2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Hangi hastane kuzum aman benim eşim burda Sincan'da yaptıralım diye tutturdu ben normalde Manisa Akhisar'da oturuyorum İzmir'de yaptıralım dedim işte burda olsun dedi aileler burda diye
bende sincandayim canim. bende erkan ozturk diye bir doktor buldum arastirdig8mda adam cok iyi ama cok uzak kaliyoe bize ama sanirim ona gidecegiz sende bak istersen

Akşam sadece 1 defa geç saate kadar kaldık dışarıda o zamanda uyudu bebek arabasında hep. Hava şartları ve eşimin iş yoğunluğundan bebek doğduğundan beri pek akşam dışarı çıkamıyoruz. Bugün hava güzel diye sahile gidelim dedik 1 saat durup geri döndük mesela keyfi yoktu ve hep ağladı normalde poşette uyur hep misafirlik zor oluyor, uykudan ziyade benim bebeğim kalabalığı hiç sevmiyor ve evi yabancı görünce de ağlıyor 2 defa misafirliğe gitim 2sinde de uyumadı sürekli odayı inceleyip çok ağladı eve geldik. Misafir bana gelince de hep ağlıyor kalabalık ve ses hiç istemiyor ne yapsam alışmadı. Kayınvalidem ve anneme gittiğimde puseti de götürüyorum eve panjur indirip beyaz gürültü açıp uyutup pusete koyuyorum ama asla saatinde değil hep ağlamaktan yorulup dalıyor uykuya ama bu tamamen benim kızımın kalabalık sevmemesi ve yerini yadırgamasıyla alakalı sizde daha kolay olabilir başka yerde uyutma işi

Fitil yok canım sünnet olurken babayida mi almıyorlar yanına bizimki bizsiz hayatta durmaz ve bize doktorumuz anestesiz yaptırın dedi bebeklere 1 yaşından önce anestezi önermiyorum demişti burdaki doktor ne der bilmiyorum ay ben oglusumuntek bırakamam valla orda kıyameti koparır geçen 2 dakika bizsiz durdu babannesindeydi düşün onda bile nasıl bağırarak ağladı

Klipsli nasıl canım ve nerde hangi doktorda ya da hangi hastanede yaptırdınız ankaradayken orada da yaptırabilirim ben ve eşim yanında olmak istiyoruz ben oğlanı tek bırakamam ya şuan düşüncesi bile kötü ediyor beni

Cuma günü olacaktık ama nezle olduğu için haftaya ertelemek zorunda kalmıştık. Korktum şimdi.
Sana şey dediler mi 3 gün kakasını eldivenle temizle?
Bunu ınstagramda bir annede gördüm kakasını eldiven ile temizliyordu herhangi bi bulaş olmasın diye ama doktordan duymadım hiç.

Hangi hastane kuzum aman benim eşim burda Sincan'da yaptıralım diye tutturdu ben normalde Manisa Akhisar'da oturuyorum İzmir'de yaptıralım dedim işte burda olsun dedi aileler burda diye
hastane değil canim klinigi varmis adamin direkt sadece sunnet uzerine calisiyor instagram adresine bir mesaj at istersen cok detayli bilgi veriyor google haritalardaki yorumlarida cok iyi

hastane değil canim klinigi varmis adamin direkt sadece sunnet uzerine calisiyor instagram adresine bir mesaj at istersen cok detayli bilgi veriyor google haritalardaki yorumlarida cok iyi
Dur bakiyim canım çok teşekkür ederim bizde bulduk doktorda dediğim gibi randevu yok biride sünnet yapmiyormuş ya

Ay baktım kuzum baya iyiye benziyor ve ailede yanında oluyor tam istediğim tarzda ama ücreti ne kadardır hiç iletişim kurdun mu?

Bende banyo yaptırırken kafasının sağ tarafı daha şiş geldi kontrolde sordum doktora bana kafa yastığı önerdi . Sağa çok yatmış dedi. 6 aya kadar kafalar çok güzel şekil alır endişe etme bu yastıkta yatır dedi. Sende endişe etme Şuan kafaları rahat tekrardan şekillenenilecrk aylardalar ben hiç panik olmadım .

Dikiş atılmıyor sünnet yerine klips takıyor 3-4 gün takılı kalıyor klips. Bir de çıkartmak için gitmeniz gerekiyor ama o işlem 10 saniye sürüyor. İsim vermek yasak mı bilmiyorum ama Ali Osman Köksal’a yaptırdık biz. İnternette yorumları çok iyiydi bir de açıkçası en uygun fiyat burası vermişti. Eryamanda klinikleri var eşi ve kendisinin. Çok ilgililerdi sünnet akşamı aradı bir sıkıntı var mı nasıl gidiyor diye sordu şaşırdık hatta

