bende sincandayim canim. bende erkan ozturk diye bir doktor buldum arastirdig8mda adam cok iyi ama cok uzak kaliyoe bize ama sanirim ona gidecegiz sende bak istersen
Akşam sadece 1 defa geç saate kadar kaldık dışarıda o zamanda uyudu bebek arabasında hep. Hava şartları ve eşimin iş yoğunluğundan bebek doğduğundan beri pek akşam dışarı çıkamıyoruz. Bugün hava güzel diye sahile gidelim dedik 1 saat durup geri döndük mesela keyfi yoktu ve hep ağladı normalde poşette uyur hepBen de senin düzenin aynısı şeklinde gidiyorum, gece uykusuna 20den sonra geçmeye başlıyoruz anne sütü olduğu için gecede 2 defa değil de 3 kere kalkıyoruz tek fark. Sadece şeyi sormak istiyorum, misafirliğe gidince nasıl yapıyorsun ya da akşamları hiç dışarı çıkmıyor musun beni bu durum geriyor gerçekten. Onun uyku saati diye eve bağımlı olmak da hoşuma gitmiyor
Fitil yok canım sünnet olurken babayida mi almıyorlar yanına bizimki bizsiz hayatta durmaz ve bize doktorumuz anestesiz yaptırın dedi bebeklere 1 yaşından önce anestezi önermiyorum demişti burdaki doktor ne der bilmiyorum ay ben oglusumuntek bırakamam valla orda kıyameti koparır geçen 2 dakika bizsiz durdu babannesindeydi düşün onda bile nasıl bağırarak ağladıFitili influenzada vermişlerdi p ile başlayan bi fitil ateş düşürücü ağrı kesici elinde yoksa calpol le devam et bence canım. Benim bebe şurupları kusuyo kıvamı yoğun geldiği için o yüzden fitil attım iki seferinde. Orda hemşire şu an vermenize gerek yok anestezi etkisinde dedi ama o kadar çok ağlıyordu ki ne için olduğunu anlamadım verdim ilaç. Sonra tahmin ettim bıraktığım için ağlıyo o kadar 2.5 ay oldu ya artık tanıyo çocuk
Biz de hastanenin karlısında 101 market vardı ordan aldık hemen aklıma gelmemişti bi de ben normalde külot bez kullanıyorum cırtlı şarttı yani
Klipsli nasıl canım ve nerde hangi doktorda ya da hangi hastanede yaptırdınız ankaradayken orada da yaptırabilirim ben ve eşim yanında olmak istiyoruz ben oğlanı tek bırakamam ya şuan düşüncesi bile kötü ediyor beniBen de Ankaradayım geçen ay yaptırdık sünneti. Klipsli yöntem oldu eşim de ben de yanındaydık yapılırken özellikle buna dikkat etmiştik araştırırken. 3 gün sonra klips çıktı sonrasında da birkaç gün sürdü iyileşmesi.
Doktor ayrıntılı şekilde anlattı olacakları, telefonla da kontrol etti sonrasında gidişat nasıl diye, biz çok memnun kaldık. İlk gün biraz zorlandık tabi bardak falan ama toplam bir haftada geçmiş gitmiş oluyor, bebeklerde iyileşme çok hızlı
Bunu ınstagramda bir annede gördüm kakasını eldiven ile temizliyordu herhangi bi bulaş olmasın diye ama doktordan duymadım hiç.Cuma günü olacaktık ama nezle olduğu için haftaya ertelemek zorunda kalmıştık. Korktum şimdi.
Sana şey dediler mi 3 gün kakasını eldivenle temizle?
