herkeste oluyorsa normal demek ki diye düşünüyorum :)
ben keseyi gördüm 6 haftalık kalp atışlarını duyacağız salı günü ben de aşırı heyecan yaptım. bi taraftan da kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum sıkıntı olmasın diye hayırlısı hepimiz için
Yaaa zaman geçmiyor sanki arkadasm yaa
Ben birde o kadar cok uğrastm ki sebepsiz inferilite olabilir demişlerdi
Çok şükür mucizem geldi
Ama hala inanamıyorum
Benimde amh 0,29 du çok düşük ihtimal hamile kalman demişti ama imkansız da değil dedi. Bir kez yumurta takibi yapıp çatlatma iğnesi yaptırdım. 1 yıldırda korunmuyorduk. İğne den sonuç alamadık ve yorulmuştum artık psikolojik olarak. Oluruna bıraktım ve 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hepinizi etiketleyemedim. 28 Ocak sat benim. İlişki gününü bildiğim için doğru olduğunu düşünüyorum. Coraspirin bebeğin kalp sağlığı açısından kullanmam gerektiğini söyledi. Progestanda bir kez düşüğüm olmuştu ona önlem olarak dedi ama kullanmasam diye düşünüyorum çünkü kanama vs yok şükür Allah korusun. Omegayı duymuştum kullananları ben sormada kendi yazdı zaten. Durum böyle kızlar. Hepimize sağlıklı huzurlu bir gebelik süreci diliyorum inşallah
Benim üçüncü bebeğim olacak hiç vermemişlerdi yeni bir uygulama demek ki en son 7 yıl once doğum yaptim da
Hacamat quenzim çok faydası oldu gerçekten doktor ilerleyen zamanlarda quenzimi kullanmaya başlarız dedi
Aaaaa hacamat
Kız bizde de sebepsiz inferilite vardı
Bazı yollar denedik fln olmadı haziran da tüp düşünüyorduk hatta
Ama ben 3 aydr hacamat oluyorum sanrm onun da etkisi var heee
Çünkü bayan bende kuyruk sokumuna , göbek bölgeme yaptı rahim e iyi geliyor diye
.
Ahh sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canm
Allah bağışlasn diğer evlatlarınında
Aaaaa hacamat
Kız bizde de sebepsiz inferilite vardı
Bazı yollar denedik fln olmadı haziran da tüp düşünüyorduk hatta
Ama ben 3 aydr hacamat oluyorum sanrm onun da etkisi var heee
Çünkü bayan bende kuyruk sokumuna , göbek bölgeme yaptı rahim e iyi geliyor diye
Amin amin kuzummm
Sanrm keseyi ve pıt pıtları duyana kadar inanamayacagm hamile olduğuma
Evet bebeğim alt karın kısmına yapmıştı 4 kupa da
Ben ilk regli ağrıma iyi geldiğini anladım
Snra da devam ettim hacamata
Amin amin kuzummm
Sanrm keseyi ve pıt pıtları duyana kadar inanamayacagm hamile olduğuma
Evet bebeğim alt karın kısmına yapmıştı 4 kupa da
Ben ilk regli ağrıma iyi geldiğini anladım
Snra da devam ettim hacamata
Benim kasık ve bel ağrılarım devam ediyor. Doktorlarınızla oruç mevzusunu görüştünüz mü acaba. Bende hala bulantı diyebileceğim birşey yok, bazen bazı şeyleri canım yemek istemiyor sadece o kadar