2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Evet yaa inş kısa sürede eski formumuza döneriz ben sanki 1 yıldır hamileyim

Ay herşey bir muamma insan hepsini düşünüyor ya inşallah dediğin gibi olur ya gecelik gündelik hayatta giymeyi sevmiyorim ona göre alacaktım ama bugün güzel bir indirim yakalayıp pijama takımı aldım
Ay inşallah canım teşekkür ederim
Sizin duruma bebegın durumuna göre degısıyor ilk oğlumu 39+5 de almıştı gelişimi tamamlamış demişti doktor
Baya beklemiş bende genelde 38 de alıyorlar acaba hepmo 38 demiştim

Hanımlar bu çalışır raporunu aldık ya.raporun başlayacağı yani izne çıkacağım tarih Belli ama bitiş henüz yazmıyor bi yerde değil mi ? Kağıtta yazmıyordu.37. Haftadan sonra yazacak mı rapor bitiş süresi diye ?

Kuzum başlangıç yazıyordu ama bitiş yazmıyor doktor 37. Hafta da tekrar çalışamaz raporunu yazacağız dedi

Hanımlar bu bebeğin kafasının önden gitmesi meselesi beni düşündürüyor.yememden kesmeye niyetlendim o derece.suan kafa 2 hafta ilerde diğer faktörler birer hafta.Doktor çok üstünde durmadı ama ilerlerse görüntü olarak veya sağlık açısından ne olacak ?

AA niye yasakladı ki ? Sebebi ne acaba ?
Düşük ihtimalini arttırıyor demişti canım o zamanlar bı kağıt vermişti hatta baktimda gebelikte yeme yazmış cuma randevum var o zaman soracamda sizede dediler mi var mı böyle diye merak ettim canım istiyor dediğim gibi yiyemiyorum

Kızlar suyum geldi 34+1 de. Hepinizin dualarına ihtiyacım var Şimdi hastaneye gidiyoruz.
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım inşallah herşey güzel olur senin içinde bebiş içinde
Haber et bizede

Yok cnm ben duymamıştım evde de var valla göz dikmiştim ama düşük ihtimali artık yok bence bişi olmaz gibi artık

Yok cnm ben duymamıştım evde de var valla göz dikmiştim ama düşük ihtimali artık yok bence bişi olmaz gibi artık
Bencede ama genede tedirgin oldum canım ne bileyim Allah'a şükürler olsun o durumları geçtik ya şimdi doğurma evresindeyiz sanada afiyet olsun bu arada bebise yarasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…