Domates, kivi, çilek bu üçü de çok alerjik besinler canım. Bunlardan tüketiyor muydun? Ah canım senin bebe de neler çekti vallahi üzülüyorum artık sanaKızlar bebeğim de süt alerjisi var bütün süt ürünlerini yumurtayı eti beyaz ekmeği kuruyemişi hayatımdan çıkardım. Hiçbir şey yemiyorum buna rağmen belirtileri gelmiyor bugün bebeğimin kakasında kan vardı
Acaba hâlâ ne alerji yapıyor olabilir çıldırmak üzereyim
Bel ağrısı bende de oluyor. Hatta bacağıma vuruyor ağrı. Zorlanıyorum kızımı taşımakta kucak da istiyor. Mecbur eğil kalk katlanıyorum. Ama ağrım var maalesef. İşe başlayınca fizik tedaviye gitmeyi düşünüyorum çalıştığım hastanede bakalım.Kızlar merhaba,
Doğum yapalı 3 ay oldu 3 aydır geçmeyen bel ağrılarım sırt ağrılarım var oturup kalkarken resmen tutuluyorum aranızda böyle bişey yaşayan var mı doğumdan sonra
Hayır canım hiçbirini tüketmiyorum portakal mandalina limon bile yemiyorum. Gerçekten neler çekiyor bu yavru ya asla böyle hassas bir bebeğim olacağını tahmin etmezdim. Başımı hastalıklardan kaldırıp bi çocuğumu sevemiyorum bile doğru düzgün.Domates, kivi, çilek bu üçü de çok alerjik besinler canım. Bunlardan tüketiyor muydun? Ah canım senin bebe de neler çekti vallahi üzülüyorum artık sana
Huzursuz ve hafif ateş vardı ama iyi çok şükür.Bugü n nasıl geçti
Ben de fiziktedavi araştırayım yoksa geçmeyecek gibi buBel ağrısı bende de oluyor. Hatta bacağıma vuruyor ağrı. Zorlanıyorum kızımı taşımakta kucak da istiyor. Mecbur eğil kalk katlanıyorum. Ama ağrım var maalesef. İşe başlayınca fizik tedaviye gitmeyi düşünüyorum çalıştığım hastanede bakalım.
Valla hala hırıltı var ama şükür boğazında ciğere inmedi canım. Ventolin ile hava veriyoruz biraz daha iyiCanım ne yaptın bebiş ne durumda
Amin canım benim çok sağol benim ateş olmasa toparlıcaz da inşallah o da geçerCanım çoook geçmiş olsun ikinize deçabucak atlatın inşallah
Canm doğum kilosu da önemli hem tek tek kerede kaç cc veriyorsun benim kızım öyleydi az az veriyordum mamayı 2 saate bir bazen 30-60 cc hiç daha fazlasını içemedi ama kilosu alt sınıra yakın olsa da normal gelilşiyordu ve ek gıdaya geçince toparladıKızlar bebeğim 3. ayında ama 5 kilo son ay. neredeyse kilo almamış çok fazla kustuğu için doktor reflü ilacı vardı (fazla yediği için değil reflü kusması vardı) reflü ilacı kullanıp fayda görüp bebeği toparlayan oldu mu? Gözünün içine bakıyorum o kadar resmen büyütemiyorum gibi oldum. Sütüm yok mama yiyor zaten hep
Ne verdi canm ilaç bizde şurup kullanıyoruz reflü içinKızlar bebeğim 3. ayında ama 5 kilo son ay. neredeyse kilo almamış çok fazla kustuğu için doktor reflü ilacı vardı (fazla yediği için değil reflü kusması vardı) reflü ilacı kullanıp fayda görüp bebeği toparlayan oldu mu? Gözünün içine bakıyorum o kadar resmen büyütemiyorum gibi oldum. Sütüm yok mama yiyor zaten hep
Hastane çıkış kilomuz 3180 doğduğunda 3400dü. Mama 90 cc içiyor ama dediğin gibi reflü kusması çok vardı, ilaçla doparlar inşallah kusması kesilirseCanm doğum kilosu da önemli hem tek tek kerede kaç cc veriyorsun benim kızım öyleydi az az veriyordum mamayı 2 saate bir bazen 30-60 cc hiç daha fazlasını içemedi ama kilosu alt sınıra yakın olsa da normal gelilşiyordu ve ek gıdaya geçince toparladı
Kucağımda yediriyorum ama yatırmadan yani dik tutuyor gibiyim. Sma optıpro kullanıyorum. 90 cc içiyor, pütürlü reflü kuşması doğduğundan beri vardı ama doktor yeni verdi ilacı. Mamadan sonra ver dedi gastrotuss baby şurup adıNe verdi canm ilaç bizde şurup kullanıyoruz reflü için
Mama hangisini kullaniyorsun ve beslemesini nasl yapıyorsun kucagindami yediriyorsun yatarak mi
Bizede bu şurubu verdiKucağımda yediriyorum ama yatırmadan yani dik tutuyor gibiyim. Sma optıpro kullanıyorum. 90 cc içiyor, pütürlü reflü kuşması doğduğundan beri vardı ama doktor yeni verdi ilacı. Mamadan sonra ver dedi gastrotuss baby şurup adı
Bende reflü yatağı yok yüksekte tutmaya çalışıyorum kucağımda o yüzden bizde hipp kullanıyorduk değiştirdik. Bir de doktor bana beslenme sonrası 15 dk dik tut kucağında hemen yatırma dedi. Deniyorum bende artık. Şurubu size nasıl önerdi bana mama sonrası 2 cc dedi ama nasıl ayarlicam cctiBizede bu şurubu verdi
Hipp mamayi kullaniyorduk iki gün önce doktor mamayi değiştirdi huzursuzluk çok vardı deneme surecindeyiz 120 cc içiyor
Reflu yatağının altına destek koyup yükseltiyorum yatağı acaba bnde kucagimdami yedirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?