Makat geliş pozisyon için bir sey dedi mi doktorun? 30 haftalıkken gitiğimde benim de makat gelişti 1800 grdı 2 hafta önden gidiyor dedi. 2. Cocugum da makar geliş ve donmemişti 40a kadarBu toplanma gibi dediğimiz sancılardan dolayı bu gece neredeyse hiç uyuyamadım bugün randevum vardı ilk defa nst ye bağlandım ama sancıyı yakalayamadık haftaya tekrar çağırdı doktor 32+4 haftalığız her hafta nst için biraz erken değil mi? Bebişim başı yukarı dönmüş ayaklar aşağıda kilomuz 2400 2 hafta önden gidiyo boyunu söylerken dikkat etmemişim. Sancılar idrardan dolayı mı acaba diye idrar testi verdim oda temiz çıktı
Size nst için kaç haftada bir gelin dediler
Diyabet sınırda cnm ama diyetten çok sıkılınca abartmadan istediklerimden yemeye basladım o mu etkiledi diye kendimi suçluyorum .erkeklerin kafası normale göre bir tık büyük olabiliyormuş ama ilerlemesin diye tekrar diyete mi girsem bilemiyorum .32.haftadayım.zaten mideme küçücük yer kaldı az bişi yiyince hemen doyuyorum yiyemiyorum.Kilo aldım evet ödem de çok var ama işte dikkat edeyim biraz daha salata protein devam edeyim mademcanım korkma böyle şeyler genelde bir cok hamilelikte soyleniyor. benim yegenime de kafası cok büyük cok onde demişlerdi hatta hidrosefali den bile şüphelendi doktor. doğdu bebekken biraz vucuda göre büyüktü evet ama genetik yatkınlığı da vardı. zamanla da düzeldi şuan cok yakısıklı bi cocukyemeyle alakalı degil aslında kemik yapısı ile alakalı o yüzden sıkıntı yapma canım
Doktora göre bebeğe göre değişiyordurAy herşey bir muamma insan hepsini düşünüyor ya inşallah dediğin gibi olurya gecelik gündelik hayatta giymeyi sevmiyorim ona göre alacaktım ama bugün güzel bir indirim yakalayıp pijama takımı aldım
Ay inşallah canım teşekkür ederim
Baya beklemiş bende genelde 38 de alıyorlar acaba hepmo 38 demiştim
Canım genetik yatkınlığı olabilir bizle aynı olan arkadaşım var onunda kafa yapısı 2 hafta önden gidiyor diyabet yada hiç bir şey yok ben 20 kiloya yakın aldım o sadece 3 kilo aldı ama eşi tarafı hep iriymiş hatta amniyon sıvısı aldırt dalan dediler ama o fetal DNA yaptırmıştı o yüzden gerek yok dedi şu an doktor eğer biraz daha öne geçerse bir kaç gün erken alalım dedi normal doğum zor olur senin için demişti bence senlik bir durum olacağını sanmıyorum ben kendine öyle vicdan yaptırma diyabet olanlarında genelinde göbek bölgesi sanki daha önde gibi geldi banaDiyabet sınırda cnm ama diyetten çok sıkılınca abartmadan istediklerimden yemeye basladım o mu etkiledi diye kendimi suçluyorum .erkeklerin kafası normale göre bir tık büyük olabiliyormuş ama ilerlemesin diye tekrar diyete mi girsem bilemiyorum .32.haftadayım.zaten mideme küçücük yer kaldı az bişi yiyince hemen doyuyorum yiyemiyorum.Kilo aldım evet ödem de çok var ama işte dikkat edeyim biraz daha salata protein devam edeyim madem
Sağlıkla vaktiyle İnş cnm Allah yardımcın olsunKızlar suyum geldi 34+1 de. Hepinizin dualarına ihtiyacım varŞimdi hastaneye gidiyoruz.
Ben yedim gecen gün iki akşam yarım yarımKızlar ya afedersiniz nar yiyebiliyor muyuz benim doktorum hamileliğimin başında yasaklamisti ilk aylarda yeme diye ama canım çok istiyor aldım yemeye korkuyorum yiyeniniz var mı?
