Ayyy sıra bize de gelicekk ben baya korkuyorum erken gelicek diyee baksana birimiz elendik bilee biz planlar yaparken bebekler kendileri geliyor bile kimin ne zaman olacağı hiç belli değil ayy stres oldum hayırlısı hepimiz için
Kızlar bugün kontrolüm vardı çok moralim bozuldu bebek baş aşağı dedi bu erken doğum riski mi öyle gibi konuştu doktor.başka bir doktora gitmek durumunda kaldım.34+5 im ama bebek 33 ile uyumlu dedi
Bir de idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik verdi clasem diye birşey kullanan var mı progestan ile yatak istirahati dedi
Kızlar bugün kontrolüm vardı çok moralim bozuldu bebek baş aşağı dedi bu erken doğum riski mi öyle gibi konuştu doktor.başka bir doktora gitmek durumunda kaldım.34+5 im ama bebek 33 ile uyumlu dedi
Bir de idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik verdi clasem diye birşey kullanan var mı progestan ile yatak istirahati dedi
Neden baş aşağı olunca erken doğum mu oluyor ki 34.haftadayım bayadır baş aşağı benimde doktorum hiç öyle birşey demedi enfeksiyon önceki haftalarda bende de vardı bir kerelik bir ilaç kullandım canım bir sıkıntı ılmaz inşallah
Neden baş aşağı olunca erken doğum mu oluyor ki 34.haftadayım bayadır baş aşağı benimde doktorum hiç öyle birşey demedi enfeksiyon önceki haftalarda bende de vardı bir kerelik bir ilaç kullandım canım bir sıkıntı ılmaz inşallah
Biraz aşağıdaymış benimki kalktıkça ayağa baskı hissediyorum yürümekte zorlanıyorum ama bilmiyorum ondan mı.enfeksiyon için de monurol tek şase kullandım ama geçmedi. Erken doğumu enfeksiyon tetikler diye de antibiyotik verdi işte. Ama daha çok küçük aslında 35e girmek üzereyim ama 33 ile uyumlu.inşallah vaktinde sağlıkla gelir tüm bebişlerimiz de
Biraz aşağıdaymış benimki kalktıkça ayağa baskı hissediyorum yürümekte zorlanıyorum ama bilmiyorum ondan mı.enfeksiyon için de monurol tek şase kullandım ama geçmedi. Erken doğumu enfeksiyon tetikler diye de antibiyotik verdi işte. Ama daha çok küçük aslında 35e girmek üzereyim ama 33 ile uyumlu.inşallah vaktinde sağlıkla gelir tüm bebişlerimiz de
Canım demek senin kanala yakın yada girmiş gibi aşağı dediği o olabilir benimde çok baskı var aşağıda kalkınca özellikle hissediyorum önceki gebeliğimde böyle değildim hayırlısı ile zamanında gelsinler inşallah
Canım demek senin kanala yakın yada girmiş gibi aşağı dediği o olabilir benimde çok baskı var aşağıda kalkınca özellikle hissediyorum önceki gebeliğimde böyle değildim hayırlısı ile zamanında gelsinler
Canım demek senin kanala yakın yada girmiş gibi aşağı dediği o olabilir benimde çok baskı var aşağıda kalkınca özellikle hissediyorum önceki gebeliğimde böyle değildim hayırlısı ile zamanında gelsinler inşallah
Bu toplanma gibi dediğimiz sancılardan dolayı bu gece neredeyse hiç uyuyamadım bugün randevum vardı ilk defa nst ye bağlandım ama sancıyı yakalayamadık haftaya tekrar çağırdı doktor 32+4 haftalığız her hafta nst için biraz erken değil mi? Bebişim başı yukarı dönmüş ayaklar aşağıda kilomuz 2400 2 hafta önden gidiyo boyunu söylerken dikkat etmemişim. Sancılar idrardan dolayı mı acaba diye idrar testi verdim oda temiz çıktı
Size nst için kaç haftada bir gelin dediler
Canm tam konuşmadık Dr la ama gün aşırı ilişki ve spermlerin içine akmasını yer silme hareketi gibi bir hareket squat fln dedi 37 de konuşuruz demişti 35+2 im şuan ama yarın gitcem kontrole sorayım net şekilde
Ayyy doktorum bana da laf söyledi yeme kilo alma ben sana normal doğum yaptırcam yaptırıp deyip duruyor eşim de ye ya nolacak sanki diyor oda bende aldım gitti kiloları ama doğumdan sonra vermek istiyorum eski fit halime dönmem lazım
Benimki 27. Haftadan beri baş aşağı duruyo hiç böyle bişe demedi bana enfeksiyon hepimizde bar hepimiz zaman zaman kullandık antibiyotik stres olma yat dinlen inşallah zamanında gelir miniğin
Ben kendime 1 yıl verdim sütüm olursa emzirirsem kasmicam zayıflamak için bakalım zaman ne gösterecek çok da takma kilonu verilir zamanla bişe olmaz
Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına
Benimki 27. Haftadan beri baş aşağı duruyo hiç böyle bişe demedi bana enfeksiyon hepimizde bar hepimiz zaman zaman kullandık antibiyotik stres olma yat dinlen inşallah zamanında gelir miniğin
Hanımlar bu bebeğin kafasının önden gitmesi meselesi beni düşündürüyor.yememden kesmeye niyetlendim o derece.suan kafa 2 hafta ilerde diğer faktörler birer hafta.Doktor çok üstünde durmadı ama ilerlerse görüntü olarak veya sağlık açısından ne olacak ?
Canım gebelik diyabetin var mıydı? Benim diyabetim var benim de bebeğin kafası önde gidiyor ama diyabet kontrol altında olduğu için son randevuda doktor genetik demek ki artık bu kadarı deyip geçti. 2 ay oldu ben diyet yapıyorum ama öyle 10 gün ilerdeydi şimdi 5 gün ilerde gibi bir durum olmadı. Görüntü olarak ve sağlık açısından da bir problem olacağını söylemedi. Bence bunlar bizim gözle anlayabileceğimiz şeyler değil.
Ben sadece vajinal doğum için endişelendim bir sıkıntı olur mu diye. Ona da gülerek hayır dedi
Düşük ihtimalini arttırıyor demişti canım o zamanlar bı kağıt vermişti hatta baktimda gebelikte yeme yazmış cuma randevum var o zaman soracamda sizede dediler mi var mı böyle diye merak ettim canım istiyor dediğim gibi yiyemiyorum
Son 3 gündür günlük 2 tane nar yiyen ben bu mesajı görmemle şok olmam ay ben hiç bilmiyordum bunu belki ilk haftalardır o risk. Anneme geldim bende evin önünde nar ağacı var günde 2 bazen 3 tane yiyorum Allah’a emanet artık
Kızlar ya afedersiniz nar yiyebiliyor muyuz benim doktorum hamileliğimin başında yasaklamisti ilk aylarda yeme diye ama canım çok istiyor aldım yemeye korkuyorum yiyeniniz var mı?