2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Al benfende o kadar bi kere denedik imkansız yani imkansız. Benim yırtık dikişi epizyotomi değil sağdan soldan toplama gibi bence. Neyse gittim dr a sorun yok dedi muayenede bol kayganlaştırıcı ile deneyin dedi bana kalırsa alakası yok ama… ben de kapanış vermiş gibi hissediyorum devam edebilme ihtimalim yoktu çünkü

Teşekkür ederim bebeğim fitili doktor mu verdi fitil ne için peki
Ay ben ankaradayiz yanımda büyük bez yok biz 2 numara kullanıyoruz ondan var 3 numara olmazsa alıyım ya evde vardı keşke getirseymisim
Fitili influenzada vermişlerdi p ile başlayan bi fitil ateş düşürücü ağrı kesici elinde yoksa calpol le devam et bence canım. Benim bebe şurupları kusuyo kıvamı yoğun geldiği için o yüzden fitil attım iki seferinde. Orda hemşire şu an vermenize gerek yok anestezi etkisinde dedi ama o kadar çok ağlıyordu ki ne için olduğunu anlamadım verdim ilaç. Sonra tahmin ettim bıraktığım için ağlıyo o kadar 2.5 ay oldu ya artık tanıyo çocuk
Biz de hastanenin karlısında 101 market vardı ordan aldık hemen aklıma gelmemişti bi de ben normalde külot bez kullanıyorum cırtlı şarttı yani

zaten onu yaparsan gerisi cok kolaymis canim. benimki kendi kendine bayilmaya basladi resmen seytan kulagna kursun ahsjd 2 saati doldurdugunda uyumus oluyo kesinlikle dene bunu

bende sincandayim canim. bende erkan ozturk diye bir doktor buldum arastirdig8mda adam cok iyi ama cok uzak kaliyoe bize ama sanirim ona gidecegiz sende bak istersen

Ben de Ankaradayım geçen ay yaptırdık sünneti. Klipsli yöntem oldu eşim de ben de yanındaydık yapılırken özellikle buna dikkat etmiştik araştırırken. 3 gün sonra klips çıktı sonrasında da birkaç gün sürdü iyileşmesi.
Doktor ayrıntılı şekilde anlattı olacakları, telefonla da kontrol etti sonrasında gidişat nasıl diye, biz çok memnun kaldık. İlk gün biraz zorlandık tabi bardak falan ama toplam bir haftada geçmiş gitmiş oluyor, bebeklerde iyileşme çok hızlı

Ayyy yok canım ne özürü burda herkes çaresizliğini derdini söylüyor ben zaten az alıyor diye kafama takıyordum senlik değil ki benim kendi takıntıların kuruntularım ben doktorların tutarsızlığına karşılık yazdım

Evet memeyi bırakırsa ömrüm boyunca pişman olurum çocuğumu anne sütünden mahrum ettim diye onun için mama fikrini rafa kaldırdım kilosu normal değerlerde olduğu sürece tabiki

Çevremizdeki antipatik insanlara kulak asmasak aslında her şey daha kolay ve huzurlu olacak

Kızlar bebeklerinize nereden alışveriş yapıyorsunuz ya 3 ay için güzel kazaklar sweatşer arıyorum ama hep 6-9 ay çok büyük olsun da istemiyorum. Bayram içinde güzel elbiseler almak istiyorum o zamana da 4 aylık olacak

Evet bana da öyle dedi doktor ama ben dikiş yerimin ağrıdığını anladım o anda kuruluk falan değildi keşke epizyotomisiz olsaydı yırtılmadan