Bende öyle hissediyorum ikinci hamilelik zor geçiyor deniliyordu bende öyle oldu gerçekten ilk oğlumda hiç bişey yaşamamışım diyorumEvet yaa inş kısa sürede eski formumuza döneriz ben sanki 1 yıldır hamileyim
Bu seferde diyet sayfası açarızBen kendime 1 yıl verdim sütüm olursa emzirirsem kasmicam zayıflamak için bakalım zaman ne gösterecek çok da takma kilonu verilir zamanla bişe olmaz
Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına
Benimki 27. Haftadan beri baş aşağı duruyo hiç böyle bişe demedi bana enfeksiyon hepimizde bar hepimiz zaman zaman kullandık antibiyotik stres olma yat dinlen inşallah zamanında gelir miniğin
Ama ilk hamileliklerimizde sadece karnımızdaki vardı 2. Lerde bir de abileri ablalarıyla uğraşıyoruz onun da etkisi var bence zorluğunda. Benim 3 yaş oğlum var hissettiğinden mi yoksa yaş sendromundan mı bilmiyorum aşırı huysuz sürekli kucak istiyor onu taşımaktan bel ağrılarım oldu 3 katı... Bir de tuvalete alışıyoruz yeni baksıra geçti 2 gündür onunda stresi varBende öyle hissediyorum ikinci hamilelik zor geçiyor deniliyordu bende öyle oldu gerçekten ilk oğlumda hiç bişey yaşamamışım diyorum
Benim oğlum 10 yaşında zorluğu kalmadı şükür benim ikinci hamilelik zor geçti ilkimde böyle değildimAma ilk hamileliklerimizde sadece karnımızdaki vardı 2. Lerde bir de abileri ablalarıyla uğraşıyoruz onun da etkisi var bence zorluğunda. Benim 3 yaş oğlum var hissettiğinden mi yoksa yaş sendromundan mı bilmiyorum aşırı huysuz sürekli kucak istiyor onu taşımaktan bel ağrılarım oldu 3 katı... Bir de tuvalete alışıyoruz yeni baksıra geçti 2 gündür onunda stresi varaltına kaçırırsa ağlıyor kendi yapacakmış beni tuvalete sokmuyor eğil kalk eğil kalk dermanım kalmadı valla
Çok yüksek ihtimalle idrardır oKızlar afedersiniz ama bi şey sorcam ben bazen hapşırdığımda su geliyor idrar mıdır acaba ya? Yani idrar çıkıyor gibi de his yok ama başka da bişey olamaz heralde yaşayan var mı ilk defa böyle bir şey oluyor
Bana 39 u bekleriz dediler devlette sezeryan için. Ayrıca benim oğlum 36 haftalıkGaliba sezeryanda 38. Haftada falan alıyorlar canım. Vajinal doğum için de Erkekler gününü bekler diyorlar ama bakalım bunu yaşayıp göreceğiz. Vajinal doğum istiyorsan çatı muayenesi falan yaptır. Bazı hareketler var doğumu kolaylaştıran 35. Haftadan sonra doktor bana başla yapmaya dedi .diğer şeyleri de hiç takma. Doğunca bence hepimize otomatikman annelik yüklenecek . Hepimiz çok güzel yetebilen anneler olacağız hiç takılma o konulara. Ha gecelik konusuna gelince de ay kız niye kararsız kalıyorsun 4 tane koy iki gecelik iki pijama. Böyle şeylerle yıpratma kendininolcak bavul taşıyacak sonuçta
Maşallah onun da okulu falan var git gel sürekli allah kolaylık versin hepimizeBenim oğlum 10 yaşında zorluğu kalmadı şükür benim ikinci hamilelik zor geçti ilkimde böyle değildim
Bana devlet 39. Haftada alırız dedi doğum başlamadığı sürece. Ben bir takım bir de uzun kollu önden düğmeli gecelik koydum gecelik ilk oğlumda hayatımı kurtarmıştı wc gitme hareket etme konusunda sezeryan olmuştum çünkü. Ama 3 takım almak da şuan mantıklı geldi bana ilk doğumumda hiçbir şey hazırlayamamıştım bile herşey aceleye gelmişti ağrım var diye gidip doğurup çıkmıştımKızlar sezeryana genelde kaç hafta kaç günlükken alıyorlar ben şuan vajinal doğum istiyorum ama ilerleyen dönemlerde bizi ne bekliyor bilmiyorum sezeryan olursa ne zaman dogcak merak ettimvajinal doğumda erkek bebekler ne zaman doguyor acaba zaman azaldıkça hem sabırsızlanıyorum hem korku endişe bin birturlu duygu bir snda hissediyorum gerçekten sizlerde durumlar nasıl? Ben sürekli acaba ne zaman dogcak nasıl dogcak acaba uykuyu sevecekmi gazı olacak mı kime benzeyecek yetebilecek miyim vs vs vs kırk tilki dolaniyor kafamdaa
