Arkadaslar merhaba,bende ya kasım ya aralik annesi olacagim insallah....ikili testim de
papp a mom 0.59
Fbeta hcg 0.29
Gelmis....hcg degerim cok dusuk sanki doktor randevuma daha var....rastladiniz mi boyle bir duruma,kotu bir sey mi acaba biliyormusunuz?
Özellikle erkek bebeği olan anneler sorum size. Oğlumun son 1 aydır sabahları kalktığında çişi önden ve belinden taşmış oluyor. Molfix kullanıyorduk mavi olandan sonra premium denedik bir süre sonra o da taşırdı. Külot bez denedik yine molfix o taşırdı. Primanın premium care ini denedim o da taşırdı. Şöyle anlatayım bez çok dolu olmuyor sadece ön tarafta birikiyor çiş(bu yüzden erkek anneleri dedim) bir de geceleri çok hareketli o sebeple mi taşıyor anlayamadım. Başka önerebileceğiniz bez markası varsa tavsiyelere açığım
Kızlar merhaba, nasılsınız? bebişler nasıl? Buralar çok sessiz. Benim bebiş arka arkaya diş çıkardı şu an 5 dişi var, emekleme emaresi yok hala sadece bir yere tutunarak ayakta durabiliyor. Ek gıda süreci günü gününü tutmuyor bazen iştah çok iyi bazen de çok az yiyor. Bizde durumlar bu şekilde.
Kızlar merhaba, nasılsınız? bebişler nasıl? Buralar çok sessiz. Benim bebiş arka arkaya diş çıkardı şu an 5 dişi var, emekleme emaresi yok hala sadece bir yere tutunarak ayakta durabiliyor. Ek gıda süreci günü gününü tutmuyor bazen iştah çok iyi bazen de çok az yiyor. Bizde durumlar bu şekilde.
Merhaba canım bizim de öyle. Şu an 8 dişi var. Emeklemiyor sürünüyor. Tırmanmaya çalışıyor sağa sola ekgıda meselesi çok değişik dediğin gibi. Bir gün iyi yiyor bazen hiç yemiyor
Merhaba canım bizim de öyle. Şu an 8 dişi var. Emeklemiyor sürünüyor. Tırmanmaya çalışıyor sağa sola ekgıda meselesi çok değişik dediğin gibi. Bir gün iyi yiyor bazen hiç yemiyor
4üst 4 alt diş mi çıktı? Bizim önce alt 2 sonra üst 2 daha sonra da üstün sağındaki diş geldi, sırada sol taraf var galiba. Bundan sonra altlar mı geliyor? Sürünme de yok bizimkinde ulaşamayınca alacağı şeye ağlıyor. Oturur pozisyondayken yüz üstü oluyor uzanmaya çalışınca. Yüz üstü durmayı da sevmiyor hiç doğduğundan beri sonrası da ağlama zaten
4üst 4 alt diş mi çıktı? Bizim önce alt 2 sonra üst 2 daha sonra da üstün sağındaki diş geldi, sırada sol taraf var galiba. Bundan sonra altlar mı geliyor? Sürünme de yok bizimkinde ulaşamayınca alacağı şeye ağlıyor. Oturur pozisyondayken yüz üstü oluyor uzanmaya çalışınca. Yüz üstü durmayı da sevmiyor hiç doğduğundan beri sonrası da ağlama zaten
Çok arka arkaya geliyor senin bebişin, bizimki de öyle oldu bu kadar hızlı olacağını düşünmemiştim. Kaşıma ve huysuzluk çok fazla. Benim büyük kız geç ve aralıklı çıkarmıştı dişleri.
merhaba güzel anneler bayağıdır yazamadm benim oğlumda 2024 kasım doğumlu ama biz mi çok geç kaldk alt iki dişimiz çıktı şuan üst iki diş çıkıyor hemde aynı anda biraz yordu o yüzden ama maaşallah okuduğuma göre herkesin bizden daha fazla dişi var
merhaba güzel anneler bayağıdır yazamadm benim oğlumda 2024 kasım doğumlu ama biz mi çok geç kaldk alt iki dişimiz çıktı şuan üst iki diş çıkıyor hemde aynı anda biraz yordu o yüzden ama maaşallah okuduğuma göre herkesin bizden daha fazla dişi var
Merhabalar bizimkinin dişleri de aynı kasim 11 doğumlu. Komşum emzirenlerin çocuklarının diş ağrısı olmaz rahat çıkarır gibi bişey söyledi çok kafama takıldı doğru mu sizce?
Merhabalar bizimkinin dişleri de aynı kasim 11 doğumlu. Komşum emzirenlerin çocuklarının diş ağrısı olmaz rahat çıkarır gibi bişey söyledi çok kafama takıldı doğru mu sizce?
Merhaba simdi gordum yorumunuzu.evet evet,zaten o sirada perinatolojiye gittim o da bunun cok bir sey belirtmedigini soyledi.yani bu tip olanlarda ya dusuk dogum kilosu ya da erken dogum olabilirmis.bende cok sukur hic biri olmadi.4kiloyla 39.haftada sezeryan yaptim..sizinde mi oyle