İnşallah benim oğlan da öyle yapar yaBenim oğlan tembel dönmüyor popişi ağır ama sürekli oturmak ayağa kalkmak istiyor. Annemde bana sende dönmedin emeklemedin 9 aylıkken pat diye yürüdün dedi bende oğlumun bana çektiğine inanmak istiyorum
Kız benimki ne dönüyor ne de elinden tutunca kalkıyorBenim oğlan da dönmüyor bi ara sürekli dönmek için mücadele veriyordu şimdi de yeni hobi yüklendi iki elinden tut hemen kalkıyorbir yeri acır diye korkuyorum bende
Benimki güneşi hiç sevmiyor güneşli hava da balkona çıkarıyorum bazen ağlıyor Anası kılıklı bende sevmem çok güneşiBu ayaklar konusunda kv bana bir öneride bulunmuştu. Görümcem hiçbir şekilde yürümüyormuş ayaklarını yere basmıyormuş. Doktor her gün yarım saat güneş alsın ayakları demiş. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmem ama her sabah kızımın altını değiştirirken güneşin önünde yarım saat bırakıp oyun oynuyoruz
Merhaba sünneti nereye yaptırdınızTeşekkür ederim bebeğimfitili doktor mu verdi fitil ne için peki
Ay ben ankaradayiz yanımda büyük bez yok biz 2 numara kullanıyoruz ondan var 3 numara olmazsa alıyım ya evde vardı keşke getirseymisim
Bizimki de 3 buçuk aylık , 3 aylıkken başladı ataklar , hafiften meme reddi var ,ağlama krizleri, uyku istememe gibi durumlar , çabuk geçer inşallah bu dönemler çok zor yakizlar 4.ay ataklariniz ne zaman başladı? gece deliksiz uyuyan oglum bu gece memeden inmedi 2 kere filan uyaniyordu normalde ve hemen emip uyuyordu. şimdi emiyor yatagina koydugum an agliyor geri alıyorum geri emiyor felan gece ne yasadik boz ya hshsj bu 4. ay uyku geeolemesi mi? 3 ay 10 gunluk suan
Bizim de öyle canım ev de sıcak ama hapşırık oluyor aradaSelam kızlar umarım herkes iyidir. Bebekleriniz gün içinde hapşırıyor mu? Benim bebeğim her gün 3-4 kez en az hapşırması var. Ev soğuk da değil başka hastalık belirtisi yok burnunu temizliyprum her gün sizde de böyle mi
Canım ben 3. Reglyi oldum bitti. Sütümde biraz azalma oldu. Sonrasında aynı devam etti şükür. Sağım yaparak beslediğim için azalma olduğunu daha net gördüm. Mama destekli gittim azaldığındaKızlar 2.kez reg oldum dogumdan sonra. Bu durum süte olumsuz bir etki eder mi? Emziriyorum korkuyorum o yüzden hem adet görüp hem emziren anneler var mı benim gibi
Ben varım 3. Adetimi olucam bugün yarın olurum heralde ilk adette sütüm azaldı ama ikincisi etkilemedi şükürKızlar 2.kez reg oldum dogumdan sonra. Bu durum süte olumsuz bir etki eder mi? Emziriyorum korkuyorum o yüzden hem adet görüp hem emziren anneler var mı benim gibi
Teşekkür ederimBen varım 3. Adetimi olucam bugün yarın olurum heralde ilk adette sütüm azaldı ama ikincisi etkilemedi şükür
Teşekkür ederim. Umarım azalma olmaz zaten binbir zorlukla cogaltıyoruzCanım ben 3. Reglyi oldum bitti. Sütümde biraz azalma oldu. Sonrasında aynı devam etti şükür. Sağım yaparak beslediğim için azalma olduğunu daha net gördüm. Mama destekli gittim azaldığında
