Tamamen kesilmed canım az geliyor artık sağım yaptım mesela iki memeden bir şırınga anca çıktı. Damla vs herşey kullanıyorum. Bugün süt arttırıcı çaylar aldık ocean mummy kapsüle başladım. Bi de malt içeçek aldım şimdi sütüm daha iyi şükür bi günde yükleme yaptım.canim kac haftalik bebegin? emzirmekten vazgecme herr firsatta daya memeyi bestlak damla kullan ve bollca su ic uyu dinlen. benim hic kesilmedi ama cok azaldigi zamanlar oldu surekli azaldi artti eger daha basindaysan sut akmasida aslinda vucudun ne kadar sut uretecefini bilmedigindenmis zamanla oda gececekti zaten cok fazla uretiyormus vucudun o yuzden akiyor tamamen kesildigini nasil anladin hic yutkunmuyormu
Arkadaş germeye gelmiş sanırım grubu. Arada bi gelip yargı dağıtıp gidiyor. Hoş değil. Muhatap olmamak en iyisi.Okuduğunu anlama probleminiz var sanırım sütüm kesildiği için demiş, zaten öyle olmasa bile ..neyse ya siz zaten anlamıyorsunuz ki yazılanı neden yazayım. Ayrıca kızlar bu arkadaş gibi senin derdin şöyle böyle deyip birbirimizin derdini küçümseyip boşver takma gibi basmakalıp ifadelerle birbirimizi kırmayalım bu arkadaş öyle yazdığından beri doğru düzgün grupta muhabbet dönmüyor.insan biraz da gündelik yaşamından yazmak istiyor. Şimdiye kadar kimse yapmadı bu arkadaş harici ama yine de yazmak istedim,
Bencede herkesin kendine göre kafasına taktığı vardır kimi az takar kimi çok takar .Okuduğunu anlama probleminiz var sanırım sütüm kesildiği için demiş, zaten öyle olmasa bile ..neyse ya siz zaten anlamıyorsunuz ki yazılanı neden yazayım. Ayrıca kızlar bu arkadaş gibi senin derdin şöyle böyle deyip birbirimizin derdini küçümseyip boşver takma gibi basmakalıp ifadelerle birbirimizi kırmayalım bu arkadaş öyle yazdığından beri doğru düzgün grupta muhabbet dönmüyor.insan biraz da gündelik yaşamından yazmak istiyor. Şimdiye kadar kimse yapmadı bu arkadaş harici ama yine de yazmak istedim,
Evet ve evlerde tıkıştırılmız şu zamanlarda o kadar kıymetli ki dertleşebileceğimşz bir platformun olmasıBencede herkesin kendine göre kafasına taktığı vardır kimi az takar kimi çok takar .
Burası birazda içimizi döktüğümüz bir ortam
O kadar haklısın kiArkadaş germeye gelmiş sanırım grubu. Arada bi gelip yargı dağıtıp gidiyor. Hoş değil. Muhatap olmamak en iyisi.
tamam korkma ozaman canim azalir artar hic kesildi gibi dusunup kendini strese sokma gerekirss 2 saat emzir o emdikce gelecek geldikce doyacak mama vermek icin acele etme verdikce sutun azalmaya devam edecek vucuda ne kadar uyari yollarsa ( meme ucunu uyariyor emdikce) o kadar sut uretcel vucut bunu ogrenmesi 3 -4 ayi buluyormus sanirim vucudun.Tamamen kesilmed canım az geliyor artık sağım yaptım mesela iki memeden bir şırınga anca çıktı. Damla vs herşey kullanıyorum. Bugün süt arttırıcı çaylar aldık ocean mummy kapsüle başladım. Bi de malt içeçek aldım şimdi sütüm daha iyi şükür bi günde yükleme yaptım.
Kesinlikle öyle. Sosyal medyada gördüğümüz gerçekçi olduğunu iddia eden ama benim gerçeğimle hiç uyuşmayan anne bebek vloglarından sonra burası bana da ilaç gibi geliyor.Evet ve evlerde tıkıştırılmız şu zamanlarda o kadar kıymetli ki dertleşebileceğimşz bir platformun olması
Canım senin kızın nasıl oldu daha iyi mi?Arkadaş germeye gelmiş sanırım grubu. Arada bi gelip yargı dağıtıp gidiyor. Hoş değil. Muhatap olmamak en iyisi.
