- 8 Nisan 2022
- 1.708
- 1.193
- 83
25 ekim az kalmış cnm rapor başlama tarihi dimi ? Benim 9 kasım daha 23 iş günü varBenim de bacaklar pert durumda. sırt ağrısını felan unutturdu bana. kasım kasım kasılıyor bacaklarım içinde sürekli bi sızı hali var. 25 ekim gibi izne ayrılıyorum nasipse. artık bol bol dinlenmeli gecsin evde hazırlanayım diyorum bebiş için. iş yerinde oturarak çalışsam da hareket etmeye çalısıyorum akşamları da eve dönerken 20 dk felan yürüyorum. başka da bi hareket yapmıyorum şu aşamada. zaten hiç halim yok. karnımda ki sertlikler de ara ara devam ediyor. taş gibi oluyor resmen ama sürekli değil. doğuma hazırlık sanırım.
az kaldı hayırlısıyla şu süreci bi bitirseydik diyorum. sağ salim bi kavuşsaydık yavrularımıza.
35. Haftadayım kafası 39. Çıkıyor. Doktor bir şey demedi. Tekrar gittiğimde yeniden soracağım. Genetiktir inşallah. 10 gün sıkıntı değildir ama doktor bi yorum yaptı mı?Merhaba kaçıncı haftadasınız ? Ben 32. Haftadayım bebeğin kafası 10 gün önden gidiyor diğer unsurlar ise bazısı gününde bazısı bir hafta önde ama en çok kafası önde son ölçümde.sizin ölçüler nasıl ? Size ne dedi doktor acaba ?
25 ekim az kalmış cnm rapor başlama tarihi dimi ? Benim 9 kasım daha 23 iş günü vardireniyorum bakalım
Bana sadece doğunca anlayacağın bi fark değil dedi ama bende korktum çünkü bende gebelik şekeri var sonlara doğru sıkıldığım İçin abartmadan herşeyden yedim.çocuk 2 kg boyu 42 cm aslında normal dedi.ama ben daha 32 deyim haliyle sonra devamlı artarsa diye Endişe ettim35. Haftadayım kafası 39. Çıkıyor. Doktor bir şey demedi. Tekrar gittiğimde yeniden soracağım. Genetiktir inşallah. 10 gün sıkıntı değildir ama doktor bi yorum yaptı mı?
Ben biraz normal istemiyo gibiyim cnm kesip biçerlerse diye korkuyorum bebeğin kafası falan da önden gidiyor işkence olacaksa sezaryen olsun diyorum.doktora da bu sekılde söyleyeceğim.Suan iyiyim gibi 23 iş günü daha dayanırım.hatta bir günü de 29 ekimmiş kaldı 22 :)Yok canım rapor 1 kasım da başlıyor ama 29 ekimde resmi tatil öncesinde yarım gün vs. 2 günde yıllık izin yazdırdım. 1 hafta erken bırakmış olucam raporum 1 kasım da devreye girecek nasipse.
1 kasım itibariyle 37 haftalık oluyoruz. 23 kasım da doğum görünüyor uygulamaya göre.
doktor net bişey demedi. en son gitim de başı yukarı dönmüştü. eğer doğum kanalına girmezse sezeryan olacak haliyle.
akışına bıraktım doğumu şuan hiç düşünmüyorum. öyle ya da böyle olup bitecek her türlü o 1 gün sezaryen da olsa normal de olsa ağrı çekicem diyorum. kabul edince kafam rahatladı biraz.
AA fıtık mi vardı geçmiş olsun canımAminn inşallah canım ama hareket etsem de sabahına dayak yemiş gibi kalkıyorum bugün kendi doktoruma gideceğim bakalım ne diyecek bi sorcam yine de magnezyum da kalsiyum da kullanacağım ama yine de bacak ağrım be bel ağrım geçmiyor maalesef seseryana o yüzden biraz yakın duruyorum fıtık iki tane vardı onlar patlar mı diye korkuyorum da bakalım bi doktora sorcam
Şimdi çıktık muayeneden canım 2 kilo olmuş paşam doktor biraz dürtükledi net yüzünü gördük bugünAA fıtık mi vardı geçmiş olsun canım
Kız bende de aynı durum ağrılar çok arttı hele son günlerde magnezyum kalsiyum falan kullanmama rağmen bide arada ayaklarıma kramplar giriyor
Hadi bakalım kaç kilo olmuş beyfendi boyu falan
Çok güzeller bayıldımKızlar oda hediyelikleri için şunları seçtim, odayada iki üç balon alıcam o kadar sade olsun istiyorum biraz. Artık son demlerdeyiz çıksın kafamdan dedim
Benimki de 2 haftada 800 gr almış 3 kg şuanda doktor meyve şekerini de azalt dedi gebelik şekeri yüzünden. İnşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.Bana sadece doğunca anlayacağın bi fark değil dedi ama bende korktum çünkü bende gebelik şekeri var sonlara doğru sıkıldığım İçin abartmadan herşeyden yedim.çocuk 2 kg boyu 42 cm aslında normal dedi.ama ben daha 32 deyim haliyle sonra devamlı artarsa diye Endişe ettim
Hay maşallah paşayaŞimdi çıktık muayeneden canım 2 kilo olmuş paşam doktor biraz dürtükledi net yüzünü gördük bugünbacak boyu vücut boyundan uzunmuş ama normal dedi anne baba uzun genetiktir diye 47 cm olmuş belde ki fıtık engellemezse eğer normal gözüküyor ama engellerse sezeryan öyle bir düşünürüz dedi bakalım şimdilik