Doktorumun bana tavsiyelerini yazmak istedim belki sizede faydası olur. Gece asla uyandırma bırak kendi uyansın. Eğer 1 saate 1.5 saate uyanıyorsa emzirme kucağında pişpişla geri uyut. Gece uyuma süresini 4 saate Çıkar zamanla bunu artır. Gerekirse iki memeyi de emzir. Gece 4 saatte bir emzirmiş ol. Emmek için uykusunu bölme. 3 aylık olduk biz. Gazla uğraşıp uykusunu bölme gaz dönemi bitti: gündüz maksimum 2 saat uyanık tut. O 2 saat yorulması için yeterli sonra uyut. Gündüz yarım saat 1 saat uyusada takılma zamanla bu süre artar. Elalem denilen kitle var çok tehlikeli sakın kulak asma. Bir sıkıntı olsa ben söylerim babamın kızı değilsin sonuçta Hipokrat yeminim var çocukta sokıntı olsa senden saklayacak değilim sadece bana ve kendi iç güdülerine güven. En önemlisi kendine güven annelik çok Farklı bir mertebe bazen doktordan bile önde… doymayan çocuk huzurlanır. Ama her huzursuz çocuk aç demek değildir. Bebeğini takip et ağlamaları farklıdır . Ağlama tonlarından hal hareketinden ne istediğini zamanla anlayacaksın. Ve unutma bir robot değil insan yetiştiriyorsun büyütüyorsun. Tek tip olamaz hiçbirşey senin bebeğin sana özel. En önemlisi de çok iyi bir annesin bu yaradılışında var. Bana bunları söyledi . Doktordan Çıkar çakmaz ses kaydı alıp not aldım her gün dinliyorum : sizinde benim doktorun dediklerini bilmenizi istedim şahsen bana çok iyi geldi sizede gelir belki ..

Aralık grubu uyesiydim ama sizi de takip ediyordum ki.. Benim kız 30 Kasım da dünyaya geldi. Ayyyy ne kadar güzel bir doktormus maşallah hangi hastanede ve doktoru merak ettim. Böyle motive edecek doktorlara çok ihtiyaç var.

Kızlar dün rota aşısı olduk bugün çok huzursuz kucağımda emme pozisyonuna geldiği an çığlığı basıyor doğduğundan beri ilk kez böyle hareketler gözlemledim böyle yan etki yaşayan oldu mu rotadan sonra?

Cuma günü olacaktık ama nezle olduğu için haftaya ertelemek zorunda kalmıştık. Korktum şimdi.
Sana şey dediler mi 3 gün kakasını eldivenle temizle?

Ben de senin düzenin aynısı şeklinde gidiyorum, gece uykusuna 20den sonra geçmeye başlıyoruz anne sütü olduğu için gecede 2 defa değil de 3 kere kalkıyoruz tek fark. Sadece şeyi sormak istiyorum, misafirliğe gidince nasıl yapıyorsun ya da akşamları hiç dışarı çıkmıyor musun beni bu durum geriyor gerçekten. Onun uyku saati diye eve bağımlı olmak da hoşuma gitmiyor

Denizlide Egekent diye bir hastahanede Muhammed bey belki buradan görüp gitmek isteyen olur. Şahsen ben aşırı memnunum . Ee sende Kasım annesisin işte bak 30 da olsa

kizlar sanirim oglumda tortikollis var kafasini hep tek tarafa yatiriyor soluna hic donmek istemiyor uyurkende hep sagda normalde gozuyle herseyi takip ediyor mesela dikkatini ceken bir nesneyi tutup saga sola kaydirdigimda sagina hemen dönüyor soluna donmuyor donse bile hemen geri ceviriyor basini cok canım sıkıldı sanirim benjm yuzumden oldu 2 aylik olmaya yakin iki haftaya yakin sagina yatirmistim yatagimiz yuksek olan yataklardan besik asagida kaldigi icin yerine koymakta zorlaniyordum geceleri sagina yatsin sabahları soluna yatirrim dedim ama o donem hic gunduz uykusu uyumuyordu.. hep sağa yattığını farkettigim an düzeltmeye çalıştım ama olmadi boyle bir rahatsızlık oldugunuda bilmiyordum simdi arastirdigimda ogrendim 1 -2 yasina kadar duzelmezse cerrahiboperasyon yapiliyormus yasayaniniz varmi? sizlerde dikkat edin gozlemleyin nebkadar erkenbfark edilirse okadar hızlı tedavi ediliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…