2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu saç dökülmesi ne zaman duracak acaba evin her yeri saçım dolu toplamakta çare değil. Avuç avuç dökülüyor
Ben kan tahlili de verdim her şey normal dedi ama resmen kopuyor avuç avuç. Açamıyorum da gün içinde ya oğlum çekiyor ya da her yere dökülüyor. Muhtemelen dipleri hava almadığı için biraz daha fazla kopuyor. Doktor kafein içeren tonik falan kullanabilirsin demişti. Hala gidip bakamadım

Eskiler buna bebek annesini tanıyor derlermiş kan tahlillerim benim de normal ama hormonal olduğunu düşünüyorum artık. Doktorum bana bilgin verdi faydasını görmedim henüz ama görme umuduyla kullanıyorum

Vallahi kızımın yatağından bile kendi saçımı topluyorum öyle bi dökülme. Çinko ve d vitamini verdi doktor bana. Hiç faydası yok

Kızlar günaydın hepinize, 4. Ay ataklarınız ne durumda ne zaman geçiyor tünelin ucundaki ışığı görmeye ihtiyacım var

Merhaba dört aylık bebeği olan anneler bebekleriniz kollarından tutup öne çekince geliyor mu başını öne doğru kaldırıyor mu

Merhaba dört aylık bebeği olan anneler bebekleriniz kollarından tutup öne çekince geliyor mu başını öne doğru kaldırıyor mu
Benim ki geliyor hatta doğduğundan beri kafayı kaldırıyor elleri tutunca kalkmaya çalışıyor son bir aydırda oturmak istiyor korkuyorum oturmaya yarı yatar vaziyette oturtuyorum

Evet ellerinden tutuyorum ayaklarını havaya kaldırıp başını kaldırıp kendini çekiyor
Benimki 4,5 aylık ben yavaş yavaş oturtuyorum çok uzun olmamak kaydıyla

Ben korkuyorum beli batar derler eskiler
Ben 4ten beri oturttuyorum. Doktor oturtabilirsin demişti.

Kızlar tombişimin boynunun altı pişmiş ya hiç de açmıyor orayı terlediği için de nemleniyor pudra sürmek geldi aklıma kimisi de zararlı diyor var mı kullanan

Kızlar tombişimin boynunun altı pişmiş ya hiç de açmıyor orayı terlediği için de nemleniyor pudra sürmek geldi aklıma kimisi de zararlı diyor var mı kullanan
Bizde de vardı aynı sorun ben sabah bakımına düzenli olarak orayı da ıslak pamuk ya da ıslak mendille silmeye başladığımdan beri geçti. Ebe bana kulak arkası, boyun, koltuk altını her gün düzenli silmemi söylemişti.

Kızlar merhaba bebeğiniz hala ellerini inceliyor mu? 3. ay ellerini yeme ve gözünün önünde birleştirip bakma ile geçti ama bu ay biter sanıyordum ara ara hala yapıyor. Gözünün önüne getiriyor tuhaf tuhaf bakıyor. Ellerini yiyor sonra parmaklarını filan. Birde ayaklarını bilekten çeviriyor ara ara hoşlanmadığı bişe olduğunda. Süreklide dil çıkarıyor. Bebeği bunları yapan var mı? Lohusa depresyonu diyorlar bana ama ben nörolojik bir şey varsa diye çok korkuyorum.

Benimki de yapıyor valla hiçte anormal gelmiyor bana hatta elleriyle yüzünü ovuşturup kasıyor öyle ki kulak içini bile çizdirip kanatmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…