Daha tuhaf bir şey söyleyeyim 0 ödemim var ayaklarımda ama ayak numaram büyüdü hamilelikte benimKışın giyerim diye bot aldım 36 giyiyorum normalde 37 söyledim o bile olmadıelleri ayakları davul gibi olan bi ben miyim aşırı ödem var şuan bende kilodan ziyade
Ay bende inanılmaz ödem var var ya ellerim uyuşuyor ödemden terlikten başka birşey giyemiyorum inşallah doğumdan sonra böyle kalmamDaha tuhaf bir şey söyleyeyim 0 ödemim var ayaklarımda ama ayak numaram büyüdü hamilelikte benim
Geçer geçer merak etme, annem bana hamileyken babamla alışverişe gitmişler zaten çok ödemliymiş ayakkabısı sıkınca ordan hemen bir terlik almışlar 2 numara büyük. 1 saat sonra o da yırtılmışAy bende inanılmaz ödem var var ya ellerim uyuşuyor ödemden terlikten başka birşey giyemiyorum inşallah doğumdan sonra böyle kalmam
Maşallah bence ödem olsada çok fazla olmaz sizde artık bende 26 larda falan başladı çünkü doğuma kadar balon gibi şişcem bu gidişleGeçer geçer merak etme, annem bana hamileyken babamla alışverişe gitmişler zaten çok ödemliymiş ayakkabısı sıkınca ordan hemen bir terlik almışlar 2 numara büyük. 1 saat sonra o da yırtılmışSeni doğurdum 2 hafta sonra dal gibiydim dedi. Ben genetiktir kesin bende de ödem olur dedim ama maşallah hiç yapmadı 35 ten sonra şişersem bilemiyorum buraya kadar zar zor geldim
acını anlamak paylaşmak çok zordur eminim sabırlar diliyorum.allah tez zamanda hayırlısı ile kucağınızı doldursun en içen dualarımı gönderiyorum sizeMerhaba arkadaşlar grubun en başından buyana sessiz takipcilerindendim. Bende kasım annesi olacaktım.Melek annesi oldum26 haftalıkken erken doğum yaptım. ( sezeryan ) bebeğim 10 gün yaşadı . genel süreçten bahsetmeyeceğim hepiniz son zamanlarınızdasınız etkilemek istemem. sadece doğum için şunu söyliyim. bende hepiniz gibi endişeliydim vajinalda yapamam sezeryanda yapamam ben nasıl ne yapacağım diye . öncesinde bu düşünce oluyor ama doğum anında zerre kadar bu düşünce gelmiyor oyuzde bebekler ne şekilde gelmek istiyorsa o şekil geliyor zaten ve anne ter türlü hazır oluyor . hepiniz güçlü ve hazırsınız farkında olmuyor insan doğumdan sonra ne demek istediğimi anlayacaksınız .. Aslında bu durumdan hiç bahsetmeyecektim ama sizlerden özel dua istiyorum. biran önce toparlanıp yeniden bu sürece girmek için rabbim bana güç kuvvet sağlık versin dua etmeniz hayırlı zamanda hayırlı şekilde olması için. ( şuan gebeliğim devam etseydi 32+4 dü )
ayy hadi hayırlısı canım normali dene istersen duruma göre bakarsın tabi sana kalmış nasıl istersen öyle yap.1 ay çok az yaa göz açıp kapayana kadar geçicekBende 34+2 bugün randevum vardı . 2400 gr olmuş oğlum. Nst de sıkıntı çıkmadı. Çatı muayenesi yaptı öyle düşündüğüm gibi olmadı çok rahattı. Çatın vajinal doğuma uygun doğum şekli sana kalmış dedi doktorum . Normalde 17 Kasım doğum ama kasımın ilk haftası gibi düşün 40. Haftasını pek beklemeyecek gibi dedi . İçim rahatladı dedim daha ohooo bir ay var
Bir arkadaşım doğum yaptı özel hastanede kapısına kapı süsü ve balon koymak istemiş hastane yasak olduğunu süsletmek isterse hastanenin ücret karşılığı kendilerinin süsleyebileceklerini söylemişler bende balon standı balon aldım ve kapı süsü yaptım inşallah benim hastanemde yoktur böyle bir kural siz sordunuz mu?Kızlar oda hediyelikleri için şunları seçtim, odayada iki üç balon alıcam o kadar sade olsun istiyorum biraz. Artık son demlerdeyiz çıksın kafamdan dedim
Bende 35 ten sonra bir anda şiştim acile gittim hemen burda birisi uyarmıştı tansiyonuma ve idrarda protein var mı diye bakıldı çok şükür bir şey çıkmadı turşu yemiştim çok uzun bir zamandan sonra sanırım bir anda o şişirdi sizde dikkat edinGeçer geçer merak etme, annem bana hamileyken babamla alışverişe gitmişler zaten çok ödemliymiş ayakkabısı sıkınca ordan hemen bir terlik almışlar 2 numara büyük. 1 saat sonra o da yırtılmışSeni doğurdum 2 hafta sonra dal gibiydim dedi. Ben genetiktir kesin bende de ödem olur dedim ama maşallah hiç yapmadı 35 ten sonra şişersem bilemiyorum buraya kadar zar zor geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?