hastane değil canim klinigi varmis adamin direkt sadece sunnet uzerine calisiyor instagram adresine bir mesaj at istersen cok detayli bilgi veriyor google haritalardaki yorumlarida cok iyiHangi hastane kuzum aman benim eşim burda Sincan'da yaptıralım diye tutturdu ben normalde Manisa Akhisar'da oturuyorum İzmir'de yaptıralım dedim işte burda olsun dedi aileler burda diye
Dur bakiyim canım çok teşekkür ederim bizde bulduk doktorda dediğim gibi randevu yok biride sünnet yapmiyormuş yahastane değil canim klinigi varmis adamin direkt sadece sunnet uzerine calisiyor instagram adresine bir mesaj at istersen cok detayli bilgi veriyor google haritalardaki yorumlarida cok iyi
Bende banyo yaptırırken kafasının sağ tarafı daha şiş geldi kontrolde sordum doktora bana kafa yastığı önerdi . Sağa çok yatmış dedi. 6 aya kadar kafalar çok güzel şekil alır endişe etme bu yastıkta yatır dedi. Sende endişe etme Şuan kafaları rahat tekrardan şekillenenilecrk aylardalar ben hiç panik olmadım .kizlar sanirim oglumda tortikollis var kafasini hep tek tarafa yatiriyor soluna hic donmek istemiyor uyurkende hep sagda normalde gozuyle herseyi takip ediyor mesela dikkatini ceken bir nesneyi tutup saga sola kaydirdigimda sagina hemen dönüyor soluna donmuyor donse bile hemen geri ceviriyor basini cok canım sıkıldı sanirim benjm yuzumden oldu 2 aylik olmaya yakin iki haftaya yakin sagina yatirmistim yatagimiz yuksek olan yataklardan besik asagida kaldigi icin yerine koymakta zorlaniyordum geceleri sagina yatsin sabahları soluna yatirrim dedim ama o donem hic gunduz uykusu uyumuyordu.. hep sağa yattığını farkettigim an düzeltmeye çalıştım ama olmadi boyle bir rahatsızlık oldugunuda bilmiyordum simdi arastirdigimda ogrendim 1 -2 yasina kadar duzelmezse cerrahiboperasyon yapiliyormus yasayaniniz varmi? sizlerde dikkat edin gozlemleyin nebkadar erkenbfark edilirse okadar hızlı tedavi ediliyormus
Dikiş atılmıyor sünnet yerine klips takıyor 3-4 gün takılı kalıyor klips. Bir de çıkartmak için gitmeniz gerekiyor ama o işlem 10 saniye sürüyor. İsim vermek yasak mı bilmiyorum ama Ali Osman Köksal’a yaptırdık biz. İnternette yorumları çok iyiydi bir de açıkçası en uygun fiyat burası vermişti. Eryamanda klinikleri var eşi ve kendisinin. Çok ilgililerdi sünnet akşamı aradı bir sıkıntı var mı nasıl gidiyor diye sordu şaşırdık hattaKlipsli nasıl canım ve nerde hangi doktorda ya da hangi hastanede yaptırdınız ankaradayken orada da yaptırabilirim ben ve eşim yanında olmak istiyoruz ben oğlanı tek bırakamam ya şuan düşüncesi bile kötü ediyor beni
10 bin demisti canimDur bakiyim canım çok teşekkür ederim bizde bulduk doktorda dediğim gibi randevu yok biride sünnet yapmiyormuş ya
Ay baktım kuzum baya iyiye benziyor ve ailede yanında oluyor tam istediğim tarzda ama ücreti ne kadardır hiç iletişim kurdun mu?
canim görüntüyle ilgili olsa keske ama görüntüde birsey yok sol tarafini kullanamiyor uyku arasında cevirdigimde bile geri sağa ceviryor cani aciyor muhtmeleenBende banyo yaptırırken kafasının sağ tarafı daha şiş geldi kontrolde sordum doktora bana kafa yastığı önerdi . Sağa çok yatmış dedi. 6 aya kadar kafalar çok güzel şekil alır endişe etme bu yastıkta yatır dedi. Sende endişe etme Şuan kafaları rahat tekrardan şekillenenilecrk aylardalar ben hiç panik olmadım .
