- 31 Aralık 2023
- 794
- 877
- 23
- 29
Aminnnn gerçekten eğer imkanın varsa muayenenin 10.gününe kontrol randevusu alabilirsin ben geçen sefer öyle yaptım doktorum da anlayışla karşıladı sağolsunİnşallah canım, maddi olarak zaten çok külfet gerçekten de. İnşallah sağlıkla ilerleriz
Doktor ne dedi peki canmMalesef iki gun onceki degerim 28,600 bugunse 35000 cikti cok az yukselmissmdi tek dusundugum sey ben bu dusugu nasil yapacam. Adet gbi atilabiliyormu
Vlla bebeim en azından kalbini duydum kendisini gördüm bebemin:)Doktor 3 hafta sonra gel dedi pazartesi başka doktora gidicem görmeye hahaha bi iflah olmayızama farklı doktora gitmekte kafa karıştırıyor bence ya
Valla bende doktora soraym aslnda yaa haklsn balımCanım ben şöyle yaptım geçen sefer. 10.kontrol gününde tekrar gittim sonraki randevuya da 2 hafta kalmış oldu baya içim rahatladı öyle görünce
Hahaha ay benim eltimde hamile aramızda 4 ay var hamile olduğumu öğrenince kudurduBizimkiler de melek gibiler bazen o kadar melekler ki sinir oluyorum hahahahahyani görümcem çok gamsız niyeti kötü değil ama gamsızlığına sinir oluyorum bazen. Bize yaranılmaz yok
Çok merak ettiğini en azından ilk dönemlerde gelmek istediğini söyle bence. Ben de çok tedirgindim burda kızlara sordum çoğu kişi öyle yapıyormuş dedim onların doktoru anlayışla karşılıyorsa benimki de karşılar inşallahValla bende doktora soraym aslnda yaa haklsn balım
Çünkü acile özele gittm ya bu h. İçi mesela yine para verdim:))
İnşallah kendi doktor um onu kabul eder:))
Ayy aynen o gelin de sen değilmsin:)) sana da alsın ala alaHahaha ay benim eltimde hamile aramızda 4 ay var hamile olduğumu öğrenince kudurdukayınvalidemler iyiler şükür bir şeylerini görmedim pek, olduğu zamanda kocam zaten lafı benden önce söyle CANIM KOCAM ama o ilk gelin ve ilk hamile diye üstüne ayrı bir titriyorlar dün ben heveslenip bebek yuvası diye geçen bir yatak aldım onlara gösterdim diyor aaa bende gördüm bunu elife alacaktım (yani eltime) ay bari bana deme
11 haftalık canımYaaa maşallah kaç haftalık
Ahaha iyi yapmışsn balım valla:))Çok merak ettiğini en azından ilk dönemlerde gelmek istediğini söyle bence. Ben de çok tedirgindim burda kızlara sordum çoğu kişi öyle yapıyormuş dedim onların doktoru anlayışla karşılıyorsa benimki de karşılar inşallahaldım randevu gittim anladım tamam sen biraz paniksin sık bakalım sana dedi
Ya işte biz takılıyoruz ama onlar önemsiz olduğunu düşünüyor. İlk gelin ilk hamile diye senin hamile olduğun gerçeğini değiştirmez canım benimHahaha ay benim eltimde hamile aramızda 4 ay var hamile olduğumu öğrenince kudurdukayınvalidemler iyiler şükür bir şeylerini görmedim pek, olduğu zamanda kocam zaten lafı benden önce söyle CANIM KOCAM ama o ilk gelin ve ilk hamile diye üstüne ayrı bir titriyorlar dün ben heveslenip bebek yuvası diye geçen bir yatak aldım onlara gösterdim diyor aaa bende gördüm bunu elife alacaktım (yani eltime) ay bari bana deme
10+1 olduk bugün canım tam 11.haftada randevumuz var bizim de eşim çoook merak ediyor biz de öğrenebiliriz inşallah11 haftalık canımsenin kaç olmuştu ?
Evet bebişim ben de juno almayı düşünüyorum. Bir de korbell çöp kovasıAyy aynen o gelin de sen değilmsin:)) sana da alsın ala alakızz bende yataş ın juno yatağını aldm hep çok özenirdim ona fenomenler de görüyordum
Bol su içValla bende bayadir aktif olamadım kasık bel ağrısı 10 hafta 3 günlük pazartesi kontrole gidicem ama vajinal mantar olmuşum galiba sürekli afedersiz iç camairsiz geçiyorum evde hiç yaşayıp gebelikte başına gelen oldumu acaba yorgurt sarımsak felan diyolar ama korkuyorum gebelik var diye
öerak etme son ay hatta son hafta belki 4-5 kere gidip ntsye gireceksinKızlar bir de doktorlar neden randevu aralığını böyle uzun tutuyor 9 haftadayım domtpr 3 hafta sonra gel dedi 12 haftada olacağım resmen niye her hafta gidip görünmüyoruz kiAllah korusun bit şey olsa bebeğime Allahım korusun ben öyle gezecek miyim yani garip geliyor
Ben duş sonrası nemlendiriyorum karnımı falan mutlaka. Alışveriş yapmayı deli gibi istiyorum amaaa bir iki takım aldım sadece çok beğendiğim. Bir de önceki hamileliğimde bebek arabası falan baya bişeyler almıştık Kasım indirimlerinden. kullanmak nasip olmadı inşallah bu bebişimde kullanmak nasip olurAlışverişlere başladınız mı? Ben motive olayım endişem azalsın diye bir tulum aldım sadecebir 4-5 hafta daha geçsin alışverişlere başlayacağım. Kendime sadece günes kremi aldım solante pregna, bir iki haftaya çatlak kremine başlayacağım.
Korbell gecen e bebekte indirimdeydi canmEvet bebişim ben de juno almayı düşünüyorum. Bir de korbell çöp kovası
Aa bebek arabası ne aldn canm bnde cok bakıyorum onlaraBen duş sonrası nemlendiriyorum karnımı falan mutlaka. Alışveriş yapmayı deli gibi istiyorum amaaa bir iki takım aldım sadece çok beğendiğim. Bir de önceki hamileliğimde bebek arabası falan baya bişeyler almıştık Kasım indirimlerinden. kullanmak nasip olmadı inşallah bu bebişimde kullanmak nasip olur
Evet canım sadece kendi poşeti kullanılıyor. İndirimini göremedim tekrar düşerse alırım inşallah indirimci bir kızımKorbel
Korbell gecen e bebekte indirimdeydi canm
Ama kızz ne dicem ona sadece onun poşetlerini kullanabiliyormuşsun doğru mu,
Bnce şimdiden başlamalı bebek arabası biberon emzik süt sağma makinesi gibi şeyler hem pahalı hem cinsiyet öncesi alınabilecek şeyler üstüste alınınca çok tutar şimdiden aralıklı alınmalı bnm 2. Olduğu için bir çok şey var sadece hastane çıkışı ve birkaç zıbın aşacağım hiç kullaılmsmış biberonlar takımlar vs var sadece süt sağma makinesi alacağım pahalı okarakAlışverişlere başladınız mı? Ben motive olayım endişem azalsın diye bir tulum aldım sadecebir 4-5 hafta daha geçsin alışverişlere başlayacağım. Kendime sadece günes kremi aldım solante pregna, bir iki haftaya çatlak kremine başlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?