Of inşallah ya bizimki o kadar huysuz ki zaten diş mi ayrılık kaygısı mı hiç anlamıyorum. Bir yandan biraz büyüsün diyorum sonra da hep benim küçük bebeğim olsun diyorum duygular çok karışıkAaa sen de osanitten mi memnun kalmadın, işte bebekten bebeğe değişiyor sanırım, iniallah şu tetagilden memnun kalırız da aramayız daha fazla... Yumurta sarısını zeytinyağı ile vereyim o zaman ben de. Nedense anne sütüyle açmak aklıma geldi de zeytinyağı hiç aklıma gelmedi. Halbuki herşeye koyuyordum, o gün hiçbirşryr koymamışım. Pirinç unlu, ırmaklar tariflerden yaptınız mı hiç? Onlar kabız yapıyor mu? Haftaya onlara geçeyim diyorum ama erken mi acaba
Bence hepsi etkili, diş, ayrılık kaygısı, atak, benimkini de iki gündür tanıyamıyorum. Aşiri huysuz, gündüz uyumuyor. Ben de bir ara büyüyünce kucağıma sığamayacak diye ağlıyordumOf inşallah ya bizimki o kadar huysuz ki zaten diş mi ayrılık kaygısı mı hiç anlamıyorum. Bir yandan biraz büyüsün diyorum sonra da hep benim küçük bebeğim olsun diyorum duygular çok karışık
Ben yaptım ama biraz kıvamlı bir şey yesin diye 3-4 kez falan yapmışımdır. Bizimki kabız olmadı çok şükür ama alerji durumlarından bence kabızlıktan çok ishale meyilli.
Bu arada ben 5. ayda başladığım için ek gıdaya onları 5. ayın sonu 6. ayın başı gibi falan anca yapmışımdır.
Aynen ya bizimki de 7 buçuk aylık oldu çok şükürSelam kızlar bu grubu özlemişim baya bı değişik geldi girince şöyle bı mesajlara baktım çoğumuz hala buraya yazmamış
Bebekler büyüyor ne ara 7 aylık oldular anlayamadık ama zor süreçler
Benim oğlan dış cikartiyor bu yüzden her günümüz farklı bir huysuzluk geceleri zaten bı iyiyiz bı kotuyuz emeklemeye cabaliyordu dişten dolayı onuda bıraktı bakalım 7. Ayı nasıl bitirecez
Ben kayısı suyu verdim bir de avokadolu yoğurt yedirdim 2 günde geçti kabızlığı, tabi ara ara oluyor, bir de bol su önemli havalar da ısındı.Cevap verdiğin için teşekkür ederim canımmmmben bugün tetagil aldım. Bakayım işe yararsa sana yazarım. Bugün aşırı huysuz benim bebiş. Hala kaka sıkıntımız var. Semizotuna zeytinyağı koymayı unutmuşum halbuki bir tatlı kaşığı anca yedi ama işte iki gündür kabız gibi oldu, çok katı çıkıyor yazık zeytinyağı Içiriyorum.
Yaa hiç bilmiyordum. Ben de şu og markasından set almıştım. Pirinç unu koydum çorbasına, ondan sonra da baya kabız gibi oldu. Ne biçim pazarlıyorlar bu ürünleri insan faydalı sanıyor. Kendimize kullanayım o zaman. Yulaf ununa geçeyim en iyisi sağol kuzumKızlar nacizane tavsiyem irmik pirinç unu bunları çok fazla kullanmayın çocuğu sadece şişiriyor birde ana besini baskılıyor tadını damak gelişimi gerçekten çok önemli. Büyük çocuğuma hiç vermedim vaktim yoksa haşladım brokoli havuç onu koydum önüne. Yemek ayırmayan bir çocuk şuanda. Bilimsel olarakta irmik pirinç pek faydası yok çocuğa. Bunlar yerine tam buğday unu yulaf unu siyez unu kullanın. Ara öğün için yulaf meyve yoğurt biraz ceviz on numara.
