2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah benim oğlan da öyle yapar ya tam keyifçi

Benim oğlan da dönmüyor bi ara sürekli dönmek için mücadele veriyordu şimdi de yeni hobi yüklendi iki elinden tut hemen kalkıyor bir yeri acır diye korkuyorum bende
Kız benimki ne dönüyor ne de elinden tutunca kalkıyor direk kaldırırsam basıyır ayağının üstüne ama elinden tutumca kalkma gibi bi çabası yok
Dönmek içinde ayaklarını havaya kaldırıyor sadece ayaklar havaya kalktıktan sonra sağa sola atıp dönmeye çalışacak dediler bana da
Benimki güneşi hiç sevmiyor güneşli hava da balkona çıkarıyorum bazen ağlıyor Anası kılıklı bende sevmem çok güneşi ( some Adana problems)

Teşekkür ederim bebeğim fitili doktor mu verdi fitil ne için peki
Ay ben ankaradayiz yanımda büyük bez yok biz 2 numara kullanıyoruz ondan var 3 numara olmazsa alıyım ya evde vardı keşke getirseymisim
Merhaba sünneti nereye yaptırdınız

Bizimki de 3 buçuk aylık , 3 aylıkken başladı ataklar , hafiften meme reddi var ,ağlama krizleri, uyku istememe gibi durumlar , çabuk geçer inşallah bu dönemler çok zor ya

Bizim de öyle canım ev de sıcak ama hapşırık oluyor arada

Kızlar 2.kez reg oldum dogumdan sonra. Bu durum süte olumsuz bir etki eder mi? Emziriyorum korkuyorum o yüzden hem adet görüp hem emziren anneler var mı benim gibi

Kızlar 2.kez reg oldum dogumdan sonra. Bu durum süte olumsuz bir etki eder mi? Emziriyorum korkuyorum o yüzden hem adet görüp hem emziren anneler var mı benim gibi
Canım ben 3. Reglyi oldum bitti. Sütümde biraz azalma oldu. Sonrasında aynı devam etti şükür. Sağım yaparak beslediğim için azalma olduğunu daha net gördüm. Mama destekli gittim azaldığında

Ben varım 3. Adetimi olucam bugün yarın olurum heralde ilk adette sütüm azaldı ama ikincisi etkilemedi şükür

Ben varım 3. Adetimi olucam bugün yarın olurum heralde ilk adette sütüm azaldı ama ikincisi etkilemedi şükür
Teşekkür ederim
Canım ben 3. Reglyi oldum bitti. Sütümde biraz azalma oldu. Sonrasında aynı devam etti şükür. Sağım yaparak beslediğim için azalma olduğunu daha net gördüm. Mama destekli gittim azaldığında
Teşekkür ederim. Umarım azalma olmaz zaten binbir zorlukla cogaltıyoruz

Benim kızım şu an 7 yaşında ayaklarını yere hiç basmazdı ne zaman değsirsem yukarı toplardı ayaklarını. 13 aylıkken yürüdü sorun olmadı yani. Sizin de sorun olduğunu düşünmüyorum henüz çok erken ve çok küçükler. Oğlum da sadece dik tutunca koyuyor ayaklarını ama basıp ağırlığını kaldırma gibi bir durum söz konusu değil. Zamanı geldiğinde hepsini yapacaklar inşallah
Ben ilk reglimi oldum ama çok farketmedi süt. sadece bu aralar huysuzluk var uyku düzeni bozuldu ve daha sık uyanıyor 4. aya yaklaştıkça oluyor heralde

Ya aslında her çocuğun gelişimi farklıdır, farklı bir yönü gelişirken diğerleri duraklayabilir bunları biliyorum ama yinede içim içimi yiyor. Dik tuttuğumuzdada bacaklarını topluyor hemen, konuşmada pek olmayınca acaba mı diye düşünüyorum bi

Bn daha adet olmadim kızlar ya 3.aym emziriyorum ne oluyor bitiyo bedenimde bilmiyorum

Bn daha adet olmadim kızlar ya 3.aym emziriyorum ne oluyor bitiyo bedenimde bilmiyorum
Ben de geçen hafta doktora gitmiştim yumurtan oluşmuş rahim kendini hazırlamış dedi. 2 gündür leke gibi çok az geldi ama devamı da gelmedi heralde bunlar da normal hormonlar şaşkın

Evet uyku gerilemesine girdik sanırım cogumuz 2 haftadır üstümden TIR geçmişe döndüm. Ne zaman biteceği ile ilgili fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…