- 18 Ağustos 2022
- 2.953
- 4.165
- 83
Ben altını değişirken hemen zıbının ucunu örtüyorum üstüne. Özellikle yanımızda biri varken. Mahremiyet her yaşta önemli. Ben dikkat etmeye çalışıyorum. Kimse görmedi annem diyorum oğlumun kulağına. Kız erkek hiç fark etmez. Biz bilinçli olmalıyız ve öyle bireyler yetiştirebilmeliyiz (inşallah). Maalesef belirli bir yaşın üstü dediğiniz gibi davranıyor. Anlamıyorum da yani kaş gibi göz gibi bir organ o daKızlar, geçen gün eşimin annesi geldi oğlumla ilgileniyor kucağında gezdiriyor vs. Eşimde semde dinlen biraz dedi bırak oynasınlar zar zor peki dedim çünkü gözümün önünden hiç ayırmadım 3 aydır farklı odada babannesi ile olması bile bilmiyorum rahatsız etti galiba. Daha sonra gittim kadın altını açmış değiştiyor kirli de değildi oysa ki rahatlasın diyeymiş sonra diğer oğlunu çağırdı yani oğlumun amcasını gel gel bak diye ben rahatsız oldum ya. Daha sonra biz onlara gittiğimizde ben değiştireyim altını dedi bende hayır diyemedim salak gibi yine neyse değiştirdi bu sefer bezini takıp pantolonunu giydirmedi eşine oğluna bacaklarını gösterip duruyor. Of ben mi çok takıldım bilemedim ki abartıyor muyum biraz. Ama hep oda bebek olsa bile hoş değil orasını burasını açıp bakmak gözüyle bakıyorum

30 dk demeden kalkıyor çocuk o yüzden de çabucak uykusu geliyor huzursuz oluyor. Ben de tabiki tekrar uyutmaya çalışacağım.
 30 dk demeden kalkıyor çocuk o yüzden de çabucak uykusu geliyor huzursuz oluyor. Ben de tabiki tekrar uyutmaya çalışacağım.
 sonuç olarak yalnız değilsin demeye geldim. Bazen çok bunaldığımda evde olduğum halde sağdığım sütlerden veriyor eşim ben mental olarak biraz dinlenmiş oluyorum stok azalıyor ama olsun mental daha önemli diye düşünüyorum.
 sonuç olarak yalnız değilsin demeye geldim. Bazen çok bunaldığımda evde olduğum halde sağdığım sütlerden veriyor eşim ben mental olarak biraz dinlenmiş oluyorum stok azalıyor ama olsun mental daha önemli diye düşünüyorum. uyanıklık suresi pek olmuyor bizm yani 1 1.5 saat sonra ağlamaya basliyor sizinde oylemi
 uyanıklık suresi pek olmuyor bizm yani 1 1.5 saat sonra ağlamaya basliyor sizinde oylemi
 umarım sıkıntısız geçer. Bexero ateş yapabiliyormuş ama rota ile nimenrix ateş yapmaz dedi doktorum. Biz 5 ayda başlayacağız menenjit. Cuma günü de rota inşallah
 umarım sıkıntısız geçer. Bexero ateş yapabiliyormuş ama rota ile nimenrix ateş yapmaz dedi doktorum. Biz 5 ayda başlayacağız menenjit. Cuma günü de rota inşallah 

zor ya uyku desen bi gün uyusa diğer tüm gün uyumuyor uykuya direnç desen var gaz desen hala geçmedi nirvanasini yaşiyoruz bu gaz olayı ne zaman sona ericek ya
 zor ya uyku desen bi gün uyusa diğer tüm gün uyumuyor uykuya direnç desen var gaz desen hala geçmedi nirvanasini yaşiyoruz bu gaz olayı ne zaman sona ericek ya