İnşallah canım benim yaİnşallah sıkıntısız bir şekilde atlatırsınız yavrularınızın canı çok yanmaz
Yavrum görümcem kaynım falan öpüyor eşime diyorum şöyle opmesinler diye hiç dinlemiyor beni ben diyince olmuyor hemen başka yöne çekiliyor aman gel anlat millet hiç anlamıyor neyse diyorum surda bı kaç hafta kalıp Manisa'ya donecem yaza anca gelirim o zamanda oğluşum büyümüş olurHiç bilmiyorum ki bendebizde de erkek çok yok ama küçükken yaptırın diyorlar olanlar da bu arada kimseye öptürme maalesef benim oğlum bugün sabah bol sümükle ve hafif öksürükle güne başladı
Ay geçmiş olsun yaa kıyamam kuzuya

ama uyutacağımı anlayınca ağlamalar başladı. Bu ataklar ve uyku gerilemesinden sonra bu dönemi atlatıp daha düzenli uykuları olacağını söylüyor osman gönülal. Bizim şuan gündüz uykuları alarmlı gibi 42 dk sürüyor 43 te uyanıyor
 ama uyutacağımı anlayınca ağlamalar başladı. Bu ataklar ve uyku gerilemesinden sonra bu dönemi atlatıp daha düzenli uykuları olacağını söylüyor osman gönülal. Bizim şuan gündüz uykuları alarmlı gibi 42 dk sürüyor 43 te uyanıyor
		 bu işi yok etmek istiyorum çünkü büyüdükçe de bitmez görüntülü aramaları
 bu işi yok etmek istiyorum çünkü büyüdükçe de bitmez görüntülü aramaları 

zor uyudu iki uykusunda yarım saate uyandı bakalm yarın nasl olacak
 zor uyudu iki uykusunda yarım saate uyandı bakalm yarın nasl olacak 

bizim değil onların istedikleri oluyor
 bizim değil onların istedikleri oluyor