Benim aylık onayladılsr ay ay yattı yavrumBişey sorcam rapor bitince iş yeri sgya bildirim yapıp doğum raporu parası öyle mi yatıyor ben tek seferde 16 haftalık rapor aldım özel sektör
Yok kuzu ayarlanmiyor ben onu yoruyum diyorum o beni yoruyorCok şükür... Uyanık kaldığı zamnlarda nasıl duruyor mu bizimki biraz oyalaniyor sonra sıkılıyor bu aralar 2 3 haftadır nerdeyse uykuya dalamıyor bildiğin öfke yapıyor
Sen ne kadar uyku saatlerini ayarlamaya çalışsanda kndi istedikleri saatte uyanıyorlar
Çok şükür daha iyi ama devam ediyoruz havaya ve burun yıkamaya. Bebekler hasta olmasın inşallahCanım senin kızın nasıl oldu daha iyi mi?
İzni Haftada bir istemek sence mantıklı mı canım ? benimde Mart başı bende o şekilde talep etmek istedim ama karar veremedim.bizim çalışma saatlerimiz 8.30-18.30 ve süt izni 1.5 saat bana derse ki 17 de çık eve gelmem zaten 18.00 olacak.Trafikte hiçbi anlamı yok.tüm trafik 17:00 de başlıyor zaten.Sence haftada tek gün istemem mantıklı mı? Öyle olunca hafta sonum da tatil 3 gün yapıyor . yoksa bana hafta içi her gün 16.00 da çık derse onu mu seçmek mantıklı ? Bu arada eşimin izin günü haftaiçi bir gün o yönden de güzel oluyor, 3 gün tüm gün bebemle, 4 gün işten 19 da evde oluyorum.ama karar veremedim
Kismi çalışma hakkı nasıl oluyordu? Bana izin vermezler onda, gelmemi de istediler Mart ayını ücretsiz istemiştim vermediler.eğer bana 17 de çık derse mecburen tek günde toplamasını isteyeceğim ama hergün 16 da çık derse o daha mı mantıklı kafamda oturtursam daha rahat konuşurum
Bizde 5-6 da kalkıyoruz ben artık alıştım zorlanmıyorum ama vücudum artık bağırıyor yorgunluktan gözlerimde problem oldu geçen gün enfeksiyon kapmışım bir ara baygınlık geçirdim gecenin 3 ünde gözüm karardı yere yığıldım hayatımda yaşamadığım her şeyi anne olduktan sonra yaşadım ne idrar yolu enfeksiyonu olduğumu bilirim ne bayıldığımı hatta baygınlık geçirince ölüyorum zannettimAh ne güzel biz hala 2 saatte bir uyanmalara devam ediyoruz bide yeni huyumuz 6 de 7 de ve 8de uyanmak 8den sonra 11e kadar uyumamak eskiden 9da falan kalkardı git gide erkene cekiyoruz gece de geç yatıyoruz genellikle
Peki 16 haftalığı sende toplu mu almıştın canım iş yerimden ilk defa doğum için ben rapor almışım ne onlar biliyor ne de ben muhasebeci de HİÇ ilgilenmiyor 25 şubatta bitiyor benimki de o gün mü onaylamaları gerekiyorBenim aylık onayladılsr ay ay yattı yavrum
Bazen bende de oluyor normalde çok tatlı sevmem ama tahin pekmez helva yada incir yiyorum canım yada çikolata bol su içiyorum günde 3 litreden fazla su içtiğim oluyor birde uykusuz kalıyorsan eğer oda etkiler ama anladığım kadarıyla ilk yazdığın mesajde hiperlaktozsun sen sütün akmasının sebebi bu bazen fışkırırak geliyordur muhtemelen hiperlaktoz olunca çok süt oluyor ama bir anda kesiledebiliyor bir iyi bir çok kötü yönü var bu durumunTamamen kesilmed canım az geliyor artık sağım yaptım mesela iki memeden bir şırınga anca çıktı. Damla vs herşey kullanıyorum. Bugün süt arttırıcı çaylar aldık ocean mummy kapsüle başladım. Bi de malt içeçek aldım şimdi sütüm daha iyi şükür bi günde yükleme yaptım.
