• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bizim konulan bir alerji tanımız yok ama burda pek de önemsemiyorlar mukuslu kakayı kararsızım nasıl tattırsam belki alerji riski olanları biraz daha dikkatli veririm.
Bugün annem bana 1-2 ek gıda tarifi verdi telefonda dehşetle dinledim😂 valla iyi büyütmüşler bizi😂
Bizde de mukuslu kaka ve ishale benzer kaka vardı alerji testi yapmadık ama her şeyi kestim
Taşımları da ona göre yapacağım
Tuz konusunu kızım 5 yaşında çok güzel ilerlettik kendimde alıştım çok az kullanırım ama tatlı ve çikolata özellikle basedemedim o yüzden şimdi çok uzun süre şeker bilsin istemiyorum

Bebesi 4 ay 15 gün olan annelere sorum var . 4.5 aya yakın olanlar . Yüz üstü koyunca başını çok güzel tutuyor . Sırt üstü yatırıp kollarından çekince başını kaldıramıyor . Bunun için 2 Farklı dr gittim . Normal daha küçük yapmak istemiyor zorlama . Tutamasa yüz üstü de tutmazdı dediler . Ama ben ikna olamadım nedense , sizde durumlar nasıl ? Nasıldı ? Bana bu konuda söyleyecek birşeyiniz var mi . Göz teması agulama , iki elini orta hatta birleştirme tutma kavrama var. Sadece sırt üstü yatarken kollarından çektiğimde başı gelmiyor
Drlar normal demiş bence çok takılma

Bizde de mukuslu kaka ve ishale benzer kaka vardı alerji testi yapmadık ama her şeyi kestim
Taşımları da ona göre yapacağım
Tuz konusunu kızım 5 yaşında çok güzel ilerlettik kendimde alıştım çok az kullanırım ama tatlı ve çikolata özellikle basedemedim o yüzden şimdi çok uzun süre şeker bilsin istemiyorum
İnşallah ben de tuz ve şekere dikkat edebilirim. Yemekleri zaten az tuzlu yapıyorum ama şeker hassas noktam🥲
Peki alerji olmadığını düşündüğün gıdaları da 3 gün kuralıyla mı vereceksin?

5 buçukta uykuya yatırdığında yarım saat şekerleme yaptırabilirsin. Bizim üçüncü uyku o saatlere geliyor genelde, eğer 6 yı geçecekse kendin uyandır yarım saati geçmesin. 6’da uyandırdığında 3 saat bekletip 9da uyutabilirsin gece uykusu için. İlk zamanlar 3 saat bekletmek zor oluyor ama alışıyor gün geçtikçe. Önemli olan son gündüz uykusundan uyanış 6’dan geç olmasın. 6 da geçiyorsa uykuya 6 buçukta mutlaka uyandırmalısın. Gece uykusuna da 9 buçukta geçirirsin böylece
Tamamdir uyandirayim o zaman dogru. cok sagolasin cevabin icin ❤️

İnşallah ben de tuz ve şekere dikkat edebilirim. Yemekleri zaten az tuzlu yapıyorum ama şeker hassas noktam🥲
Peki alerji olmadığını düşündüğün gıdaları da 3 gün kuralıyla mı vereceksin?
Maalesef benim de tatlı krizlerim var normalde çok sevmem ama bazı dönemler çok abartırım dediğin gibi inş istikrarlı oluruz tuz ve şekerde 🙏🏻Normalde 6. Aydan başlamayı düşünüyordum ama 5 ay 10 günlükken başlayacağım her şeyi baştan kesin ve emin olmak adına 3 gün kıralı ile vereceğim

Maalesef benim de tatlı krizlerim var normalde çok sevmem ama bazı dönemler çok abartırım dediğin gibi inş istikrarlı oluruz tuz ve şekerde 🙏🏻Normalde 6. Aydan başlamayı düşünüyordum ama 5 ay 10 günlükken başlayacağım her şeyi baştan kesin ve emin olmak adına 3 gün kıralı ile vereceğim
Ay hadi bakalım hepimize kolay gelsin🙏
Ara ara burayı da günceller misin? Ne yaptın nasıl gidiyor diye

Kızlar bebeğini hâlâ kundaklayıp yatıran var mı? Ben daha kundağı bırakmadım. Rahat mı uyuyor uyumuyor mu emin değilim 4,5 aylık

Kızlar bebeğini hâlâ kundaklayıp yatıran var mı? Ben daha kundağı bırakmadım. Rahat mı uyuyor uyumuyor mu emin değilim 4,5 aylık
Ben bir süredir bıraktım dönmeye başlayınca kundak tehlikeli oluyor bırakmak gerekiyor diye biliyorum. Bizimkinin elleri kıpır kıpır yüzünde sürekli ama garip bir şekilde gece uyanma sayısı pek değişmedi.

Kızlar bebeğiniz sesten veya yüksekten olmayacak şeylerden korkuyor mu irkiliyor mu

Kızlar bebeğim alerjik bir bebek biliyorsunuz. 3 gün kuralına uyuyorum doktor şimdiden başla dedi dün ve bugün biraz havuç püresi tattırdım. Dünden beri üç defa kaka yaptı sindirim sistemi alışmaya çalışıyor değil mi

Kızlar bebeğim alerjik bir bebek biliyorsunuz. 3 gün kuralına uyuyorum doktor şimdiden başla dedi dün ve bugün biraz havuç püresi tattırdım. Dünden beri üç defa kaka yaptı sindirim sistemi alışmaya çalışıyor değil mi
Kakası normalse sorun yoktur bence

Back
X