2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy sıra bize de gelicekk ben baya korkuyorum erken gelicek diyee baksana birimiz elendik bilee biz planlar yaparken bebekler kendileri geliyor bile kimin ne zaman olacağı hiç belli değil ayy stres oldum hayırlısı hepimiz için

Kızlar bugün kontrolüm vardı çok moralim bozuldu bebek baş aşağı dedi bu erken doğum riski mi öyle gibi konuştu doktor.başka bir doktora gitmek durumunda kaldım.34+5 im ama bebek 33 ile uyumlu dedi
Bir de idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik verdi clasem diye birşey kullanan var mı progestan ile yatak istirahati dedi

Çok fazla şey kullanıyorum artık hangisini ne zman alacağım şaşırdım.ara ara bele vuran kasık ağrılarım var

Neden baş aşağı olunca erken doğum mu oluyor ki 34.haftadayım bayadır baş aşağı benimde doktorum hiç öyle birşey demedi enfeksiyon önceki haftalarda bende de vardı bir kerelik bir ilaç kullandım canım bir sıkıntı ılmaz inşallah

Biraz aşağıdaymış benimki kalktıkça ayağa baskı hissediyorum yürümekte zorlanıyorum ama bilmiyorum ondan mı.enfeksiyon için de monurol tek şase kullandım ama geçmedi. Erken doğumu enfeksiyon tetikler diye de antibiyotik verdi işte. Ama daha çok küçük aslında 35e girmek üzereyim ama 33 ile uyumlu.inşallah vaktinde sağlıkla gelir tüm bebişlerimiz de

Canım demek senin kanala yakın yada girmiş gibi aşağı dediği o olabilir benimde çok baskı var aşağıda kalkınca özellikle hissediyorum önceki gebeliğimde böyle değildim hayırlısı ile zamanında gelsinler inşallah

İnşallah amin olabilir sadece başaşağı dedi başka açıklama yapmadı işte bilmiyorum ki cnm bende.

Bende senin gibi erken başladım hatta 33. Haftadayım 3 haftadır girdim nst ye bişey e çıkmıyor ama doktorun bildiği vardır diye giriyoruz

Ben kendime 1 yıl verdim sütüm olursa emzirirsem kasmicam zayıflamak için bakalım zaman ne gösterecek çok da takma kilonu verilir zamanla bişe olmaz
Kızlar suyum geldi 34+1 de. Hepinizin dualarına ihtiyacım var Şimdi hastaneye gidiyoruz.
Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına
Benimki 27. Haftadan beri baş aşağı duruyo hiç böyle bişe demedi bana enfeksiyon hepimizde bar hepimiz zaman zaman kullandık antibiyotik stres olma yat dinlen inşallah zamanında gelir miniğin

Yaaa kiloyu takmıyorum ama benim annemin tarafı hep obezite gibi çok kilolu annemde çok baskı yapıyor ama onlar gibi olursun diye beni korkutuyor

Canım gebelik diyabetin var mıydı? Benim diyabetim var benim de bebeğin kafası önde gidiyor ama diyabet kontrol altında olduğu için son randevuda doktor genetik demek ki artık bu kadarı deyip geçti. 2 ay oldu ben diyet yapıyorum ama öyle 10 gün ilerdeydi şimdi 5 gün ilerde gibi bir durum olmadı. Görüntü olarak ve sağlık açısından da bir problem olacağını söylemedi. Bence bunlar bizim gözle anlayabileceğimiz şeyler değil.
Ben sadece vajinal doğum için endişelendim bir sıkıntı olur mu diye. Ona da gülerek hayır dedi

Son 3 gündür günlük 2 tane nar yiyen ben bu mesajı görmemle şok olmam ay ben hiç bilmiyordum bunu belki ilk haftalardır o risk. Anneme geldim bende evin önünde nar ağacı var günde 2 bazen 3 tane yiyorum Allah’a emanet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…