Kızlar kv ye çok sinir olmaya başladım. Ya erkek oğlunun ilk torunu diye kadın kendini kaybetti. Eşim de diyor annem ne yapacağını şaşırdı diyor.
Sürekli çocuğu almak istiyor. Uyutma diyor niye uyutuyorsun diyor. Uyuyan çocuğu gelip uyandırıyor. Tam dalacakken şap diye eğilip öpüyor. Yüzüne yaklaşıp kızımmmm uyan diyor.
Perişan ediyor çocuğu her gittiğimiz de. Yaşı 76 kv nin. Yürümesi vs çok zor. Kilolu zaten. Verin kucağıma gezdireyim diyor. Zaten topallıyor yürürken. Düşürecek diye aklımız çıkıyor. Kucağındayken ne belini ne başını tutuyor. Dikkat etmesi için uyardığımız da ben kaç çocuk doğurdum baktım siz ne bilirisnş diyip azarlıyor.
Ben asla muhatap olmuyorum eşim ve görümcem sürekli müdahale ediyor.
Bugün bana diyor ki oğlum gelmeden rahat rahat bi seveyim getir de çocuğu diyor. Dedim oğlun esirgemiyor anne zarar gelmesin diye kıyamıyor diyorum.
Aman be bi siz biliyorsunuz diyor.
Kadın laftan sözden anlamıyor. Eşim azarladı bi kaç kez gönlü kırılıyor diye de üzülüyor ama aşırı bi saçmalama durumu var.

Bugün eşim eve gelince diyor. Annemi napıcaz ya çok çocuğun üzerine düşüyor napacağını şaşırdı. Kalbi kırılmasın diye bişey dememeye çalışıyorum ama çok zorluyor dedi.
Bende sürekli uyandırıyor ağlıyor çocuk omun yüzünden huzur vermiyor uyutmuyor çocuğu dedim.

Dilinde de sürekli bunu bana bırakın bana verin siz hemen 2. Bebeyi yapın diyor.
Sinir hastası edecek beni. 10 tane büyütmüş bakmışsın bu 1 tane de müsadenle benim veremem kimseye istiyorsan 11. Çocuğu yap diyorum. Ama gıcık oluyorum artık gerçekten.
Yazıktır sevsinler heves ediyorlar diyordum ama kadın çığırından çıktı resmen.
Niye sana gülşylr niye sana ses ediyor diye sürekli bi iddialaşma modunda.
Kp de diyor anası tabi onu sevecek en çok diyor. Ama işte gelde anlar. Sidik yarıştırıyor.
Kp diyor tek bırakma çocuğu bunla yiyecek resmen korkuyorum ben bu kadından diyor yüzüne karşı herkes farkında aşırılığının kendi dışında.

10 bin demisti canim

canim görüntüyle ilgili olsa keske ama görüntüde birsey yok sol tarafini kullanamiyor uyku arasında cevirdigimde bile geri sağa ceviryor cani aciyor muhtmeleen ve egzersizlerini arastitdim onlaroda yapmama cok musade etmiyor o beni biraz korkutmaya basladi acikcasi

Doktora görünmeden hemen canını sıkma canım. Kontrole gittiğinde mutlaka söyle bunu doktoruna. Eminim o daha sağlıklı yönlendirecektir.

Devlet hastanesinde yaptırdığım için ameliyathanede oldu. Oraya da personelden başka kimse giremiyor biliyorsunuz. verdim iğne vurup geri verdiler 15 dk bekledim geri alıp sünnetini yapıp verdiler 5 dk ayrı kalıyor ama tabi yıktı ortalığı. Lokal anestezi ile oldu bizim de

Ay iyiymisde eşimi özele ikna etmem lazım canım devlette yaptıralım diyor bakalım olmazsa bunuda degerlendireyim ben ya

10 bin demisti canim
Uygunmuş ay degerlendireyim ben bunu sağol canım
Biraz daha büyümesi gerekiyomuş. 2 yaşında çok zor olur ya şimdi aradan çıkartsak çok iyi olacaktı
Olsun canım ya sağlıklı olsunda sende seneye bu aylarda yaptırırsın aklı ermeden
Ay ya kıyamam keşke ailelerinde alsalar ama bize doktor anestezisiz yaptırın dedi valla bilmiyorum bugün gidince doktorla konuşacak 1 yaşından küçüklere anestesi yaptırma dedi doktor kuzu

Tummy time bizde bir kaç dakika sürüyor önüne zeka kartlarını koyuyorum bakıyor ama benim kızımda huysuzlanıyor rahatsız oluyor öyle durmaktan ben eline farklı dokudaki kumaş eşya falan dokunduruyorum mesela konak tarağı keçi kılı saç tarağı bazen sert yumuşak şeyler 3 aylık olduk biz artık bir şeyleri tutmaya çalışıyor ağız mendilini eliyle tutturup çekiyorum hergün olmamakla beraber kitap okuyorum masal kitapları almıştımm onun için parmak kuklaları aldım onunla oynatıyorum birde bu hışırtılı bebek kitabı var ya kızım ona bayılıyor onunla oynatıyorum 2 gündür de oyun halısında oynuyor işim gücüm minnak bir insan dönmeye çalışıyor son zamanlar beraber antrenman yapıyoruz poposundan biraz destek veriyorum dönüyor maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…