2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

25 ekim az kalmış cnm rapor başlama tarihi dimi ? Benim 9 kasım daha 23 iş günü var direniyorum bakalım

35. Haftadayım kafası 39. Çıkıyor. Doktor bir şey demedi. Tekrar gittiğimde yeniden soracağım. Genetiktir inşallah. 10 gün sıkıntı değildir ama doktor bi yorum yaptı mı?

25 ekim az kalmış cnm rapor başlama tarihi dimi ? Benim 9 kasım daha 23 iş günü var direniyorum bakalım

Yok canım rapor 1 kasım da başlıyor ama 29 ekimde resmi tatil öncesinde yarım gün vs. 2 günde yıllık izin yazdırdım. 1 hafta erken bırakmış olucam raporum 1 kasım da devreye girecek nasipse.
1 kasım itibariyle 37 haftalık oluyoruz. 23 kasım da doğum görünüyor uygulamaya göre.
doktor net bişey demedi. en son gitim de başı yukarı dönmüştü. eğer doğum kanalına girmezse sezeryan olacak haliyle.

akışına bıraktım doğumu şuan hiç düşünmüyorum. öyle ya da böyle olup bitecek her türlü o 1 gün sezaryen da olsa normal de olsa ağrı çekicem diyorum. kabul edince kafam rahatladı biraz.

35. Haftadayım kafası 39. Çıkıyor. Doktor bir şey demedi. Tekrar gittiğimde yeniden soracağım. Genetiktir inşallah. 10 gün sıkıntı değildir ama doktor bi yorum yaptı mı?
Bana sadece doğunca anlayacağın bi fark değil dedi ama bende korktum çünkü bende gebelik şekeri var sonlara doğru sıkıldığım İçin abartmadan herşeyden yedim.çocuk 2 kg boyu 42 cm aslında normal dedi.ama ben daha 32 deyim haliyle sonra devamlı artarsa diye Endişe ettim

Ben biraz normal istemiyo gibiyim cnm kesip biçerlerse diye korkuyorum bebeğin kafası falan da önden gidiyor işkence olacaksa sezaryen olsun diyorum.doktora da bu sekılde söyleyeceğim.Suan iyiyim gibi 23 iş günü daha dayanırım.hatta bir günü de 29 ekimmiş kaldı 22 :)

AA fıtık mi vardı geçmiş olsun canım
Kız bende de aynı durum ağrılar çok arttı hele son günlerde magnezyum kalsiyum falan kullanmama rağmen bide arada ayaklarıma kramplar giriyor
Hadi bakalım kaç kilo olmuş beyfendi boyu falan

Şimdi çıktık muayeneden canım 2 kilo olmuş paşam doktor biraz dürtükledi net yüzünü gördük bugün bacak boyu vücut boyundan uzunmuş ama normal dedi anne baba uzun genetiktir diye 47 cm olmuş belde ki fıtık engellemezse eğer normal gözüküyor ama engellerse sezeryan öyle bir düşünürüz dedi bakalım şimdilik

Kızlar oda hediyelikleri için şunları seçtim, odayada iki üç balon alıcam o kadar sade olsun istiyorum biraz. Artık son demlerdeyiz çıksın kafamdan dedim

Eklentiler

• IMG_1455.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_1454.webp
    61,5 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar oda hediyelikleri için şunları seçtim, odayada iki üç balon alıcam o kadar sade olsun istiyorum biraz. Artık son demlerdeyiz çıksın kafamdan dedim
Çok güzeller bayıldım Ben de sadece isminin olduğu kapı süsü yaptırıyorum bir de ufak bir balon standı koyarım herhalde. Hediyelik ve çikolata işini ben 40 mevlüdü için düşündüm daha çok kişi gelecek orda dağıtılsın dedim. Hastaneye zaten anne babalar dışında kimseyi çağırmam.

Benimki de 2 haftada 800 gr almış 3 kg şuanda doktor meyve şekerini de azalt dedi gebelik şekeri yüzünden. İnşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.

Hay maşallah paşaya bizim çocuklar nazlı ay ama şükür göstermiş senin paşa
Benim paşa gostermiyor bı turlu ya hep yan duruyor hadi rabbim hayırlısını versin kuzu çatı muaynesi oldun mu peki

Kışın giyerim diye bot aldım 36 giyiyorum normalde 37 söyledim o bile olmadı elleri ayakları davul gibi olan bi ben miyim aşırı ödem var şuan bende kilodan ziyade
Daha tuhaf bir şey söyleyeyim 0 ödemim var ayaklarımda ama ayak numaram büyüdü hamilelikte benim

Ay bende inanılmaz ödem var var ya ellerim uyuşuyor ödemden terlikten başka birşey giyemiyorum inşallah doğumdan sonra böyle kalmam
Geçer geçer merak etme, annem bana hamileyken babamla alışverişe gitmişler zaten çok ödemliymiş ayakkabısı sıkınca ordan hemen bir terlik almışlar 2 numara büyük. 1 saat sonra o da yırtılmış Seni doğurdum 2 hafta sonra dal gibiydim dedi. Ben genetiktir kesin bende de ödem olur dedim ama maşallah hiç yapmadı 35 ten sonra şişersem bilemiyorum buraya kadar zar zor geldim

Maşallah bence ödem olsada çok fazla olmaz sizde artık bende 26 larda falan başladı çünkü doğuma kadar balon gibi şişcem bu gidişle

acını anlamak paylaşmak çok zordur eminim sabırlar diliyorum.allah tez zamanda hayırlısı ile kucağınızı doldursun en içen dualarımı gönderiyorum size

ayy hadi hayırlısı canım normali dene istersen duruma göre bakarsın tabi sana kalmış nasıl istersen öyle yap.1 ay çok az yaa göz açıp kapayana kadar geçicek

Bir arkadaşım doğum yaptı özel hastanede kapısına kapı süsü ve balon koymak istemiş hastane yasak olduğunu süsletmek isterse hastanenin ücret karşılığı kendilerinin süsleyebileceklerini söylemişler bende balon standı balon aldım ve kapı süsü yaptım inşallah benim hastanemde yoktur böyle bir kural siz sordunuz mu?

Bende 35 ten sonra bir anda şiştim acile gittim hemen burda birisi uyarmıştı tansiyonuma ve idrarda protein var mı diye bakıldı çok şükür bir şey çıkmadı turşu yemiştim çok uzun bir zamandan sonra sanırım bir anda o şişirdi sizde dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…