2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Birde hiç tripli bir insan değilimdir bak kaç gündür midem bulanıyor mutfağa küstüm insan bi kap yemek yapar yollar çok yakın oturuyoruz ama umrunda değil ben kendim yapmak zorunda kalıyorum hemde çalışıyorum işten gidip bir de mutfakla uğraşıyorum ben ondan bişey beklemiyorum ama konuşması da aşırı zıttıma gidiyor

Ben de öyle yapcam ben doktoruma 20 gün dayanamam ben bidaha gelirim dedim gel bakalım gel bakarız dedi

E hormonlar gibi duygular da değişiyor canm
Bnde herşeye ağlar oldum
Dizi, film
Geçen Survivor elemesinde bile ağladm
Ahahah ilk aylar çok normal dedi doktorum birazda aramayla oldu derler ya bebek öyle oldu benim o yüzden merak ediyorum en azından şu riskli dönemleri atlatmak istiyorum

Canım benim lütfen kendine stres yapma. Ben de kimseye söylemeyin diye söz verdirttim kendi annem asla kimseye söylemedi kayınvalidemin maşallah söylemediği kalmamış, bayram için memlekete geldik teyzesi komşusu hepsi bir laf söyledi ama bu da bize akıl parası oldu. İkinci de asla kayınvalideme söylemicez eşim bile sinirlendi keşke anneme söylemeseydik dedi. Allah bildiği gibi yapsın işte bir kere güvendik bir daha olmaz. Ama kendine stres yapıp bebeğini de strese sokma allahlarından bulsunlar

Ahahah ilk aylar çok normal dedi doktorum birazda aramayla oldu derler ya bebek öyle oldu benim o yüzden merak ediyorum en azından şu riskli dönemleri atlatmak istiyorum
Aynen yavrucum benim de öyle
Aradım aradm gelmedi., snra anasına süprz yaptı cok şükür canm Rabbim nasip etti bizlere

Benimki kayınpederim de kendi ismini koymak istemiyor ama siz bi isim seçersiniz yanına ben ikinci ismi koyarım diyor eşim de bişey olmaz kimliğe yazdırırz sen kendi koyduğun ismi söylersin diyor delirirsin vallaa

Kızçeler günaydın . Fetal dna için kan testi vermiştim cumartesi günü. Bugün aradılar fetal franksiyon oldu tekrar kan vermeniz gerekli dediler . Korktum baya bebek iyidir umarım
merhaba kan sulandırıcı kullanıyor muydunuz? belki de erken verdin ondandır korkmayın..

Amin amin hepimizin sonuçları iyi çıkşın inşallah. Benimde genetik temiz çıktı ya bana kalsa yaptırmam da eşim pinpirik bende akışa bıraktım artık

kuzum çok sevindim haftaya muhtemelen senin de belli olur sağlıkla gelsinler

Oy oy oy grubumuzun ilk cinsiyet senin Y Ysayy1 ekler seni listeye. Maşallah benimde kocaman olmuş 3 cm bende iki hafta sonra yaptıracam fetal DNA sana kaç dediler fiyat

Valla kuzum işte bizimkilerin de çene falan yok istesem herşeyi yaparlar ama isteyecek birisi değilim ben de. Bu yüzden yemek yapamıyorsam da diyorum yani eşime kendisi yapıyor hiç kendini de üzme

Oy oy oy grubumuzun ilk cinsiyet senin Y Ysayy1 ekler seni listeye. Maşallah benimde kocaman olmuş 3 cm bende iki hafta sonra yaptıracam fetal DNA sana kaç dediler fiyat
Maşallah bir hafta var sanırım aramızda. kuzum inan bi sürü şey sordum onu sormadım sanırım haftaya kontrolde konuşacağız ama ortalama aynı fiyatlar sanırım

Maşallah diyelim en başta Gerçekten de kasık olayı ciddi gitti.Sabah belli belirsiz bir bulantı hissi var sonra yok, zaten benim çok olmadı acaba olmaması anormal mi diye düşünmeye başladım.Yorgunluk hep biraz var o özellikle öğleden sonra devam ediyor.Uyku hali 3-4 gibi bastırıyor şimdi de aşırı geldi mesela.Göğüs de nispeten azaldı bende tamamen bitmedi ama ciddi azalma oldu.içimi rahatlattınız teşekkür ederim baya var çünkü doktora gitmeme

Aynen Allah’a havale ettim kardeşi en son biz mi duyduk diye trip atmış gönlünü almaya gitti onun bizden daha önemli meseleleri var biz en son mesele kardeşleri yiğenleri falan bitsin bize sıra gelir inşallah

İçimi rahatlattınız valla teşekkür ederim.biraz korktum ses Seda yok bişi mi oldu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…