- 19 Ocak 2021
- 2.023
- 3.362
- 83
- 35
Bundan sonra ben de sizi öyle sevmem de görümce gelince suratına gerizekalıııı hoş geldin de bakalım ne olacak gökgörmedik soyları yaaEşimin haberi yok duysa kızar muhtemelen. Bu kez de adımızı ne kıymetli bebeniz var nolacak sanki moduna getiriyorlar.
Ne tesadüf eşinin yanında hiç öyle sevesi denk gelmiyor demek kiEşimin haberi yok duysa kızar muhtemelen. Bu kez de adımızı ne kıymetli bebeniz var nolacak sanki moduna getiriyorlar.
Sokağa salmamı bekliyorlar resmen. Ağlayınca yanına gidiyormuşum hemen.Ne tesadüf eşinin yanında hiç öyle sevesi denk gelmiyor demek ki
Ay tabi kıymetli bebeklerimiz ya ne olacaktı. Heralde el üstünde tutacağız çocuklarımızı yani. Bu insanlar da bir garip
Oha nee.. o ne be ne kadar kimse bişey demiyo mu senden başkaKoca tarafı kapatılsın gerçekten.
Görümcem var bekar 40 yaşında.
Kızımı görünce manyaaaakkkk gerizekalllıııı diye sevmeye başlıyor. Geçen uyardım ne güzel konuşuyorsun maşallah çocukla diye. Bi kaldı böyle.
Güya şaka yapıyor.
Kv desen kızımmm sen sürtük mü olacaksın sen ırıspı mı olacaksın anan seni böyle süslü giydiriyor diyor. Deliriyorum. Ne güzel ağzınızdan güzel kelam çıkmıyor diyorum.
Benim annem dua okurdu direk nazarımız olmasın diye. Bunlarda Allah kelamı yok çocuğa karşı.
Bal kaymağım diye severdi annem torunlarını. Bunlar bi garip.
Bandana takarım her seferinde aman be ne diye takıyorsun bunu diyor. Güzel giydiririm laf eder.
Her seferinde ama ya.
Dün mala anlatır gibi anlattım. Kız çocuğu ya güzel oldun süslü olsun benim ilk göz ağrım heves ediyorum ya. Hah ondan takıyorum. Hem bak sıkmıyor acıtmıyor niye rahatsız oluyorsun anne dedim.
Ebelek gibi yüzüme bakıyor.
Ömür törpüsü hepsi.
Bazı bebekler öyle doguyormus canım ama bize denk gelmedi Perşembe günü sünnet ettirecez bakalımEvet evet çok iyi düşünmüşsün hem sana da destek olur psikolojik olarak çok zordur minicik bebeği sünnet ettirmek kuzucuklar keşke erkekler sünnetli doğsa da canları yanmasa
Tamam canım bizimde öyle olacak ben karıştırdım kuzu ya kafa gıdıkLokal anestezi işte bayıltmıyorlar yani aynı şey
Sokakta bulmadık çocuklarımızı. Millet kafayı yemiş. Anca gıcık oluyorsun. Kimse kusura bakmasın korumaya dikkat etmeye devam edicem evladımı. Canımdan kıymetli. Kimsenin merhametine emanet edecek değilim.Bana da esimin akrabaları geldi çocuğu var 10 yaşında bebegi kucağına almak istedi kırmamak için oturttum verdim kucağına ben de alttan tutuyorum . Öyle isteniyormus alıp gezdircekmis. İzin vermedim ablacım küçüksün dedim bana da diyorlar ne değerli çocuğun var diye yani ya düşse ben neden vereyim
Eşime söylücem uyarsın. Ondan çekinirler.Oha nee.. o ne be ne kadar kimse bişey demiyo mu senden başka
Ay götümmm. Kendi çocuğu kıymetli vermedin bebeği diye ama.. ben terazi Burcuyum çok naif kibar anlayışlı bir kadındım ama içimden hanzo çıktı. Söz konusu bebek olunca tırnaklarımı çıkartıyırum. Geçen arkadaş aradı kahveye gelelim diye. Ve kızları kreşten daha yeni hastalık kaptı 3 gün okula gitmedi çocuk evde yattı. 4. Günde çok sıkılmış çocuk evde bana geleceklermiş …. Saat akşam 6 öyle esmiş. Bende kabul etmedim dedim daha yemek yiyeceğiz evim müsait değil ayrıca hast kabul etmiyoruz diye. Benle konuşmuyor Şuan kırılmış… ay o kırılan yerlerini . Neyse Allahım sakin kalmalıyım. Hele birde yazmışssın arkadaşsın bebeği hastahaneye yattı eve gelenden hasta olmuş diye benim için misafir bitmiştirBana da esimin akrabaları geldi çocuğu var 10 yaşında bebegi kucağına almak istedi kırmamak için oturttum verdim kucağına ben de alttan tutuyorum . Öyle isteniyormus alıp gezdircekmis. İzin vermedim ablacım küçüksün dedim bana da diyorlar ne değerli çocuğun var diye yani ya düşse ben neden vereyim
Dikişli mi dikişsiz mi olacak canım lokal anestezi nasıl yaparlarsa yapsınlar yapıyorlar devlette iki doktorla görüştüm birisi dikişli birisi dikişsiz yapıyormuşBazı bebekler öyle doguyormus canım ama bize denk gelmedi Perşembe günü sünnet ettirecez bakalım