Doktora görünmeden hemen canını sıkma canım. Kontrole gittiğinde mutlaka söyle bunu doktoruna. Eminim o daha sağlıklı yönlendirecektir.canim görüntüyle ilgili olsa keske ama görüntüde birsey yok sol tarafini kullanamiyor uyku arasında cevirdigimde bile geri sağa ceviryor cani aciyor muhtmeleenve egzersizlerini arastitdim onlaroda yapmama cok musade etmiyor o beni biraz korkutmaya basladi acikcasi
Biraz daha büyümesi gerekiyomuş. 2 yaşında çok zor olur yaNiye canım
Olsun kuzum ya benim bı arkadaşın ogluda öyle 2 yaşında bir ameliyat olacak birde sünnet
Devlet hastanesinde yaptırdığım için ameliyathanede oldu. Oraya da personelden başka kimse giremiyor biliyorsunuz.Fitil yok canım sünnet olurken babayida mi almıyorlar yanına bizimki bizsiz hayatta durmaz ve bize doktorumuz anestesiz yaptırın dedi bebeklere 1 yaşından önce anestezi önermiyorum demişti burdaki doktor ne der bilmiyorum ay ben oglusumuntek bırakamam valla orda kıyameti koparır geçen 2 dakika bizsiz durdu babannesindeydi düşün onda bile nasıl bağırarak ağladı
Ay iyiymisde eşimi özele ikna etmem lazım canım devlette yaptıralım diyor bakalım olmazsa bunuda degerlendireyim ben yaDikiş atılmıyor sünnet yerine klips takıyor 3-4 gün takılı kalıyor klips. Bir de çıkartmak için gitmeniz gerekiyor ama o işlem 10 saniye sürüyor. İsim vermek yasak mı bilmiyorum ama Ali Osman Köksal’a yaptırdık biz. İnternette yorumları çok iyiydi bir de açıkçası en uygun fiyat burası vermişti. Eryamanda klinikleri var eşi ve kendisinin. Çok ilgililerdi sünnet akşamı aradı bir sıkıntı var mı nasıl gidiyor diye sordu şaşırdık hatta
Uygunmuş ay degerlendireyim ben bunu sağol canım10 bin demisti canim
Olsun canım ya sağlıklı olsunda sende seneye bu aylarda yaptırırsın aklı ermedenBiraz daha büyümesi gerekiyomuş. 2 yaşında çok zor olur yaşimdi aradan çıkartsak çok iyi olacaktı
Ay ya kıyamam keşke ailelerinde alsalar ama bize doktor anestezisiz yaptırın dedi valla bilmiyorum bugün gidince doktorla konuşacak 1 yaşından küçüklere anestesi yaptırma dedi doktor kuzuDevlet hastanesinde yaptırdığım için ameliyathanede oldu. Oraya da personelden başka kimse giremiyor biliyorsunuz.verdim iğne vurup geri verdiler 15 dk bekledim geri alıp sünnetini yapıp verdiler 5 dk ayrı kalıyor ama tabi yıktı ortalığı. Lokal anestezi ile oldu bizim de
Devlette bir yaşından önce yapmıyorlar bilginiz olsun. En azından şehir hastaneleri bu şekildeAy iyiymisde eşimi özele ikna etmem lazım canım devlette yaptıralım diyor bakalım olmazsa bunuda degerlendireyim ben ya
Ben devlette yaptıracağım her doktor farklı 14 şubata gün aldıkDevlette bir yaşından önce yapmıyorlar bilginiz olsun. En azından şehir hastaneleri bu şekilde
Tummy time bizde bir kaç dakika sürüyor önüne zeka kartlarını koyuyorum bakıyor ama benim kızımda huysuzlanıyor rahatsız oluyor öyle durmaktan ben eline farklı dokudaki kumaş eşya falan dokunduruyorum mesela konak tarağı keçi kılı saç tarağı bazen sert yumuşak şeyler 3 aylık olduk biz artık bir şeyleri tutmaya çalışıyor ağız mendilini eliyle tutturup çekiyorum hergün olmamakla beraber kitap okuyorum masal kitapları almıştımm onun için parmak kuklaları aldım onunla oynatıyorum birde bu hışırtılı bebek kitabı var ya kızım ona bayılıyor onunla oynatıyorum 2 gündür de oyun halısında oynuyor işim gücüm minnak bir insanKızlar bebeğim yüz üstü yatmaktan nefret ediyoe ya tummy time falan 5 saniye yapıyoruzzeka kartlarına bakmayı seviyor tek tek onları gösteriyorum sırt üstü yatarak. Bu aralar eli hep ağzında, dişi çıkacak gibi salyalı. Evi geziyoruz her gün oda oda dışarı çıktığımızda pek etrafı izlemiyor henüz hemen uyuyor (iyi bir şey aslında ağlamasındansa) siz ne gibi etkinliklere başladınız neler yapıyorsunuz? 2 ay 20 günlük henüz bir şeye uzanma ya da tutma eylemleri başlamadı bizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?