- 16 Mart 2025
- 22
- 10
- 3
- 31
Döneceği taraftaki kolunu yukarı kaldırarak dönmesini sağlamaya çalışıyorum ama dönerken hep çığlıklar atıyor. Askıyla kendi ağırlığını kaldırabilsin diye çalışmalar yapıyordum ama son 3-4 gündür askıyı tutmayıda reddediyor. Zaten yarık oturur kalkıyordu askıyla ayaklarının üstüne kadar kalkamıyordu ağırlığından. Şimdi tamamen bıraktı.Benimki başladı ama biz en başından beri kilo problemi yaşıyoruz yani baya fit bir bebek benimki.
Dönme hareketinin 6. ay içinde tamamlanması gerek diye biliyorum yani telaş yapma sakın. Bol bol tummy yap bir de dönme egzersizi yaparken kollarına da bak. Kollarını nasıl kurtaracağını bilemediği için de sevmiyor olabilir. Biz kolları doğru pozisyona getirince sevmeye başladı.
Sizin bebeğinizde tontiş mi biraz? Benim kızım 7300 grBenimkide dönemiyor daha yarım dönebiliyor egzersiz yaptırıyorum ama seviyor benimki
Ben hiç uyku sorunu yaşamadım. Bebeğim doğduğundan beri uykuyu seviyor. İlk ay beslensin diye uyandırıyordum 2. aydan beri uyandırmıyorumda ama elleriyle kendisini çok uyandırır. Onun için bu çözümü kullanıyorum ben. Uyku atakları beni hep es geçti çok şükür.benimkide aynı 4. ay atağını durmaksızın yaşıyoruz uykuya geçmede huzursuz uyuyunca hareketli bitse gitse diyorum artık şu 4 ay
Biz de huzursuzluk oldu ertesi gün ateşi 38lere çıktı calpol kullandık. Bi de boy kg ölçümü oldu sadece 350gr almış buraya kaç kez yazdım beslenme reddi var diye. Böyle olacağı belliydi çok canım sıkıldı. Ama son 3 gündür biraz normale dönmeye başladık sanırım atak dönemi bitiyor
Ay zamanla döner annesi merak etme sen zaten her şeyi yapıyormuşsunDöneceği taraftaki kolunu yukarı kaldırarak dönmesini sağlamaya çalışıyorum ama dönerken hep çığlıklar atıyor. Askıyla kendi ağırlığını kaldırabilsin diye çalışmalar yapıyordum ama son 3-4 gündür askıyı tutmayıda reddediyor. Zaten yarık oturur kalkıyordu askıyla ayaklarının üstüne kadar kalkamıyordu ağırlığından. Şimdi tamamen bıraktı.Ne yapıcam tembelliğini bilmiyorum vallahi.
Bizde de var canım aynı durum 4 aylık olduk gaz hiç azalmadı şimdi dönmeye falan başladığı için biraz daha kolay çıkartıyor ama hala sıkıntı yaşıyoruz. Bizim de kakamız sesli ve sıvı doktor sıkıntı yok diyor ama bence alerjik bizimkiKızlar bebeği hala gaz sancısından defalarca uyanan var mı? Bir de kaka yaparken hep ses cikiyor bizde, kaka yaparken epey gürültülü oluyor ve kakası sıvı gibi, normal mi acaba, sizde durumlar nasıl?
Evet herkes öyle diyor. Kilosundan diyorlar. İnşallah döner ya.Ay zamanla döner annesi merak etme sen zaten her şeyi yapıyormuşsun
Maşallah bu arada benim oğlan 6400gr falan aralarında nerdeyse 1 kilogram vartombişlikten çocuğun dönesi gelmiyordur kim şimdi kolunu kaldıracak da kendini öteki tarafa çevirecek amannnn diyordur
Evet bence de alerjikler ama zamanla tölere edecekler inşallahBizde de var canım aynı durum 4 aylık olduk gaz hiç azalmadı şimdi dönmeye falan başladığı için biraz daha kolay çıkartıyor ama hala sıkıntı yaşıyoruz. Bizim de kakamız sesli ve sıvı doktor sıkıntı yok diyor ama bence alerjik bizimki
Ya kız çocukları biraz daha naif bence. Arkadaşımın da bu aylarda kızı var o da çok kibar çok nazlıEvet herkes öyle diyor. Kilosundan diyorlar. İnşallah döner ya.Tembel biraz. Bir şey tutturana kadarda çok zorlamdım. Hala çıngırağı tutar ama elinden almaya çalışayım hemen bırakır. Hiç hırslı değil.
İnşallah ya herkes bana 3 ay 3 ay demişti ondan umudumu kestim 6’yı bekliyorum artık yaz gelecek ve herşey düzene girecekEvet bence de alerjikler ama zamanla tölere edecekler inşallah
benimki de 7 kilo belkide tontik olduklarından zorlanıyorlardırSizin bebeğinizde tontiş mi biraz? Benim kızım 7300 gr
Bencede öylebenimki de 7 kilo belkide tontik olduklarından zorlanıyorlardır
Benimki de obez kategorisine doğru yol alıyor ve asla dönmek gibi niyeti yok çabası da yokbenimki de 7 kilo belkide tontik olduklarından zorlanıyorlardır
Minimum 500 diyorlar sizinki 600 almış gayet normal benceUyku için söylediklerinizin aynısını bizde yaşıyoruz. 4 ay kontrolde 6800 çıktı . 3 ay kontrolde 6.200 dü . Az mi kilo almış ? Normal dediler ama bana az geldi sanki . Çarşamba günü 4 ay aşısına gideceğiz çok korkuyorum ben
Ay inşallah yaaaİnşallah ya herkes bana 3 ay 3 ay demişti ondan umudumu kestim 6’yı bekliyorum artık yaz gelecek ve herşey düzene girecek
Kilosu gayet yerinde çevreyi hiç takmayın. Ben çevre yüzünden kendimi çok hırpaladım benim bebeğimde uyku sorunu yaratmayan kolay sakin bir bebek yakıştırmadıkları kalmadı. Dinlememek en iyisi bence.Kilo konuşulmuş benim bu ara çok taktığım şey 4 ay 15 günlük olduk 4. Ay kontrolünde 6800 dü reflüsü var midesinde birşey durmuyor ona rağmen doktor 600 gram almış gayet normal güzel bi bebek dedi ama çevremdekiler gelişmemiş zayıf kalmış diyor sinirlerim bozuldu boyuda 65 santim biraz
Benim bebeğim henüz başlamadı dönmeye. Yüzüstü yatırdığımda 2 kere dönmüşlüğü var ama bu aralar herhangi bir dönüş yapmadıKızlar bebekleriniz dönmeye başladı mı? Benim bebeğim biraz tombul hala dönmek gibi bir niyeti yok yarım dönüyor ama tam dönme egzersizleri yaptığımda ağlıyor. Bu durumu yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?