2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de yapıyor valla hiçte anormal gelmiyor bana hatta elleriyle yüzünü ovuşturup kasıyor öyle ki kulak içini bile çizdirip kanatmış
Ya böyle gözlerinin önünde ellerini birleştirince bir de ayaklarını bilekten öyle çevirince ben korktum açıkçası ne bileyim. Bir de böyle her seslendiğimde dönmüyor bana garip geliyor ilk kez anne oldum ve ilk kez bebek görüyorum da diyebilirim çok küçük bir aynıyız daha önce hiç böyle küçük bir şeyle başbaşa kalmamıştım çok kaygılanıyorum üstüne çok düşüyorum

Bahsettiklerinizin hepsi normal süreç; vücudunu tanıma aşamasında henüz bebekler bu dönemde. Ellerden sonra ayakları da kavrayacak ağzına götürmeye çalışacak.
Bebeklerde gelişim baştan ayağa olur; zihin kollar eller bacaklar şeklinde ilerler. Elleri ve ayaklarıyla tekrarlayan devinimsel hareketler yaparlar. Kolunu aynı şekilde bir çok kere sallayabilir, ayakları kımıl kımıldır vb. Endişelenmeyin hepsi normal

Çok teşekkür ederim gerçekten içim rahatladı vallahi

4. Ay aşısı yapan var mı kızlar nasıl bişey
Biz de huzursuzluk oldu ertesi gün ateşi 38lere çıktı calpol kullandık. Bi de boy kg ölçümü oldu sadece 350gr almış buraya kaç kez yazdım beslenme reddi var diye. Böyle olacağı belliydi çok canım sıkıldı. Ama son 3 gündür biraz normale dönmeye başladık sanırım atak dönemi bitiyor

Sese benimki de dönmüyor endişelenmeyin bolca sohbet edin temas edin hatta ayna karşısında burnuna yüzüne degdiein parmakla gösterin çocuk şarkıları söyleyin intagramda güncel anne yi takip edin derim

Sese benimki de dönmüyor endişelenmeyin bolca sohbet edin temas edin hatta ayna karşısında burnuna yüzüne degdiein parmakla gösterin çocuk şarkıları söyleyin intagramda güncel anne yi takip edin derim
Teşekkür ederim takip edeceğim. Sese dönmüyor olmasına çok kaygılanıyordum vallahi.

Güzel anneler selamm Size bir şey soracağımm Benim bebişim 4 aylık ve hareketli bir bebek uyurken ellerini kollarını çok hareket ettiirdiği için sık uyandırıyor kendini kollarını kundak yapınca da sinirleniyor çıkaramadığı için öyle de uyanır sizin bebişinizin öyle bir huyu var mı çözüm olarak ne yapabilirim çok yoruldum uyutmaktan 2 dk sonra uyanmasından

Ben bir çözüm bulamadım valla ya Dönmeye başladığı için kundak da yapamıyorum artık beşiğe koyduğunda ellerimi tutup bekliyorum biraz o ara dalarsa dalıyor uyandırırsa kendi kendini sil baştan
Umarım geçiyordur bunlar

Benim bebeğim de aynı şekilde ben uyurken ellerini tutuyorum temasla uyutuyorum daldıktan sonra hareket etmiyor zaten

Kızlar bebekleriniz dönmeye başladı mı? Benim bebeğim biraz tombul hala dönmek gibi bir niyeti yok yarım dönüyor ama tam dönme egzersizleri yaptığımda ağlıyor. Bu durumu yaşayan var mı?

aynısı ya valla inşallah geçiyordur yoksa böyle çook yorucu cidden

Kızlar bebekleriniz dönmeye başladı mı? Benim bebeğim biraz tombul hala dönmek gibi bir niyeti yok yarım dönüyor ama tam dönme egzersizleri yaptığımda ağlıyor. Bu durumu yaşayan var mı?
Benimki başladı ama biz en başından beri kilo problemi yaşıyoruz yani baya fit bir bebek benimki.
Dönme hareketinin 6. ay içinde tamamlanması gerek diye biliyorum yani telaş yapma sakın. Bol bol tummy yap bir de dönme egzersizi yaparken kollarına da bak. Kollarını nasıl kurtaracağını bilemediği için de sevmiyor olabilir. Biz kolları doğru pozisyona getirince sevmeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…