2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Döneceği taraftaki kolunu yukarı kaldırarak dönmesini sağlamaya çalışıyorum ama dönerken hep çığlıklar atıyor. Askıyla kendi ağırlığını kaldırabilsin diye çalışmalar yapıyordum ama son 3-4 gündür askıyı tutmayıda reddediyor. Zaten yarık oturur kalkıyordu askıyla ayaklarının üstüne kadar kalkamıyordu ağırlığından. Şimdi tamamen bıraktı. Ne yapıcam tembelliğini bilmiyorum vallahi.

benimkide aynı 4. ay atağını durmaksızın yaşıyoruz uykuya geçmede huzursuz uyuyunca hareketli bitse gitse diyorum artık şu 4 ay
Ben hiç uyku sorunu yaşamadım. Bebeğim doğduğundan beri uykuyu seviyor. İlk ay beslensin diye uyandırıyordum 2. aydan beri uyandırmıyorumda ama elleriyle kendisini çok uyandırır. Onun için bu çözümü kullanıyorum ben. Uyku atakları beni hep es geçti çok şükür.

Evet benimkide öyle sündü çocuk resmen reflüsü var zaten yediğinide atıyor bakalım kaç kilo çıkacak bizim ki

Kızlar bebeği hala gaz sancısından defalarca uyanan var mı? Bir de kaka yaparken hep ses cikiyor bizde, kaka yaparken epey gürültülü oluyor ve kakası sıvı gibi, normal mi acaba, sizde durumlar nasıl?

Ay zamanla döner annesi merak etme sen zaten her şeyi yapıyormuşsun
Maşallah bu arada benim oğlan 6400gr falan aralarında nerdeyse 1 kilogram var tombişlikten çocuğun dönesi gelmiyordur kim şimdi kolunu kaldıracak da kendini öteki tarafa çevirecek amannnn diyordur

Kızlar bebeği hala gaz sancısından defalarca uyanan var mı? Bir de kaka yaparken hep ses cikiyor bizde, kaka yaparken epey gürültülü oluyor ve kakası sıvı gibi, normal mi acaba, sizde durumlar nasıl?
Bizde de var canım aynı durum 4 aylık olduk gaz hiç azalmadı şimdi dönmeye falan başladığı için biraz daha kolay çıkartıyor ama hala sıkıntı yaşıyoruz. Bizim de kakamız sesli ve sıvı doktor sıkıntı yok diyor ama bence alerjik bizimki

Evet herkes öyle diyor. Kilosundan diyorlar. İnşallah döner ya. Tembel biraz. Bir şey tutturana kadarda çok zorlamdım. Hala çıngırağı tutar ama elinden almaya çalışayım hemen bırakır. Hiç hırslı değil.

Evet bence de alerjikler ama zamanla tölere edecekler inşallah

Ya kız çocukları biraz daha naif bence. Arkadaşımın da bu aylarda kızı var o da çok kibar çok nazlı
Doktorun normal diyorsa hiç takılma zamanla her şeyi yapacaklar kimisi çabuk döner geç yürür kimisi geç döner birden yürümeye başlar. Hepsi o kadar tek ve birincik ki

Uyku için söylediklerinizin aynısını bizde yaşıyoruz. 4 ay kontrolde 6800 çıktı . 3 ay kontrolde 6.200 dü . Az mi kilo almış ? Normal dediler ama bana az geldi sanki . Çarşamba günü 4 ay aşısına gideceğiz çok korkuyorum ben

Kilo konuşulmuş benim bu ara çok taktığım şey 4 ay 15 günlük olduk 4. Ay kontrolünde 6800 dü reflüsü var midesinde birşey durmuyor ona rağmen doktor 600 gram almış gayet normal güzel bi bebek dedi ama çevremdekiler gelişmemiş zayıf kalmış diyor sinirlerim bozuldu boyuda 65 santim biraz

Kilosu gayet yerinde çevreyi hiç takmayın. Ben çevre yüzünden kendimi çok hırpaladım benim bebeğimde uyku sorunu yaratmayan kolay sakin bir bebek yakıştırmadıkları kalmadı. Dinlememek en iyisi bence.

Kızlar bebekleriniz dönmeye başladı mı? Benim bebeğim biraz tombul hala dönmek gibi bir niyeti yok yarım dönüyor ama tam dönme egzersizleri yaptığımda ağlıyor. Bu durumu yaşayan var mı?
Benim bebeğim henüz başlamadı dönmeye. Yüzüstü yatırdığımda 2 kere dönmüşlüğü var ama bu aralar herhangi bir dönüş yapmadı bazı bebekler için henüz erken zamanı geldiğinde dönecekler bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…