2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba,
Doğum yapalı 3 ay oldu 3 aydır geçmeyen bel ağrılarım sırt ağrılarım var oturup kalkarken resmen tutuluyorum aranızda böyle bişey yaşayan var mı doğumdan sonra

Selam bebekleri dönmeye başlayanlar , kucakta oturma alıştırması yapanlar , ek gıda veren vermeye başlayan yada tadıma başlayacak olan varsa lütfen bize de bildirin önümüzü görelim

Kızlar bebeğim de süt alerjisi var bütün süt ürünlerini yumurtayı eti beyaz ekmeği kuruyemişi hayatımdan çıkardım. Hiçbir şey yemiyorum buna rağmen belirtileri gelmiyor bugün bebeğimin kakasında kan vardı
Acaba hâlâ ne alerji yapıyor olabilir çıldırmak üzereyim

Eklentiler

• IMG_20250213_190439.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 53
Domates, kivi, çilek bu üçü de çok alerjik besinler canım. Bunlardan tüketiyor muydun? Ah canım senin bebe de neler çekti vallahi üzülüyorum artık sana

Kızlar merhaba,
Doğum yapalı 3 ay oldu 3 aydır geçmeyen bel ağrılarım sırt ağrılarım var oturup kalkarken resmen tutuluyorum aranızda böyle bişey yaşayan var mı doğumdan sonra
Bel ağrısı bende de oluyor. Hatta bacağıma vuruyor ağrı. Zorlanıyorum kızımı taşımakta kucak da istiyor. Mecbur eğil kalk katlanıyorum. Ama ağrım var maalesef. İşe başlayınca fizik tedaviye gitmeyi düşünüyorum çalıştığım hastanede bakalım.

Domates, kivi, çilek bu üçü de çok alerjik besinler canım. Bunlardan tüketiyor muydun? Ah canım senin bebe de neler çekti vallahi üzülüyorum artık sana
Hayır canım hiçbirini tüketmiyorum portakal mandalina limon bile yemiyorum. Gerçekten neler çekiyor bu yavru ya asla böyle hassas bir bebeğim olacağını tahmin etmezdim. Başımı hastalıklardan kaldırıp bi çocuğumu sevemiyorum bile doğru düzgün.

Bu atak bizim içinizden geçiyor yaa
Eşim işten erken geldi bugün benim için
4 de geldi kızı kucağına bıraktığım gibi yatağa attım kendimi 1 saat uyumuşum o 1 saat içinde eşim çileden çıkmış hiç susmadan ağlamış kızım
Arabaya attı götürdü arabada uyusun diye 1.5 saat gezdiler o arada ben yine uyudum kız da arabada uyumuş çok şükür
Ablamı çağırdım destek kuvvet olarak o gelince yemek yiyebildim duş falan aldım çok mutluyum

Ben de fiziktedavi araştırayım yoksa geçmeyecek gibi bu

Kızlar bebeğim 3. ayında ama 5 kilo son ay. neredeyse kilo almamış çok fazla kustuğu için doktor reflü ilacı vardı (fazla yediği için değil reflü kusması vardı) reflü ilacı kullanıp fayda görüp bebeği toparlayan oldu mu? Gözünün içine bakıyorum o kadar resmen büyütemiyorum gibi oldum. Sütüm yok mama yiyor zaten hep

Bir de benim kız yüz üstü yatırdığım zaman kollarından destek alıp kalkmıyor lak diye yatıyor altona yastık koyduğum zaman yine kafasını biraz kaldırıyor ama öyle tam bi kaldırıp karşıya bakma durumu yok ama kucakta başını çok dik tutuyor etrafa bakıyor. Bu dönemde normal mi? Daha 3 ay 1 günlük, beklentim mi hızlı bilmiyorum

Canm doğum kilosu da önemli hem tek tek kerede kaç cc veriyorsun benim kızım öyleydi az az veriyordum mamayı 2 saate bir bazen 30-60 cc hiç daha fazlasını içemedi ama kilosu alt sınıra yakın olsa da normal gelilşiyordu ve ek gıdaya geçince toparladı

Ne verdi canm ilaç bizde şurup kullanıyoruz reflü için
Mama hangisini kullaniyorsun ve beslemesini nasl yapıyorsun kucagindami yediriyorsun yatarak mi

Hastane çıkış kilomuz 3180 doğduğunda 3400dü. Mama 90 cc içiyor ama dediğin gibi reflü kusması çok vardı, ilaçla doparlar inşallah kusması kesilirse

Ne verdi canm ilaç bizde şurup kullanıyoruz reflü için
Mama hangisini kullaniyorsun ve beslemesini nasl yapıyorsun kucagindami yediriyorsun yatarak mi
Kucağımda yediriyorum ama yatırmadan yani dik tutuyor gibiyim. Sma optıpro kullanıyorum. 90 cc içiyor, pütürlü reflü kuşması doğduğundan beri vardı ama doktor yeni verdi ilacı. Mamadan sonra ver dedi gastrotuss baby şurup adı

Bizede bu şurubu verdi
Hipp mamayi kullaniyorduk iki gün önce doktor mamayi değiştirdi huzursuzluk çok vardı deneme surecindeyiz 120 cc içiyor
Reflu yatağının altına destek koyup yükseltiyorum yatağı acaba bnde kucagimdami yedirsem

Bende reflü yatağı yok yüksekte tutmaya çalışıyorum kucağımda o yüzden bizde hipp kullanıyorduk değiştirdik. Bir de doktor bana beslenme sonrası 15 dk dik tut kucağında hemen yatırma dedi. Deniyorum bende artık. Şurubu size nasıl önerdi bana mama sonrası 2 cc dedi ama nasıl ayarlicam ccti

Kizlar 2. Ay sonu aşimizi olduk çok huysuz bebeğm ateş düşmüyor calpol vermeme ragmen 37.50 sürekli normal mi bu değer 2.gün bugün ve hala devam ediyor sizin nasıl geçti ne önerirsiniz ateş düşmesi içni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…