2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün 4. Ay aşısına gittik. Bebeğimin kilosu 7300 çıktı geçen ay 7800 dü alması gerekirken birde zayıflamış. Çok canım sıkıldı. Neden böyle zayıfladı. Fark ediyordum zaten ama bu kadarını beklemiyordum. Alerjik bir bebek zaten tek göğüs tutuyor mama da veriyorum. Acaba az mı besliyorum

Ben 300 gr aldığı için kafamı taşlara vuruyorum, -500 neden nasıl olur çok şaşırdım. Bence çocuk doktoruna başvurmalısınız

Ben 300 gr aldığı için kafamı taşlara vuruyorum, -500 neden nasıl olur çok şaşırdım. Bence çocuk doktoruna başvurmalısınız
Gerçekten bende bilmiyorum acaba geçen sefer yalnış mı tartıldı ya da kıyafetlerimi fazlaydı bilmiyorum soymama da izin vermiyorlar. Yangından mal kaçırır gibi bakıyorlar hastalara

Gerçekten bende bilmiyorum acaba geçen sefer yalnış mı tartıldı ya da kıyafetlerimi fazlaydı bilmiyorum soymama da izin vermiyorlar. Yangından mal kaçırır gibi bakıyorlar hastalara
Bnce yanlış tartılma olmuştur şehir dışındaydık kızım rahatsızdı hastaneye götürdük ordaki doktor hiçbir kıyafeti çıkarmama izin vermedi kilosu da bu yüzden fazla geldi başka bir doktora götürdük üstündekileri çıkarttık 400 gram eksik geldi aynı şekilde boyuda 40 günde hiç uzamamış dediler resmen psikolojimi bozmuşlardı içim rahat etmedi sağlık ocağına gittim boyu gayette uzamıştı

Bence tartı farkındandır. Bir bebeğin 500 gr vermesi için yemeden içmeden kesilmesi lazım. Yani alerjik olabilir. Bu durumda kilo alımı yavaşlar. Hadi diyelim durdu hiç almadı ama kesinlikle zayıflamaz. Sürekli kusuyor mu mesela?

7800 değil de 6800 olabilir mi acaba tartıyı gördün mü kesin? Yani bebek dediğin 60-65 cm arasında 500 gr çok ciddi bir fark. Doktor bişi dedi mi?

7800 değil de 6800 olabilir mi acaba tartıyı gördün mü kesin? Yani bebek dediğin 60-65 cm arasında 500 gr çok ciddi bir fark. Doktor bişi dedi mi?
6800 daha makul. Yaklaşık 500 gr almış oluyor ve almasını gereken seviyede. Zaten öyle bir kilo kaybında çocuk her türlü belli eder halinden.

Tartı farkı vardır ve kıyafetlerle tartılınca doğru sonuç olmuyor. Bizim doktor sadece beziyle tartıya koyuyor mesela. Bu süreçte 3-4 günde bir tartım yaparak takip edebilirsiniz. Bizim de kilo problemi olduğu için ben öyle yapıyorum

Canım en iyi gelen şey buhar bence. Anne sütü alıyorsa sen kendine sarımsak bal kürü gibi şeyler yapabilirsin ona geçmesi için. Çok geçmiş olsun bir an önce iyileşsin kuzucuk
canım nebulzatör aldım da doktor ilaç vermedi bize içine su koysam buhar yapsam o şekilde olur mu

Evde tartılıyorum ben . Sonra bebeği kucağa alıp tartılıyorum . Sonra bebeği bırakıp tartılıyorum doğru sonuç veriyor . Deneyin derim . Evde normal tartınız varsa

Evde tartılıyorum ben . Sonra bebeği kucağa alıp tartılıyorum . Sonra bebeği bırakıp tartılıyorum doğru sonuç veriyor . Deneyin derim . Evde normal tartınız varsa
Evet 15 günlükten beri ben de hep o şekilde takip ediyorum, bezi bile olmadan çıplak tartiyorum, gayet de doğru sonuç veriyor

Kizlar size bisi sorucam annemle kavga etmekten psikolojim bozulcak. İse basladim ama akşamüstü erken geliyorum. Bebo bendeyken gunduz uykularini uyur 45-50 dakika sonra kalkardi. Simdi annem koyuyo ayagina, cocuk uyanmak isterse salliyo geri uyutuyo boyle boyle iki saati buluyo. Sonra gece surekli uyaniyo. Anne diyorum cocuk uyanmak istiyosa sallayip durma sonra gece uyumuyo cok sık uyaniyo. Bana diyoki uyumak istemese sabaha kadar sallasam da uyumaz demekki istiyo gece de acliktan uyuyamiyo diyo bana. Mantikli mi bu ya. Gece salaga dönüyorum surekli uyanmaktan.

Kızlar bebeğinde alerji olan var mı
Oğlum atopikti iki sene diyet yaptım şimdi kızım alerjik süt ürünü yiyince her yeri kızarıyor ve döküntü oluyor. Test yaptırmadık henüz . Yaptırsam en azından neye alerjisi olduğunu bilecğm . Mustela kullandık iyi gelmedi . Şimdi bioderma kullanıyoruz o biraz daha yatıştırdı

Sanırım Artık 4 ay itibari ile 40-50 dk lık üç kısa uyku yapacak bebekler . Sizinki ne kadarlık bilmiyorum ama kendi rahat etmek için mi uyutuyor ayrıca kızım evde yarım saat uyuyor bebek arabası yada normal arabada iki üç saat uyuyabiliyor . Yani uyuyacağı varsa uyur uykusu yoksa uyumaz olayına ben katılmıyorum . Uykuyu destekleyecek eylemler tabi ki uyku süresini uzatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…