2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Demi yaa bende bu arada nefes egzersizleri falan çalışıyorum ağrıyı karşılama durumunda yapılacak şeylere
Kendine inan Dr güven gerisi gelecek tek doğuran biz değiliz bebek de illa doğacak içimizde kalmayacağına göre zaten doğum abında ebe ve Dr yönlendiriyor güçlü olup denileni yapınca bir sıkıntı olmaz inş ha Dr sezeryan uygun görürse o zamn da okeylenir çok kafaya takmamak gerek bebişleri sağlıkla kucaklamaya odaklanmak önemli gerisi boş bu ağrılar sancılar her şey unutuluyor zaten

Hay maşallah afiyet olsun canım bende ilk duyduğumda şaşırmıştım bı çok yasak koymuştu doktor bana onları soracam sen ye canım doktorun bişey dememiş belkide benimle alakalıdır onu soylemedi

Ay ben yedim valla neden yasakladıki acaba hemde günde 2 tane nar yedim
Canım benimle ilgili olabilir belki değerlerden belki başka biseyde ilaçtan falan olabilir doktora cuma günü soracam sonuçta senin doktorun bişey dememiş araştırdım hatta abartilmadigi sürece hamilelikte aşırı faydaliymis

Ben de sabahları nar suyu içiyorum hep kahvaltıda doktora sordum sıkıntı yok içebilirsin demişti

Kizlar ıslak mendil ne kullanıcaksınız bebekler için bide banyo için hangi seti aldnz mustela aldm ama içerik olarak nasıl sizce

Kizlar ıslak mendil ne kullanıcaksınız bebekler için bide banyo için hangi seti aldnz mustela aldm ama içerik olarak nasıl sizce
Ben ilk etapta baby turconun ıslak mendilini kullanacağım sonra sleepy banyo içinde mustela tercih ettim içerik bakımından diğerlerinden daha iyi

Ben ilk etapta baby turconun ıslak mendilini kullanacağım sonra sleepy banyo içinde mustela tercih ettim içerik bakımından diğerlerinden daha iyi
Görümcem eczanede çalişiyo oda baby turco al dedi içerik olarak iyi dedi mustela için de
aslında şampuanıda iyi gibi sadece içinde kokamidopropil betain var alerjen risk tasıyan bisey sodyum sülfat ,peg-7 peg-8 var cok zararlı değil yine bu maddedeler ama tahris olabilir yine hasasiyetede bağlı olarak böyle dedi napsam şaşirdim

Haftasından geri olma durumunu yaşayan var mı peki
Evet ya bu gittiğim doktor sanırım fazla korkuttu beni dediklerinize göre morslini yüksek tutmaya çalışıyorum ayağa kalkmıyorum pek zaten sancı oluyor kalkdıkça.inşallah cnm inşallah hepimiz sağlıkla vaktinde kucağımıza alırız.saol desteğin için

Genel olarak hepsinde var zaten birbirinden çok farklı değiller, haftada 2-3 kez banyo yaptırdığın zamanda sadece 1 kez şampuan kullandığında bir sorun teşkil etmez bence sürekli vücutlarının kimyasala değmesine gerek yok süt kokuyorlar sadece

Çocuk doktoru arkadaşım mustelayı önerdi eltim de önce mustela kullandım şimdi ecowell kullanıyorum memnunum dedi. Islak mendil için bütçe varsa en iyisi waterwipesmış ben iki üç aylık ondan aldım

Ya ben alt temizleme için pamuk aldım. Kaynar suyla ıslatıp yapıcam. Sadece orayı burayı temizlerim diye baby turco aldım . Onuda suya tuttum hakkatten diğerlerinden az , neredeyse köpük çıkmadı. Banyoyada yenidoğan temizleme için mustela , şampuanda avenee aldım ama hepsi küçük boy, hiç bir şeyi koca koca almadım.

Tanıdık ebeler var burda onlar sağolsun baya güzel anlatıyor ama kendi doktorum il de ben ilçe de yaşıyorum bakalım nasip kısmet artık sağlıkla doğsun da sağlıkla kavuşalım inşallah hepimiz

canım korkma böyle şeyler genelde bir cok hamilelikte soyleniyor. benim yegenime de kafası cok büyük cok onde demişlerdi hatta hidrosefali den bile şüphelendi doktor. doğdu bebekken biraz vucuda göre büyüktü evet ama genetik yatkınlığı da vardı. zamanla da düzeldi şuan cok yakısıklı bi cocukyemeyle alakalı degil aslında kemik yapısı ile alakalı o yüzden sıkıntı yapma canım

ben tüp bebekle hamileyim. doktorum ozellikle nar ye diyordu rahimi güclendiriyormuş her gün ye diyordu hatta.ben de arastırdım rahime faydalı diye yiyordum gordukce alıyordum

ben pamuk aldım ilk aylar pamuk kullanacagım. daha sonra ıslak mendile gecerim ama nolur nolmaz diye sleepy aldım

Canım vajinal olarak da illaki etkiliyordur bence.Ama bana da çok değil gibi dedi de yine de benim de gebelik diyabet sınırda çıkmıştı.açlık tokluk normal çıktığı ve yüklemeyi fazla yaptığı İçin dikkat et sadece dedi endokrine yollamadı.ben sonlara doğru bebeğin suyu falan normale dönünce sıkıldım artık diyetten istediğimi abartmadan yemeğe başladım,Çalıştığım için de çok zorlandım diyete göre beslenmekte.- o yüzden canım sıkıldı.O mu etkiledi diye.normalde karın çevresi önden gidiyordu yine önden gidiyor ama kafa daha bi öne geçmiş sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…