İyi ki kabul etmemişsin bugün oğlumun burnu akıyor baya tıkalıydı üç gündür bizde hiç serum fizyolojik yapmıyorduk kv grip olmuş galiba deyip durdu bende şap şap öper durursanız olur dedim eee kızım sizde diyor dün arkadaşlarınızla kafeye gittiniz avm ye gittiniz diyor üste bastırıyor her yeri kapalıydı dedim bende yedi sülaleni her hafta bizim eve toplayıp çocuk gördüren sensin dedim Mevlüt edecektim ben diyor bir kere göreceklerdi herkes diyor ne desek bol ne söylesek boşAy götümmm. Kendi çocuğu kıymetli vermedin bebeği diye ama.. ben terazi Burcuyum çok naif kibar anlayışlı bir kadındım ama içimden hanzo çıktı. Söz konusu bebek olunca tırnaklarımı çıkartıyırum. Geçen arkadaş aradı kahveye gelelim diye. Ve kızları kreşten daha yeni hastalık kaptı 3 gün okula gitmedi çocuk evde yattı. 4. Günde çok sıkılmış çocuk evde bana geleceklermiş …. Saat akşam 6 öyle esmiş. Bende kabul etmedim dedim daha yemek yiyeceğiz evim müsait değil ayrıca hast kabul etmiyoruz diye. Benle konuşmuyor Şuan kırılmış… ay o kırılan yerlerini . Neyse Allahım sakin kalmalıyım. Hele birde yazmışssın arkadaşsın bebeği hastahaneye yattı eve gelenden hasta olmuş diye benim için misafir bitmiştir
Anlamayana kendini de yırtsan bir tarafını da yirtsan boş anacım. Ben de kahvaltıya gittim çocuğu sa götürdüm hiçbir şey olmadı. Salak değiliz ya sıcak tarafa geçiyoruz insan olmayan yere geçiyoruz. Yahu her şeyden öte temas yok temas.İyi ki kabul etmemişsin bugün oğlumun burnu akıyor baya tıkalıydı üç gündür bizde hiç serum fizyolojik yapmıyorduk kv grip olmuş galiba deyip durdu bende şap şap öper durursanız olur dedim eee kızım sizde diyor dün arkadaşlarınızla kafeye gittiniz avm ye gittiniz diyor üste bastırıyor her yeri kapalıydı dedim bende yedi sülaleni her hafta bizim eve toplayıp çocuk gördüren sensin dedim Mevlüt edecektim ben diyor bir kere göreceklerdi herkes diyor ne desek bol ne söylesek boş
Haklısın canım sen onları kafana takma hiç de ciddiye alma.Sokağa salmamı bekliyorlar resmen. Ağlayınca yanına gidiyormuşum hemen.
Biri tutarken dikkat ediyormuşum.
Esirgirmuşuz çocuğu bilmem ne.
Eşime de bana da aynı eleştiriler. Halbuki vallahi sakınmıyorum takıntılı gibi.
Sevsinler istiyorum. Halası babaannesi ama.
Tutamayan kadına. Bastonla yürüyen başını belini desteklemeden yastık tutar gibi tutan 76 yaşında ki kadından da bi zahmet çocuğuma dikkat edeyim.
Bardak değil bu kırılınca yenisini alırım diyeceğim. Canımdan can. Ne zorluklarla kavuştum ben ona. Gözümden bile sakınırım tabi.
Diyorum ya cahil ve boş konuşuyorlar.
Unutuyorlar galiba kendi yaşadıklarını insanlar. Yaşlıların cahilliğine veriyorum ama görece genç olanları hiç anlamıyorum.Kızlar biz birbirimizi anlıyoruz fa o insanlar bizi neden anlamıyor ya. Sonuçta birçoğu anne aynı süreci geçirdiler ben anlamıyorum yaani
Hava varmış havadan geliyormuş eskiler ağzını yüzünü örteceksin çocuğun diyormuş az sabret gezmeyiver diyor bu arada gripte değil çocuk haa dediğin gibi bi tarafımızı da yırtsak onlar bildiklerini söylüyorAnlamayana kendini de yırtsan bir tarafını da yirtsan boş anacım. Ben de kahvaltıya gittim çocuğu sa götürdüm hiçbir şey olmadı. Salak değiliz ya sıcak tarafa geçiyoruz insan olmayan yere geçiyoruz. Yahu her şeyden öte temas yok temas.
Aman biz yakınız destek vere vere belleri başları ağrıdıUnutuyorlar galiba kendi yaşadıklarını insanlar. Yaşlıların cahilliğine veriyorum ama görece genç olanları hiç anlamıyorum.
Biz herkesten uzağız bir yandan hiç böyle şeylerle uğraşmıyorum çok iyi öteki taraftan en ufak bir desteğin bile olmaması çok zor
12. Hafta atağı muhtemelen.. Biz de ÖYLEYDİK. Allah annelerimizin gücünü kuvvetini artırsın. (İçinde de bizim)Kızlar oğlum bugün aşırı huzursuz gündüz uykusu geceye nazaran daha iyiydi ama bugün gündüz de uyumadı şu an bu saat oldu ağlıyor. Sürekli gaz desek masaj yaptık pırtladı ağızdan da çıkarttı sürekli kucakta gezmek istiyor anlamadım 3. Ay atağı falan mı gezdirmekten ayaklarım kollarım ağrıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?