2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar hamilelikte hamile olduğunu bilmeden botoks yaptıran vs olmuşmuydu aranızda veya çevrenizde.herhangi bir komplikasyonu gelişti mi ? Bileniniz var mı ?

Herkes kendi karakteri gereğini yapıyor demek ki, böylelerini mümkün olsa hiç kaale alıp muhatap olmamak lazım aslında ama işte aile olunca atsan atılmıyor satsan satılmıyor

Maşallah bir hafta var sanırım aramızda. kuzum inan bi sürü şey sordum onu sormadım sanırım haftaya kontrolde konuşacağız ama ortalama aynı fiyatlar sanırım
Ben bugün 10+0 oldu . Galiba 1 hafta var . Bana 9000 tl dediler fikir olsun ama 12.13 bin tl isteyenlerde varmış. İzmir’de bir arkadaş 12.000 Ödemiş. Şehir şehir değişiyor

Tabiki kızmakta da haklısın. Benim de görümcemin herrrr işini yaparlar ama biz kendi başımızın çaresine bakabiliyoruz istemiyoruz diye yapmıyorlar işte. İnsan kızıyor içten içe
Benim de evde görümcem var o üzülür diye akılları yerinden çıkıyor ama biz ben yaparsak yapalım yaparken bunlara danışalım ama insan evladına gelinine misafir geldi diye hitap eder mi değişik insanlar ya napcan idare edeceksin

İkimizde Egeliyiz demiştin demi? Bende Denizli’yi. Bizim burda niye böyle bilmiyorum kayınvalideler bir garip allahtan benim kayınvalidem doğulu hiç öyle gelin değil kız gibi davranır bana. Hiç kırmadı üzmedi. İsim konusunda da onlarda büyük ismi koyma yok bize bıraktılar açıkçası . Ama ege de yani kendi kültürümde değişiğiz maalesef . Gelinle kakışma var nedense . Oğlan yuları taksın gelinin başına gelin sussun . Çevrem hep öyle bazen diyorum iyi ki Egeliyle evlenmemişim . Oğlanlarda pek anacı. Buna benim erkek kardeşimde dahil

İçimi rahatlattınız valla teşekkür ederim.biraz korktum ses Seda yok bişi mi oldu diye
Korkma korkma bende korkmuştum birde azalmıyor belirti şıp diye biranda bitiveriyor . Doktor normal dedi. Zaten yaklaşık 2:3 haftadır belirtim yok ama bugün doktorda fıldır fıldır kımıldıyor bebe

Ben de afyonluyum canım bizim burda da oğlan evlat çok değerlidir kimseyle paylaşılmaz gelinle dahi paylaşılırsa da böyle ceremesini çeker

Ben de afyonluyum canım bizim burda da oğlan evlat çok değerlidir kimseyle paylaşılmaz gelinle dahi paylaşılırsa da böyle ceremesini çeker
Hah yakın kültür zaten komşu şehir. Aynen oğlanları paylaşamıyorlar malesef . Zaten görümcen falan varsa yandın Aslında ne gerek var anne kız olunsa abla kardeş olunsa daha güzel değil mi ama yokkkk gelindir susacak oğlanda kendi ailesini tutacak

gerçekten şaşırdım bu duruma tam tersi biliyordum.. aslında doğuluların aile bağları daha kuvvetli anne babaya sormadan adım atmazlar. şaşırtıcı.. biraz da kişilik diyebilir miyiz ya bazı anneler sürekli kendilerine sorulsun istiyorlar..ama anne baba büyükler ben danışmadığım sürece bana akıl vermesin yani.

Malesef iki gun onceki degerim 28,600 bugunse 35000 cikti cok az yukselmis smdi tek dusundugum sey ben bu dusugu nasil yapacam. Adet gbi atilabiliyormu
Çok üzüldüm ama hayırlısı olsun her şey Aahtan. Sanırım kürtaj olmanız gerekecek ama korkulacak bişey değil, genel anesteziyle olursunuz

Kız benim kocam da Muğlalı hahahahah çok şükür bahsettiğin gibi değiller. Hele eşimin halaları beni inci kızım diye severler. Ben yatıp kalkıp şükredeyim bari hahahahah

Ayy aynen o gelin de sen değilmsin:)) sana da alsın ala ala kızz bende yataş ın juno yatağını aldm hep çok özenirdim ona fenomenler de görüyordum
Ya neler var neler insan çok hevesleniyor aldığımız ya da alma planı yaptığımız şeyleri de paylaşsak keşke fikir olur

Ya işte biz takılıyoruz ama onlar önemsiz olduğunu düşünüyor. İlk gelin ilk hamile diye senin hamile olduğun gerçeğini değiştirmez canım benim
Tabi ki öyle, insanın canı sıkılıyor açıkçası böyle böyle hiç umurumda olmayan şeyleri bile takıyor gibi oluyorum kendime d kızıyorım ama takma diye ama böyle ayrı ayrı iş yapılması ayıp yani

Bende öyle düşünüyordum eşim tarafı Vanlı. İnanır mısın ben şok oldum onların kültürü tanıyınca saygı sevgi bağlılığı görünce dedim ırmak çok önyargılısın sen. Ya özel hayata aşırı saygı duyuyorlar biz kayınvalidemlere gidiyoruz oğlum eşini al gezdir diyor yalnız gidin dolaşın diyor . Mesela biz söylemedik daha nasipse 2 hafta sonra cinsiyet belli olacak o zaman söyleyeceğiz ben aa niye söylemedin diceklerini hiç düşünmüyorum . 2 kötü kaybım var kayınvalidem üzerime titredi ben çok şaşırmıştım. Bakma biz Egeliler de kötü insan değiliz de bizde oğlan pek kıymetli ondan gelin eziliyor galiba. Bizim oğlanlarda pohpohlanmayı seviyor . Ama konu kendi kızına gelince damat göklere çıkarılıyor . Tabi herkes böyle demek değilde geneli böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…