2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar baya geçmiş ama üzerinden sağlıklı doğum yaptınız mı

Bir büyük bedene geçince çözüldü sorun ben de 6 ay ne yapacağımı şaşırmıştım

Kızlar merhaba birşey soracaktım Analık halinde geçici iş göremezlik rapor parası olarak ne kadar aldınızz?

Kızlar merhaba, nasılsınız? bebişler nasıl? Buralar çok sessiz. Benim bebiş arka arkaya diş çıkardı şu an 5 dişi var, emekleme emaresi yok hala sadece bir yere tutunarak ayakta durabiliyor. Ek gıda süreci günü gününü tutmuyor bazen iştah çok iyi bazen de çok az yiyor. Bizde durumlar bu şekilde.

Merhaba canım bizim de öyle. Şu an 8 dişi var. Emeklemiyor sürünüyor. Tırmanmaya çalışıyor sağa sola ekgıda meselesi çok değişik dediğin gibi. Bir gün iyi yiyor bazen hiç yemiyor

Merhaba canım bizim de öyle. Şu an 8 dişi var. Emeklemiyor sürünüyor. Tırmanmaya çalışıyor sağa sola ekgıda meselesi çok değişik dediğin gibi. Bir gün iyi yiyor bazen hiç yemiyor
4üst 4 alt diş mi çıktı? Bizim önce alt 2 sonra üst 2 daha sonra da üstün sağındaki diş geldi, sırada sol taraf var galiba. Bundan sonra altlar mı geliyor? Sürünme de yok bizimkinde ulaşamayınca alacağı şeye ağlıyor. Oturur pozisyondayken yüz üstü oluyor uzanmaya çalışınca. Yüz üstü durmayı da sevmiyor hiç doğduğundan beri sonrası da ağlama zaten

Evet canım. 4 er tane alttan üstten. Şimdi sol alt azıyı kaşıyor. Keşke biraz ara versek

Selam izne çıkmadan 3 ay önceki 3 brüt maaşının ortalamasının 3 te 2 si kadar
Bunun için bir tavan var mı ki ben mesela 45.000 tl maaş alıyorum brüt yaklaşık 65.000 tl . Yani yaklaşık 43.000 tl gibi birşey mi alacağım

Bunun için bir tavan var mı ki ben mesela 45.000 tl maaş alıyorum brüt yaklaşık 65.000 tl . Yani yaklaşık 43.000 tl gibi birşey mi alacağım
Tavan ücret olduğunu sanmıyorum ya benim brütüm 55 falandı 35 civarı yattı hep . Sana da 40 yatar diye düşünüyorum

merhaba güzel anneler bayağıdır yazamadm benim oğlumda 2024 kasım doğumlu ama biz mi çok geç kaldk alt iki dişimiz çıktı şuan üst iki diş çıkıyor hemde aynı anda biraz yordu o yüzden ama maaşallah okuduğuma göre herkesin bizden daha fazla dişi var

Merhaba benim oğlumda ayakta duramıyor ama yeni emeklemeye başladı ama belki de sizin minik emeklemeden yürüyen bebeklerden olacak

Merhabalar bizimkinin dişleri de aynı kasim 11 doğumlu. Komşum emzirenlerin çocuklarının diş ağrısı olmaz rahat çıkarır gibi bişey söyledi çok kafama takıldı doğru mu sizce?

Merhabalar bizimkinin dişleri de aynı kasim 11 doğumlu. Komşum emzirenlerin çocuklarının diş ağrısı olmaz rahat çıkarır gibi bişey söyledi çok kafama takıldı doğru mu sizce?
Hangi açıdan kafanıza takıldı?
Bu arada benim oğlum da Kasım sonu doğumlu daha hiç dişi çıkmadı.

Merhabalar baya geçmiş ama üzerinden sağlıklı doğum yaptınız mı
Merhaba simdi gordum yorumunuzu.evet evet,zaten o sirada perinatolojiye gittim o da bunun cok bir sey belirtmedigini soyledi.yani bu tip olanlarda ya dusuk dogum kilosu ya da erken dogum olabilirmis.bende cok sukur hic biri olmadi.4kiloyla 39.haftada sezeryan yaptim..sizinde mi oyle

Bende kasim li ama benimkinde 1 diş bile yoksiz gec kalmadiniz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…