2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Emzik konusunda hala elimde devamlı deniyorum ama diliyle oynuyor ağzında gezdiriyor resmen. Gece uykusunu rutin yapmaya çalışıyorum saatlerce odadan çıkamasam bile belli saatte odaya götürüp gece uykusuna geçirmeye çalışıyorum. Bazen 2 saat bile sürse uyuyor çok şükür ama en fazla 2 saat dayanıyor emdiği için çabuk acıkıyor diye düşünüyorum 2 saate bir beslenmek için uyanıyor sonra gaz seansı başlıyor uykularımız bölünüyor. Ama gündüz uykularına ana kucağında sallanarak geçiyor onlar çok kısa. 1 saat geçince huzursuzlanıyor anlıyorum yarım saate ancak uyuyor ama bazen 10 dk sonra uyanıyor ben de anlayamıyorum. Sürekli yanlış uyutuyorum diye kendime yükleniyorum ama başka türlü de uyumuyor

Emzik konusunda hala elimde devamlı deniyorum ama diliyle oynuyor ağzında gezdiriyor resmen. Gece uykusunu rutin yapmaya çalışıyorum saatlerce odadan çıkamasam bile belli saatte odaya götürüp gece uykusuna geçirmeye çalışıyorum. Bazen 2 saat bile sürse uyuyor çok şükür ama en fazla 2 saat dayanıyor emdiği için çabuk acıkıyor diye düşünüyorum 2 saate bir beslenmek için uyanıyor sonra gaz seansı başlıyor uykularımız bölünüyor. Ama gündüz uykularına ana kucağında sallanarak geçiyor onlar çok kısa. 1 saat geçince huzursuzlanıyor anlıyorum yarım saate ancak uyuyor ama bazen 10 dk sonra uyanıyor ben de anlayamıyorum. Sürekli yanlış uyutuyorum diye kendime yükleniyorum ama başka türlü de uyumuyor

Kızlar bugün garip bir şey oldu bebeğim emzik emmiyordu hep midesini bulandırıyordu bugün araba da ağzına tutturdum yine öğürdü ama tuttum bırakmadım araba da o şekilde uyuya kaldı uyumuşken çıkarmadım da ağzından. Ama şuan bu bebek sürekli emzik istiyor emziksiz uyumuyor uyuduğunda ağzından düştüğünde hemen uyanıyor bir kaç saat içinde bu kadar alışması normal mi ??

Gece uykusunu bölmemek adına uyku danışmanları gaz çıkarmayın diyor

Bence anne sütü hemen acıktırmıyor 2 arkadaşım var gece uyku öncesi iki memeyi de emziriyor ve 6-7 saat kesintisiz uyuyor bebekleri. Onu uyandran şey başkadır gaz olabilir hava sıcaklığı olabilir. Tabi bu onların deneyimi, her bebek farkı eltimin oğlunda gündüz 2 saat uyuyor ve gece hiç hiç uyumuyor uyku sevmiyor dedi doktor en son

Evet benim oğlum da sadece anne sütü alıyo gece 5 saat uyuyor. Kızımın 8 saat uyuduğunu biliyorum ama o daha büyük aylardaydı.

canim esinin os saatleri gercekten çok onemliymis bende dun farkettim bunu. hani demiştim ya aksamlaei duzensiziz haladiye. dun esim evdeydi sabahki duzeni aksamda uygulayabildim ve 10 bucukdq gece uykusuna gecti. meger yemek saatine uyku saati denk gelince uyku saatini kaciriyormusuz oglusumun. ama gerçekten haftaici bu duzeni uygulamak com zor. ne kadar oncelik bebekde desem her isi ertelesemde bazen olmuyor

ay bizde ettirecegiz bir iki haftaya cok tedirginimm. birde ankarada bildiginiz doktor onerisi varsa acigimm

Evet aynen öyle yani yemek yapmak zorundayız bir şekilde ve yemek saati oluyor, e bir şekilde temizlik yapılıyor. Her vardiyada bizim saatler değişiyor bebeğin de değişiyor. Yani ona göre ayarlayamaya çalışsam bile olmuyor ki. Ama en azından şu saat aralıklarında uyutalim gibi bir düzen oluştursak daha iyi olur.

