat etmiş ama kv dem ben önceden gelecem diye tutturdu benim doğum kasımın ortası gibi ya da sonu ama gel gör bu ay sonu gelecekmiş ben yemek yapamazmissin işte ben iş yapamazmisim yahu bu aya kadar ben yaptım o kadar bulantiya istifrar etmeme ağrıya rağmen ki ev taşıdım bu halimle
Hayır benim annem daha erken ben doğuma gelecem diyor kv ben gelecem diye tutturuyor eşime diyorum ama gelsin ne olacak moduna geçti dedim 60 gün duracak farkindaysan ve herşeye karışırsa ben kafayı yerim diye kv iyidir hoştur ama çok karışır herşeye
Gorumcelerim mesela bı işi yaparken farklı yapar ablan işte öyle yapmaz sende öyle yap su şöyle yapmaz sende öyle yap diyip durur
Hayır annem var benim gelecek zaten eşimi kırmamak için kvde gelsin dedim ama bende senin gibi stres yapıyorum
Onun yemeklerini çok yiyemiyorum farklı yapıyor biraz ne yapacam bilmiyorum valla bunaldım ya
Ah yavrum benimki daha erken gelecekti ben gelme dedim öyle gelmedi valla o kadar haklısın kiOf of bu kv deler kayınpederler neden böyle ya . Niye bu düşüncesizlik. Zaten top gibi karnımız var panda gibi yuvarlanıyoruz. Yanlış anlamayın ama ben bazen altıma kaçırıyorum çamaşırım ıslanıyor. Gece uyuyamıyorum evde dört dönüyorum. Acıkıyorum gece zırt pırt kalk yemek ye çişe git. Gündüz yada gece giydiğim herşey sıkıyor. İç çamaşırı giymiyorum elbise giyiyorum . Üzerime ne giysem hele karnıma değen herşey batıyor tamam insan kendi annesinden çekinmez ama kv kp nedir ya. En rahat etmem gereken dönemde ay evde onlar var diye ben niye rahatsız olayım. Ben şanslıyım benimkiler çok anlayışlı. Öyle erkenden gelelim muhabbeti yok ama olması gereken zaten bu. Kadın kadından anlamalı kv de gelinin halini anlamalı ama nerdeeee sanki sadece oğlanlarının evi o evler sanki gelinin de evi değil . Of of yine siizn kv de ve kp e sinirlendim
Ben geçen hafta 3 4 gün pelvis ağrısı çektim aynı zamanda belimede vuruyodu ağrısı bide uzun zamandır vajina ağrısı yaşıyorum bıçak batması gibi özellikle eğilip kalktığım zamanalrda ve ayakta fazla kaldığım zamanlarda oluyoKızlar size bişey sorcam sizinde bebek büyüdükçe bu pelvik kaşlarınızda ağrı oluyor mu yada bu vajinaya yakın bacak iç kısmı pelvik demi oralar orda ağrı var mı iki gündür kalsiyum magnezyum içmeme rağmen orda o ağrı geçmiyor Yaa genişliyor mu acaba orası
İyi bari annen varken birşey diyemiyorlarsa. Kimisi de kız annesini hor görüyor . Oğlumun evi sen elsin muhabbeti Yapıyor. En azından annenden çekinmeleri güzelAh yavrum benimki daha erken gelecekti ben gelme dedim öyle gelmedi valla o kadar haklısın ki
Yahu bacaklarımı uzatmadan oturamiyorum ben her tarafım ağrıyor gece desen senin gibiyim gündüzleri uyku hali bişey yapamıyorum
Beni eltimle karıştırıyorlar ona böyle davranmislar bende tam tersiyim kendi işimi kendim hallederim onu kabullenmiyorlar herşeyi onlarla yapmam gerekiyormuş gibiler şehir dışına taşındım hala aynilar
Ama anneme diyecem oda erken gelsin o varken bişey diyemez
Canım gaviscon double action denedinmi bilmiyorum ama ben baya şişe şişe ondan içiyorum benim normaldede reflu problemmi var baya rahatlatıyor doktor istediğin kadar iç hiç bı zararı yok dedi normal gaviscon değil ama double action etki etti banaTamam yavrum bende tahin deneyim bi teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?