Çok değil ya akşam uykusuna benim oğlan da 9’da yatsa bana kâfiBizde 5-6 da kalkıyoruz ben artık alıştım zorlanmıyorum ama vücudum artık bağırıyor yorgunluktan gözlerimde problem oldu geçen gün enfeksiyon kapmışım bir ara baygınlık geçirdim gecenin 3 ünde gözüm karardı yere yığıldım hayatımda yaşamadığım her şeyi anne olduktan sonra yaşadım ne idrar yolu enfeksiyonu olduğumu bilirim ne bayıldığımı hatta baygınlık geçirince ölüyorum zannettimama kızım maşallah akşam 6-7 de gece uykusuna yatar 3 saatte bir kalkar en son işte sabah uyanıklıkta 5-6 oluyor böyle olunca napiyim dabırla bende burda yazanlar gibi 6-7 saat uyumasını bekliyorum
Ayyy biz bu atak haftasında bir de sünnet olacağızYok kuzu ayarlanmiyor ben onu yoruyum diyorum o beni yoruyorduruyordu ama bu sıralar ağlama krizleri mız var kuzu aglamazsa işte o zaman etkinlik yapıyoruz sonra uyumak için ağlıyoruz ya şu 4. Ay atağı başladı galiba zorluyor biraz
Canım hiç hiç strese girme evet çok zor sana muhtaç bir yavru bende emziriyorum ara ara bendede azalma oldu çok niyetlendim mama vermeye hatta buraya girip girip mama versem mi diye dertlendim durdum sonra frenledim kendimi meme kendini terbiye ediyor bende sağmıştım hatta az gelmişti baya kafaya takıp stres yaptım bestlak mfk nın hap tarzında takviyesi dut çayı incir ne varsa denedim ama kafayı sütüm yok olmuyor a takarsan daha çok etkileniyor inan aynı şeyleri yaşadım 2 yemek kaşığı kuru dutu cezvede kaynat 2-3 dakika iç üzerine de bir iki kuru incir baya süt yapıyor bana bir de hamsi süt yapıyor yanına bol roka salatasıyla dene istersen şuan 4 aylık olmak üzere maşallah anne sütüyle devam ediyoruz inşallah bi 6 ayı atlatırız en azından böyle böyle geçiyor işte zaman yetti mi yetiyor mu aç mı doydumu bebeğime yetebiliyor muyum kafaya dünya kadar şeyi takıyoruzMerhaba kasım anneleri lütfen benimle aynı durumda olan varsa fikirlerini önerilerini paylaşabilir mi ? Sütüm bayağı iyi akıyordu bebeğim iyi besleniyordu bi haftadır sütümde bi azalma var hatta dünden beri bebeğim aç. Her duş sonrası bile memelerimden sütler akıyordu ya da uyandığımda yatağa hep sütüm akmlş oluyordu. Bi anda kesildi bugün ağlaya ağlaya mama verdim oğluma benimle aynı durumda olup sütü tekrar aynı düzene giren var mı neler yaptınız ?
Yaa bir olunca hiç kusmuyor benim ki de bazı zamanlarda emzirdikten hemen sonra emdiği sütü olduğu gibi kusuyor kilo alımı az olacak kustuğu için sonra yine benim kafa takmalarım başlayacak kusmadığı zamanlarda çok mutlu oluyorum gözüme tombik geliyor kustuğu zamanlarda da bu çocuk zayıf kaldı diye dertli dertli geziyorumSelam kızlar uzun zamandır giremiyordum, bagımlılık yapmış resmen aklım kaldı buradaherkes iyidir umarım
Benim bebiş bir hafta sonra 4 aylık olacak, gülücükler saçıyor bağırıyor bir şeyler söylemeye calısıyo burdan etkilenip zeka kartları aldım yastığın yorganın desenine bakıyor da o kartlara bakmıyor sıpam
Çok kusuyor ama neden olabilir çözemedim öyle bol bol sütüm de yok ki fazla geliyor desem, ya da var da ben mi öyle düşünüyorum acabasütlacım diye seviyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?