Ben de istiyodum ama bizim doktorumuz sünnete uygun bulmadı. Beklememizi istedi. Küçükken halledebilsek güzel olacaktı

ay bizde ettirecegiz bir iki haftaya cok tedirginimm. birde ankarada bildiginiz doktor onerisi varsa acigimm
Canım eşim bı kaç tanıdığa sordu onlar iki doktor önerdi ama biri başhekim yardımcısı yemiş o yapıyor mu bilmiyorum biride üroloji doktoru ama ikisinede randevu bulamadım olmazsa yaptirdigim doktoru sana söylerim Sincan'da yaptircam ben sen nerdesin

Sadece sünnette ağladı en korktuğum buydu ayrı kalacak bizi göremeyecek diye hastaneden çıkana kadar ağladı tekrar vercem sandı herhalde. Sünnetten sonra 5 gün krem sürüp bezleniyor, Türk kahvesi için olan karton bardaklardan ve bir beden büyük cırtlı bez aldık. Krem,bardak kapanış kaka yapmadığı sürece bezi değiştirmedim çişi de iyileştiriyormuş çünkü. İlk gün sabah fitil dört saat sonra bi çk dolven akşam fitil gece dolven gibi ilerledim. Ağlar canı yanar diye korkumdan. Dr calpol verebilirsiniz çok ağlarsa demişti. Başka bi arkadaşın dr u böyle önermiş ben de risk almadım. Sonraki günler vermedim hiç ilaç. İlk beş gün bitince beş gün de günde üç kere 15 er dakika suya oturtun dediler şimdi oradayız tek kötü tarafı 12 hafta atağına denk gelmesi gündüz uykuları 10 dk 20 dk çirkin oldu

Bu arada ben özellerle görüşüp fiyatı çok yüksek buldum 15 bin istediler. Devlette iyi bir dr önerdiler onda yaptırdım. Ameliyathaneye alındığı için yanında yoktuk. Anneyi zaten hiçbi türlü almıyorlarmışda

Ben de haftaya yaptıracağım genel cerraha inşallah kolaylıkla gelir geçer

Selam kızlar. Benim de geçen hafta kadın doğum doktorumla muayenem vardı. Epizyotomi dikişlerim hala acıyor. İlişki falan mümkün değil acıdan. Doğum yapalı 90 günü geçti bu zamana kadar 2 kez başarısız deneme oldu. Otururken uzanırken falan hep ağrı hissediyorum. Doktor inceledi dikişlerin alerjik reaksiyon göstermiş dedi böyle fazla bi doku oluşmuş yani orada. Ondan acır dedi. Hemen işlemle aldı oradaki fazla dokuyu. İşte tekrar kontrole gittim falan güzel iyileşmiş 2 gün sonra ilişkiye girin dedi. şuan o işlem yapılalı 1 hafta oldu hala acıyor ilişki de aynı şekilde yine acıdı maalesef. Yani hala otururken de ağrı hissediyorum böyle aşırı değil ama hissediyorum işte rahatsızlık veriyor . Çok moralim bozuldu artık cinsel hayatım bitmiş gibi hissediyorum kendimi. Cinsel hayatı geçtim otururken bile rahatsızım konforum gitti keşke sezaryen olsaydım diyorum zaten travma kaldı bende çok üzgünüm…

Ahahaha keşke buna direkt huzurlu cevabını verebilseydim her çocuk kadar huysuz diyor eşim ama ben zorlanıyorum belki de beklentilerim doğru değil çocuk bakımı ile ilgili bilmiyorum
Çok şükür gece en azından bir 5 saat uyuyor ama uykuya geçişi çok zor bizimkinin.

Teşekkür ederim bebeğim fitili doktor mu verdi fitil ne için peki
Ay ben ankaradayiz yanımda büyük bez yok biz 2 numara kullanıyoruz ondan var 3 numara olmazsa alıyım ya evde vardı keşke getirseymisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…