2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Kaç gün sürdü ateş canım ?
24 saat canım . Zaten 37.5 olunca calpol ver dedi doktor 1 çay kaşığı. 6 yada 4 saatte bir verebilirsin dedi. Hatta ateşi bekleme baktın çok huzursuz o zamanda verebilirsin ağrı kesici etkisi de var dedi. Kolay atlattık biz. Sadece iğne yerinin ağrısı 2 gün sürdü. 3 gün yıkama çocuğu dedi birde

Teşekkür ederim canım bizde dün olduk geceyi atlattık huzursuz geçti bakalım.

Benim tatlı minnoş kızım zombi oldu
Atak bekliyordum algısın açıldığının farkındaydım ufaktan uyku sorunları başlamıştı ama böylesini beklemiyordum
küçücük kızsın sen nası dayanabiliyorsun anlamıyorum
20 dakika uyku mu olur yaa önceden sabah 8 de uyanır 1 saat takılır sonra 1 saat uyurdu şimdi 20 dakika uyuyor
Gece boyu memede kalmak istedi asla ağzımdan çıkmasın diyor çıkınca basıyor çığlığı

Bnde bugün yaptirdim eczaci bana ateşin yümselmesni bekleme bi çay kaşiği ver ateş çikmadan o zaten huzursuzluk yapar dedi öyle yaptim baklım

Kızlar selam,

Kızım kakasını her yaptığında sırtına kadar çıkıyor. Molfix bez kullanıyoruz kilosuna göre bezin numarası. Doğru şekilde bağlıyoruz ama bir türlü çözemedik.

Sizde de oluyor mu böyle?

Sırtına kadar çıkma olmuyor ama yanlardan taşıyor bizim de molfix. Ben bel kismindan hafif içe katlıyorum o şekilde denediniz mi

Molfix denedim ben yanlarından taşırdı kaç kere kakasını goon kullanıyorum ben çok memnunum

Kızlar oyun alanı var ya unigo vs almayı düşünen var mı işe yarar mı ilerde bizim ev mayın tarlası her yer metal sivri köşeli

Bizim de oluyor

Ayyy çok fena dişim ağrıyor . Dolgusu düşmüştü . Önemsemedim erteledim erteledim . işte şuan ben buradayım diyo . Emziriyorm da . Geçirebilecek birsey var mi. Sabahı etsem yeter . Sabah işk işim dişçiye gitmek olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…