Benim kızım şu an 7 yaşında ayaklarını yere hiç basmazdı ne zaman değsirsem yukarı toplardı ayaklarını. 13 aylıkken yürüdü sorun olmadı yani. Sizin de sorun olduğunu düşünmüyorum henüz çok erken ve çok küçükler. Oğlum da sadece dik tutunca koyuyor ayaklarını ama basıp ağırlığını kaldırma gibi bir durum söz konusu değil. Zamanı geldiğinde hepsini yapacaklar inşallahSelam kızlar. 4. Aya ulaşanlara kolaylıklar diliyorum önceliklerbenim aklıma birşey takıldı. Arkadaşımın ikiz bebekleri var kızımdan 10 gün küçükler. Ama onlar baya konuşuyor sana cevap veriyor gülüyor. Kaldırdığında ayaklarının üzerine basıyor. Benimki doğduğundan beri çok gülen bi çocuk değil zaten ama konuşmayı da çok az yapıyor, canı istedikçe altını açtıkça felan. Doğduğundan beri neredeyse hergün kitap okuyorum, konuşuyorum, evi tanıtıyorum çok güzel dinliyor ama konuşma tepkisinden ziyade heyecan tepkisi veriyor sadece. Kalkma tepkisi verip oturuyor fakat ayaklarının üzerine basmıyor. Ayaklarının üstüne getirdiğimde bırakıyor kendini, bir sorun olabilir mi acaba
Ben ilk reglimi oldum ama çok farketmedi süt. sadece bu aralar huysuzluk var uyku düzeni bozuldu ve daha sık uyanıyor 4. aya yaklaştıkça oluyor heraldeKızlar 2.kez reg oldum dogumdan sonra. Bu durum süte olumsuz bir etki eder mi? Emziriyorum korkuyorum o yüzden hem adet görüp hem emziren anneler var mı benim gibi
Ya aslında her çocuğun gelişimi farklıdır, farklı bir yönü gelişirken diğerleri duraklayabilir bunları biliyorum ama yinede içim içimi yiyor. Dik tuttuğumuzdada bacaklarını topluyor hemen, konuşmada pek olmayınca acaba mı diye düşünüyorum biBenim kızım şu an 7 yaşında ayaklarını yere hiç basmazdı ne zaman değsirsem yukarı toplardı ayaklarını. 13 aylıkken yürüdü sorun olmadı yani. Sizin de sorun olduğunu düşünmüyorum henüz çok erken ve çok küçükler. Oğlum da sadece dik tutunca koyuyor ayaklarını ama basıp ağırlığını kaldırma gibi bir durum söz konusu değil. Zamanı geldiğinde hepsini yapacaklar inşallah
Ben ilk reglimi oldum ama çok farketmedi süt. sadece bu aralar huysuzluk var uyku düzeni bozuldu ve daha sık uyanıyor 4. aya yaklaştıkça oluyor heralde
Bn daha adet olmadim kızlar ya 3.aym emziriyorum ne oluyor bitiyo bedenimde bilmiyorumCanım ben 3. Reglyi oldum bitti. Sütümde biraz azalma oldu. Sonrasında aynı devam etti şükür. Sağım yaparak beslediğim için azalma olduğunu daha net gördüm. Mama destekli gittim azaldığında
Nasıl canım bizi de haber et ateş durumundan falan4. Ay aşısını olduk. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Şimdi huysuz biraz. Bacakları ağrıyor sanırım. Henüz ateş yok. Ara ara güncelleme paylaşırımNasıl canım bizi de haber et ateş durumundan falan
Ben de hiç olmadım. Bugün 4. Ay da bitti.Bn daha adet olmadim kızlar ya 3.aym emziriyorum ne oluyor bitiyo bedenimde bilmiyorum
Arkdşm 6.ayda olmuş biz de 6da olabilirzBen de hiç olmadım. Bugün 4. Ay da bitti.
Ben de geçen hafta doktora gitmiştim yumurtan oluşmuş rahim kendini hazırlamış dedi. 2 gündür leke gibi çok az geldi ama devamı da gelmediBn daha adet olmadim kızlar ya 3.aym emziriyorum ne oluyor bitiyo bedenimde bilmiyorum
Evet uyku gerilemesine girdik sanırım cogumuz 2 haftadır üstümden TIR geçmişe döndüm. Ne zaman biteceği ile ilgili fikrim yokBenim kızım şu an 7 yaşında ayaklarını yere hiç basmazdı ne zaman değsirsem yukarı toplardı ayaklarını. 13 aylıkken yürüdü sorun olmadı yani. Sizin de sorun olduğunu düşünmüyorum henüz çok erken ve çok küçükler. Oğlum da sadece dik tutunca koyuyor ayaklarını ama basıp ağırlığını kaldırma gibi bir durum söz konusu değil. Zamanı geldiğinde hepsini yapacaklar inşallah
Ben ilk reglimi oldum ama çok farketmedi süt. sadece bu aralar huysuzluk var uyku düzeni bozuldu ve daha sık uyanıyor 4. aya yaklaştıkça oluyor heralde
Aşı günleri çok yoruyor beni. Bizim de 10 gün sonra4. Ay aşısını olduk. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?