2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

37. Haftanın içindeyiz 36+5 gün güne uymuyor. Bir gün ellerimi kapatamıyorum. Bir gün hiçbir şeyim yok gibi. Bazen ayaklarım parmaklarım öyle şişiyor ki shrek'in ayakları gibi oluyor bir gün bakıyorum gayet normalim. Yürüyüşe çıkınca şişiyorum çoğunlukla. Muhtemelen kan akışı hızlandığı için şişiyorum. Yani ben ona yordum. 30lu haftaların başlarında hiçbir şeyim yoktu

Hay maşallah paşaya bizim çocuklar nazlı ay ama şükür göstermiş senin paşa
Benim paşa gostermiyor bı turlu ya hep yan duruyor hadi rabbim hayırlısını versin kuzu çatı muaynesi oldun mu peki
Yok canım erken dedi doktor 15 gün sonra görüşelim dedi tamam dedik çok şükür gösterdi o beni dürtükleyen de diz kapağıymış gerçekten bir de sürekli kasılma gibi oluyor dediğimiz o şişlik kasılma da olur dedi doktor ama seninki sırtı ve poposu dedi

Yerini mi genisletmeye çalışıyor ki artık sigmiyolar belli kuzu oğluşum benim karnımı jöle gibi kullanıyor böyle ya baş aşağı mi duruyomus peki
Senin baya erken yapacak desene ben 37. Haftada çatı muaynesi olacam öyle demişti bakalım bu gittiğimde ne diyecek

Ben çalıştığım hastanede doğuracağım ve maalesef özel hastanelerde böyle bir kural oluyor. İçerde anlaşmalı fotoğrafçı ve organizasyoncuları olduğu için. Benim hastanem dışardan firma şeklinde gelmesini kabul etmiyor ama kendi getirdiğim süsü asabiliyorum. Yinede bir sonraki randevunuzda idari yada yatış taburcu kısmıyla görüşmekte fayda var.

Evet bende haftasonuna randevu aldım gittiğimde sorudan ona göre götürürüm malzemeleri orda doğum öncesi hayal kırıklığına uğramayayım

Kızlar benim bugün ağrım var ya bel ve kasık ağrısı hafifliyor sonra tekrar başlıyor öyle çok değil ama genede beni düşündürüyor yürüyorum geçmiyor otururyorum uzanıyorum geçmiyor kanama veya başka biseyde yok doktorada gidemiyorum eşim yok gece geç geliyor işten burda öyle tanıdık falanda yok

duşa girdin mi canım belki faydası olur

Yok girmedim canım ama bebiş çok hareketli arada böyle toplanıyor galiba ondan oluyor agrilarim biraz hafifledi şükürler olsun
Ama dusada giriyim bı geçmezse
benim geceleri dayanılmaz oluyor duş biraz hafifletiyor . oh çok şükür hafiflemiş dinlen istersen canım

Maşallah genetik herşeydir
Kaçıncı haftandı senin
Kışın giyerim diye bot aldım 36 giyiyorum normalde 37 söyledim o bile olmadı elleri ayakları davul gibi olan bi ben miyim aşırı ödem var şuan bende kilodan ziyade
Benim ellerim ayaklarım efsane oldu yaa
Ayakkabı uzun zamandır giyemiyorum sığmıyor ayağım terlik almıştım 1 ay önce son 2 3 gündür o da sıkıyor artık terliğin şekli var ayaklarımda
Sabrediyorum bu haftadan sonra işe gitmicem o yüzden yeni terlik almıcam sıkış tepiş giyerim terliği zorda kalırsam

32+4 canım aynen uzunlukları genetik olur dedi

benim geceleri dayanılmaz oluyor duş biraz hafifletiyor . oh çok şükür hafiflemiş dinlen istersen canım
Uzandım canım halbuki biseyde yapmadım ama birden başladı işte hiç böyle olmamıştım yani arada oluyordu ama bu sefer uzun sürdü geçiyor sonra tekrar başlıyor
Çok sağolasın bu arada

Uzandım canım halbuki biseyde yapmadım ama birden başladı işte hiç böyle olmamıştım yani arada oluyordu ama bu sefer uzun sürdü geçiyor sonra tekrar başlıyor
Çok sağolasın bu arada
Uzun süre ayakta kaldıktan sonra ya da 5 dk aralıksız yürüyünce giriyor bazen bana da dinlensem de geçmeyebiliyor. Duş iyi geliyor. Kasları gevşetiyor en azından

Çok sağolasın bu arada
Ne demek canım benim . ben öyle duşla çözüm buldum yoksa uyuyamıyorum ağırlaştıkça artıyor ağrılar

Kızlar magnezyum ilacı onarak ne kullanıyorsunuz ben magneral kullanıyordum bugün sağlıkocağına yazdırdım eczacı bana sormadan başka ilaç koymuş hiç fark etmedim sinir oldum evde fark ettiğimde insan bir sorar muadili var bundan vereyim mi diye

Kuzum tam başaşağı değil yan yatar pozisyonda ama doğuma doğru başı kanala yönlenecek dedi doktor bu arada sığmıyor gerçekten sürekli karnımı dışarı doğru ittiriyor doktor çok normal uzun dedi uzun olmasa da 34’ten sonra yerleri tamamen daralacak ağrılar artacak dedi yalancı kasılmalar başlayacak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…