2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bu toplanma gibi dediğimiz sancılardan dolayı bu gece neredeyse hiç uyuyamadım bugün randevum vardı ilk defa nst ye bağlandım ama sancıyı yakalayamadık haftaya tekrar çağırdı doktor 32+4 haftalığız her hafta nst için biraz erken değil mi? Bebişim başı yukarı dönmüş ayaklar aşağıda kilomuz 2400 2 hafta önden gidiyo boyunu söylerken dikkat etmemişim. Sancılar idrardan dolayı mı acaba diye idrar testi verdim oda temiz çıktı
Size nst için kaç haftada bir gelin dediler

Yarın tam 34 hafta oluyorum ama bebeğim 2 hafta ileri amaa... Beni direk nst çağırmadılar desem devlet hastanesine gidiyorum bir doktora gideyim olayı yok rasgele düşüyor şansına 3 haftadır o sebepten bu sebepten 3 kere gittim 3 doktorun 3ü de farklı zamanda çağırdı ve hiç biri nst den bahsetmedi bile

Devlette 36da başlıyorlar, özelde 34. Yani benim gittiklerim öyle

Mantıken şuan 36yla uyumluyum ama bebeğin boyut ve gelişimi 36yken neden adete göre takip etmeye devam ediliyor hala anlayabilmiş değilim. Eğer böyle düşünürsek ilk oğlum 36 da değil 34 de doğmuş falan oluyor 2 hafta ileriydi her kontrolde

Ayrıca beni 37 de gel bakalım diye çağırdı biri diğer ikisi de 35 ve 36 da gel farketmez ettiler ama hiçbiri nst den bahsetmedi. Ben nolur nolmaz 36. Haftaya randevu aldım bekliyom

Ne demek canım benim . ben öyle duşla çözüm buldum yoksa uyuyamıyorum ağırlaştıkça artıyor ağrılar
Bende uzandiydik uyumuşum canım iyi geldi biraz duşta alırım birazdan
Çok hareketli maşallah durmuyor benim oğlan elleriyle sol tarafını desiyor resmen ya

Kafası solda ayakları falanda sağda mi ay benim öyle ve sağ sol böbrekler falan baskı yapıyor
Hah o dışarı ittirme yok mu canını acıtıyor ama donecekse iyi kuzu bende de bebek dönmedi hissediyorum o zaman benim bebiste döner inşallah
Şuan bile elleri ve ayaklarıyla kıpır kıpır durmuyor ay 1 saat duruyor sonra başlıyor senin bebiste az mı uyuyor gündüzleri

Ayrıca beni 37 de gel bakalım diye çağırdı biri diğer ikisi de 35 ve 36 da gel farketmez ettiler ama hiçbiri nst den bahsetmedi. Ben nolur nolmaz 36. Haftaya randevu aldım bekliyom
Doktorların hepsi farklı 32. Haftada devlete gittim doktor direk nst bakalım dedi, perşembe günü kendi özel doktoruma gideceğim 34+1 olacağım o zaman bakalım nst isteyecek mi

oyyy maşallahhhhh bizim oğluşunda artık hareketleri canımı yakıyor. büyüdülerr ya
Aynı durum bende de var. Epey canımı yakıyor bazen aniden olunca ah diye bağırıyorum eşim doğurcam sanıp tedirgin oluyor kaburgama içerden ayağı takıp zorlayıp tık diye önüne geçiriyor ayağını

Benim bebek de 1 hafta önden gidiyor hep. Sat'a göre 36+5 ölçülere göre 37+5im. Bebeğin önden gitmesi doğum ile alakalı değil diyorlar hep ama bilemiyorum.

Ciğer ve beyin gelişimi kiloyla uyumlu değil diye bilyiorum o yüzden öyle yapıyolar bence

Kafası solda ama ayakları da solda kız bebekler genelde cenin pozisyonunda benim oğlan boylu boyunca uzansa nasıl sığsın dönmüştür muhtemelen canım çünkü sırtı poposu eşime geliyor hep benim midem aşırı yanıyor bu arada sordum muhtemelen saçları uzuyordur dedi doktor bu haftalarda tam anlamı ile o sert deri oluşuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…