Son bir soru hastane çantası için pijama gecelik kaç tane aldınız ben 3 tane almayı dsunuyorum ama iki gecelik bir pijama şeklindemi alsam iki pjama bir gecelik şeklindemi kadar veremedim
Kız benim 27. Haftada aşağı döndü oğlum 34 ü geçtim hala karnımda bak stres yapma hiç. Haftası ileri geri olması da sorun değil büyük büyük hafta farkları yok ya belki sen yada eşin minyonsunuzdur yapısı minyondur. En çok riskli olan şuan idrar enfeksiyonun ona ofaklan bol bol su iç antibiyotiğini kullan istirahat etmeye çalışKızlar bugün kontrolüm vardı çok moralim bozuldu bebek baş aşağı dedi bu erken doğum riski mi öyle gibi konuştu doktor.başka bir doktora gitmek durumunda kaldım.34+5 im ama bebek 33 ile uyumlu dedi
Bir de idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik verdi clasem diye birşey kullanan var mı progestan ile yatak istirahati dedi
Aynen canım eşim de ben de minyon yapıdayız.belki ondandır. Enfeksiyon için aslında geçen hafta doktor antibiyotik yazdı ama ağrılarım olmadığı için kararsız kalıp başlamamıştım kendimi suçladım benim yüzümden mi kötüye gitti durumlar diye ama hemen başladım bu kontrolden sonra. Dediğin gibi bol bol dinleniyorum evde bakalım inşallah güzel olur herşey hepimiz için deKız benim 27. Haftada aşağı döndü oğlum 34 ü geçtim hala karnımda bak stres yapma hiç. Haftası ileri geri olması da sorun değil büyük büyük hafta farkları yok ya belki sen yada eşin minyonsunuzdur yapısı minyondur. En çok riskli olan şuan idrar enfeksiyonun ona ofaklan bol bol su iç antibiyotiğini kullan istirahat etmeye çalış
Ayy bende yaa o dönem hep yatardım çalışmıyordum ayağa kalkmaya bile kıyamıyordumBende öyle hissediyorum ikinci hamilelik zor geçiyor deniliyordu bende öyle oldu gerçekten ilk oğlumda hiç bişey yaşamamışım diyorum
Benim göbek 2 hafta öndeydi bi hafta öne düşmüş, sıvısı vs de normal.istediğim herşeyi yiyorum ama abartmıyorum.Boyu falan da iyi o zaman babaya çekti ben normalde minyonum anormal bişi olmasın daCanım genetik yatkınlığı olabilir bizle aynı olan arkadaşım var onunda kafa yapısı 2 hafta önden gidiyor diyabet yada hiç bir şey yok ben 20 kiloya yakın aldım o sadece 3 kilo aldı ama eşi tarafı hep iriymiş hatta amniyon sıvısı aldırt dalan dediler ama o fetal DNA yaptırmıştı o yüzden gerek yok dedi şu an doktor eğer biraz daha öne geçerse bir kaç gün erken alalım dedi normal doğum zor olur senin için demişti bence senlik bir durum olacağını sanmıyorum ben kendine öyle vicdan yaptırma diyabet olanlarında genelinde göbek bölgesi sanki daha önde gibi geldi bana
Maşallah kız çatlak yok gibi pürüzsüz gözüküyor evet inmiş aşağı gerçekten benimde indi canm çok belli bende 35. HaftadayımBenim kaenım inmeye mi başlamış annem de kaynanam da karnın inmeye başlamış diyor benim ilk oğlum 35+6 36 arası doğduğu için ben doğum belirtlerini çok yaşayamadım şuan da 34 haftayım ama büyüklüğü 36 haftaya göre akıntılarım ve kasılmalarım arttı ama düzenli kasılmam yok henüz kasık ağrım çok fazla kasıklarım dolu dolu geliyor banave hiç bu kadar iri bir hamilelik yaşamamıştım hala da büyüyor çatlak çatlak oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?