Canım benim bebeğim 2. Ayda etmeyi bıraktı. Her gün sağıp süt veriyorum bebeğime ve benim dışında emziren arkadaşlarım hep sağdıklarında azıcık siyasi geliyordu 10-20 ml arası. Yani onların sütü var. Bence sağdığın süt, sütünün gelip gelmediğini gösteren birşey değil kuzum. İlla sütümü arttırıcam diyorsan 2 saatte bir sağım yapman gerek ama ben başaramiyorum onu malesef, çok zaman alan birşey. Başarabilirsen çok güzel olurMerhaba arkadaşlar. Uzun süredir yoktum rahatsızlıklar vs. Oğlum yaklaşık 1 aydır sol göğüsümü emmiyor şuan sıktığımda damla damla süt geliyor. Yapısı biraz yoğun. Sağma makinesiyle sapmaya çalışıyorum gelmiyor. Acaba süt kanallarım mı tıkandı ya da o göğüs kurudu mu ne yapabilirim düzelmesi için tekrar süt gelmesi için. Sütün tadı şuan kötü olduğu için bebeğim emmek istemiyor
Tamam canımBir de kizlar kakada siyah ipcikler görürseniz endişelenmeyin ek gıdadan sonra özellikle muz yediğinde olabiliyor
Bugün ben de sadece kayısı avakado verdim. Biraz ek gıdaya mola vericem sanırım, hafif şeyler yedireceğim. Sağol canımBen kayısı suyu verdim bir de avokadolu yoğurt yedirdim 2 günde geçti kabızlığı, tabi ara ara oluyor, bir de bol su önemli havalar da ısındı.
Ben hiç almadım yaKızlar mama termosu bir mi iki tane mi olmalı sizce?
Bi tane al canım ya lazım oluyor termosBen hiç almadım yaama takipteyim
bir de araya kaynak yapayım suluk ne kullanıyorsunuz benimkine çeşit çeşit aldım yok hiçbirini sevmedi düz bardaktan da içmiyor
Ayyy ben buna cevap vermeyi unutmuşum yaBi tane al canım ya lazım oluyor termosben de ikinciden vazgeçtim sanırım. Bir tane yeter gibi şimdilik. Ben Philips avent alıştırma bardağı kullanıyorum. Benimki hiç içmiyordu, sevmiyordu, dünden beri lık lık içine çeke çeke içiyor, ne değişti anlamadım canım, bir yerde okumuştum, eline verin oynasın diyordu, öyle yaptım bir kaç gündür eline veriyordum, içine az su koyarak, su dökülünce falan seviniyordu, şimdi içmeye başladı. Bi de pipetlilerden alasım var. Evde bi tane var gerçi pipetli. Ama hani ucunda nereye yatarsa yatsın su gelen aparattan yok, skip hop'un pipetli suluğu var bende. Ama canım munchkin'inkinden de çekiyor müsriflik olacak sanırım, almayayım en iyisi onu. Yani herşeyi alasım var ama tutuyorum kendimi. Özetle avent alıştırma bardağı kullanıyorum canım. Fincanla, kaşıkla da çok vermeyi denedim, bırt bırt diye oyun oynadı, oynamasına da izin verdim, ağzına ne kadar su girse kardır diye baktım.
Munchkine biraz zaman verin koyun önüne oynaya oynaya alışsın. Benim kız hiç su icmiyordu sevmiyor saniyodum, munchkine alışınca lıkır lıkır içmeye başladı. Dökülme kırılma derdi de yok. Ortaya bırakıp gidiyorum kendi içiyor isteyinceAyyy ben buna cevap vermeyi unutmuşum yaben aldım munchkin'inkini ama çekmesi çok zor ya çocuk da çekemedi zaten sonra o alıştırma bardaklarından aldım onunla da dişlerini kaşıyor normal bardakla deneyeyim dedim onu da sevmedi çocuğum genel olarak su sevmiyor sanırım.
Ya acaba erken mi diye düşünüp diğer seçenekleri denemeye başlamıştım aslındaMunchkine biraz zaman verin koyun önüne oynaya oynaya alışsın. Benim kız hiç su icmiyordu sevmiyor saniyodum, munchkine alışınca lıkır lıkır içmeye başladı. Dökülme kırılma derdi de yok. Ortaya bırakıp gidiyorum kendi içiyor isteyince
7.5-8 aylıkkenYa acaba erken mi diye düşünüp diğer seçenekleri denemeye başlamıştım aslındasizin kızınız kaç aylıkken alıştı ona?
Ben almadım henüz ama almayı düşünüyorum dışarıda iyi olacak. Var mı önerdiğiniz termos?Kızlar mama termosu bir mi iki tane mi olmalı sizce?
Suluk avent var ablasının kalma ondan içemiyor. Ben de nuk aldım şimdilik o daha iyi. Bir de bebek sularının içinden delikli kapak çıkıyor emzikli ondan içmeyi seviyor oğlum ama dikkatli olmak lazım akış fazlaBen hiç almadım yaama takipteyim
bir de araya kaynak yapayım suluk ne kullanıyorsunuz benimkine çeşit çeşit aldım yok hiçbirini sevmedi düz bardaktan da içmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?