2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Yakın zamanda 2 komşumda 3-4 aylık bebeklerini ettirdi 3 gün en fazla huzursuz oldular sonra bezin içinde hemen iyileşti

Bilmiyorum her bebek farklı ama ben bir kere uyku saatinde akşam arkadaşıma gezmeye gittim bir bardak çay içemedim kıyameti kopardı eve bir girdik agular gülmeler uyudu falan başka yerde asla uyumuyor yatağını arıyor oymuş bir daha da uyku saatinde asla dışarı gezmeye falan gitmedim yapacak bir şey yok belirli bir süre patron onlar gündüz gezmelerinde bir şey yok ama gece uykusuna geçişte o yatakta evinde olacak

Ay hadi İnşallah canım ya annemlerdeyken yaptiriyim dedim evde tek başıma zorlanmayim dedim şimdi teyzeleri annaannesi falan olacak bakan çok olunca iyi olur
Evet evet çok iyi düşünmüşsün hem sana da destek olur psikolojik olarak çok zordur minicik bebeği sünnet ettirmek kuzucuklar keşke erkekler sünnetli doğsa da canları yanmasa

Lokal anestezi işte bayıltmıyorlar yani aynı şey

Ne bu ya herşeyin bir dozu vardır bokunu çıkarıyorlar gerçekten hadi seninki tekmiş benimkilerin torununun çocuğu oldu bir sürü torunu var yine bir torun azgınlığı var hergün görüntülü arıyor saçma sapan seviyor kp annem diye seviyor manyak mıdır nedir bunlar ya memlekette yaşasam hergün gelir bende kalırlar mıçmıçlar hiç sevmem aşırılığı fazla samimiyeti

Allah yardımcın olsun Canm herşeyin bir dozu var hadi sen uyarsan gelin laf ediyor der ama kendi ogluda diyorsa bir düşünmesi gerek ben yanlış yapıyorum diye

Ayyy benim kv de aynı bel fıtığı var götünün üstüne zor oturuyoru geçen düşürüyordu oğlumu hergün bizde nerdeyse delirtiyor beni oğlumu alayım ben diyor alıyor siz bitane daha yapın bu bizde kalsın diyor sen sabahları uyu bebeği bize gönder uyanınca gelirsin bize diyor hergün yeni bişey bi ara küstük o kadar iyiydi ki mesafe sen ne güzel şeymişsin dedirtti bana

Benimki de annem diye seviyor saçını başını yolasın var hergün gelip görmek için bahaneleri var bigğn kendiler bir gün misafirleri geliyor eşim geçen gün akşam diyor annesi gile biz gelirdik size yok siz üşütürsünüz salağız ya bizde dedim doğru

Benimki tummy tüme sevmedi ama konuşmayı çok seviyor sürekli yanında Allah Allah diyorum yada anne a harfini gırtlağından seslerle destekliyor beni zaten dönmeye çok meyilli bir çocuktu bacağından yana atıyorum pıt dönüuor hemen kolunu düzeltiyorum bende oyun halısını sevmedi ama kendim hikayeler anlatıyorum bayılıyor benle muhabbet etmek çok hoşuna gidiyor miraç kandili günü miraç olayını anlatıyorum çok bilmiş kv de ne anlasın kızım diyor oğlan uuu uuu diye ellerini kollarını ayaklarını falan hareket ettiriyor aşırı heyecanlandı doktorum geçen bana teşekkür etti çok güzel bakıyırsun diye kendim zaten konuşmayı gezmeyi çok severim okumayı falan oğlumla olunca 2 kişilik oldu kadromuz müzeye götürdüm orayı tanıttım güvenlik görevlisi abla yedi kafayı bi an dedim diyor hayır dedim hafızasının bir yerlerine kazınsın

Koca tarafı kapatılsın gerçekten.
Görümcem var bekar 40 yaşında.
Kızımı görünce manyaaaakkkk gerizekalllıııı diye sevmeye başlıyor. Geçen uyardım ne güzel konuşuyorsun maşallah çocukla diye. Bi kaldı böyle.
Güya şaka yapıyor.

Kv desen kızımmm sen sürtük mü olacaksın sen ırıspı mı olacaksın anan seni böyle süslü giydiriyor diyor. Deliriyorum. Ne güzel ağzınızdan güzel kelam çıkmıyor diyorum.

Benim annem dua okurdu direk nazarımız olmasın diye. Bunlarda Allah kelamı yok çocuğa karşı.
Bal kaymağım diye severdi annem torunlarını. Bunlar bi garip.

Bandana takarım her seferinde aman be ne diye takıyorsun bunu diyor. Güzel giydiririm laf eder.
Her seferinde ama ya.
Dün mala anlatır gibi anlattım. Kız çocuğu ya güzel oldun süslü olsun benim ilk göz ağrım heves ediyorum ya. Hah ondan takıyorum. Hem bak sıkmıyor acıtmıyor niye rahatsız oluyorsun anne dedim.
Ebelek gibi yüzüme bakıyor.

Ömür törpüsü hepsi.

Çocuk anlamaz diyoruz ama kafaları o kadar topluyorki her şeyi ne kadar terbiyesizlik yapmışlar öyle. Laf söyleyincede suçlu olursun kıskanıuor olursun

Benim oğluş da yerini yadırgıyor. Çarşafının üstüne serdiğim bir battaniyesi var onu taşıyorum yanımda bir yere gidersem. Onun üstüne koyunca uyuyor.

Bende sen gibiyim sürekli bıt bıt evde konuşuyoruz bak şimdi altını alıyorum bak şimdi şunu yapıyırum bak bu senin ayağın bak bu portakal . Ota boka konuşuyorum birde şarkı şeklinde konuşuyorum bazen çıldırıyor heyecanlanıyor. Dönme olayımı denemedim ben bu aylarda başlanıyor mu ?

Bende yaptığım herşeyi anlatıyorum hikaye okuyorum vs bazen akşama doğru çenem ağrıyor ama çok güzel gülüşü yeter

Çok kızdım çokkkk o laflar ne öyle. Prenses melek canım balım kaymağım gibi güzel sözler varken .. aynen en iyisi bile olsa koca tarafı kapatılsın

Bende yaptığım herşeyi anlatıyorum hikaye okuyorum vs bazen akşama doğru çenem ağrıyor ama çok güzel gülüşü yeter
Demi ya bazen o kadar üzülüyorum ki az kaldı diyorum bu dişsiz gülüşlerini çok özleyeceğiz. Şurda 3 /4 aya diş çıkarırlar herhalde . O yüzden her gün keyfini çıkarıyorım zaman pek hızlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…