2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Yok yavrum ben dört hafta dört hafta aldım. Muhasebeci SGK'dan onaylaması lazım iş göremezlik raporunu.bence 25 Şubat bitsin öyle onaylar toplu al canım

Ay geçmiş olsun canım o bayginliklar olmadı ama yorgunum ki ben uykuyu seven biriyim erken kalkmak hiç bana göre değil ama bebek olunca işte istedigini sev istediğini düşün o kendisine göre ayarlıyor herşeyi aha beni kaldırdı oyun falan oynadık kendi uyudu 5 dakika önce ben yatsam şimdi aç aç olmayacak kahvaltı yapam bari oglen yatarım dedim ama oglende akşama yemek yapılacak kendime vakit ayırmam eşim varken oluyor sadece ya
Biz galiba 2 yaşından sonra o 6 7 saatleri gorecez Allah yardımcımız olsun ben bebek işini zirvede bırakmayı düşünüyorum

Ertele yavrum ertele yoksa periselan olma ihtimalin çok yüksek gerçi benim oğlan 2 3 güne iyilesmisti seninkide öyle olur inşallah hastaneye karar verdin mi sizide yanına alıyor mu
Almıyorlar canım karar verdim doktor niye endişeleniyorsun girsen dayanamazsın anneler sürekli ağlıyor diyor eşimde giremez zaten onun fobisi var ben sana yapıp 15 dakika da vercem dedi tmm dddim

Bizimde atak haftasına gelmişti geçti be bir şekilde
Beni normal hali bile mahvetti mu atak haftasının sürekli ağlama krizleri kucağına gelince bile söyleniyor uyumama isteği ama uykuya ağlama tabi sosyal gülümsemeler başladı yanında bişeylsri tutuyor kendi kalkmak istiyor yan dönüyor tamamen oyuncaklara eşyalara ilgisi arttı

İlk çişte çok ağladı ilk geceyi atlattın mı yine atak haftasında gibi devam yavrum

Almıyorlar canım karar verdim doktor niye endişeleniyorsun girsen dayanamazsın anneler sürekli ağlıyor diyor eşimde giremez zaten onun fobisi var ben sana yapıp 15 dakika da vercem dedi tmm dddim
Hayırlısı olsun kuzu öylede bebek ailesini ister ya ama bı arkadaşta senin gibi yaptırmış sıkıntı yok demişti inşallah güzel geçer ikiniz içinde

Bu atak ayını atlasak olmaz mı 4 ay atağı 1 ay sürüyormuş ve biz 4. Aya girmeden başlamıştık 2 haftadır bitmiyor kucağından inmiyor ağlıyor acikiyor emmiyor ya da emiyor ayrılmıyor 50 dakika emiyor bazen ve benim artık kemiklerim ağrıyor doğumdan sonra zaten toparlanamadim çok kilo verdim ve hala veriyorum yakında görünmez olacam
Biri şu 4. Ay atağını sessize alsın lutfennnnn

Ay keşke bizde aynı durumdayız şuan kucağımda uyuyor mesela ,

Bu kvler kapatılsın. Bıktım bıktım bıktım . İşin kötüsü işe başlayınca bebeğime o bakacak . Kadın takmış çocuğu beraber yıkamaya. Akşam eşimle yıkıyoruz yıkayacaksan akşam gel diyorum hala her hafta öğlen yıkayalım diyor . Delircem

Sal beni kadın deseydin Of ya neden zorluyorlar anlamıyorum. Kendileri de bir zamanlar gelindi. Neden empati yapmıyorlar.

Ben ablamı sürekli uyarıyorum mesela aman geline şöyle deme aman çocuğa böyle yapma. Bak çok alıngan olabiliyor insan. Yanlış anlayabiliyor yapma abla iyi niyetle bile olsa karışma yorum yapma diyorum. Şükür araları iyi ama aklı başında birilerinin tüm kv leri uyarması şart ya.
Abi sakin olun ve karışmamaya çalışın. Bi torun siz de yok.

benimki de dün gelicem diye tutturmuş. Eşim izin vermemiş. Çocuk hasta zaten durmuyor bi de bulaşıcı gelip napacaksın demiş (3 gündür görmüyor sadece) getirmemiş.

Annem beni çok zorluyor çocuk konusunda diyor eşim o bile bıktı abartılı ilgisinden. Neyse ki 1,5-2 aya köye gidiyorlar kasıma kadar yoklar. Rahat edeceğiz

Brüt maaşına göre hesaplanıyor yavrum sana da güzel yatar toplu
Aynen canım bende kendime ne zamandır birikim yapıp Ajda alıyorum güzel bi para yatarsa hedefim 10 tamamlanır gibi tahminim yaa benim iş yerimde sigorta ile bir sıkıntı oldu oda doğuma denk geldi nasip işte

Sert bir dille tembih et canım ben evde yokken yıkama anne ben kendim yıkıycam akşam de sert dille uyarmazsan asla laftan anlamıyorlar

Sert bir dille tembih et canım ben evde yokken yıkama anne ben kendim yıkıycam akşam de sert dille uyarmazsan asla laftan anlamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…