işte merak ettiğim konu. Açıkçası ben henüz dr ile konusamadım, bu persembe kese için gidince konusacagım. hatta soru listesi hazırlayalım kızlar
Biz de ara verdik reglden bir hafta önceden beri. Ben biraz hissetmiştim bebişin olabileceğini. Ateşim falan cıkmıstı ve hiç olmayan şekilde kasıklarımda hareketlilik ve bel agrısı vardı.
Ben hiçbir şey soramadan doktor söyledi . Soracaklarımı da unutmuştum . Olur vallahi soru hazırlayalım süper olur, gerçi benim bir sonra ki randevu bir ay sonra :)
Kız ben sanrm hem keseyi hem kalp atışını duycam,
Çünkü doktora demiştimm ki ben calışıyorum cumartesi gelsem olur mu diye
Haftaya cumartesi gel madem demişti
Kız ben sanrm hem keseyi hem kalp atışını duycam,
Çünkü doktora demiştimm ki ben calışıyorum cumartesi gelsem olur mu diye
Haftaya cumartesi gel madem demişti
Bende de kasık ağrısı kesildi cnm akıntı var ara ara
Geçen sene bu ay hamile kalmıştım ama maalesef kalbi durduğu için kürtajla sonuçlandı, inşallah bu sene bu gruba dahil olmak istiyorum hayırlısıyla, Allahım nasip et
Kızlar bakın ilk sayfaya yazmıştım, çok şükür nasip oldu, dün betam 32 çıktı, inşallah sağlıkla ilerler O_okyanus
canım ben geldim burda da beraberiz inşallah
Kızlar bakın ilk sayfaya yazmıştım, çok şükür nasip oldu, dün betam 32 çıktı, inşallah sağlıkla ilerler O_okyanus
canım ben geldim burda da beraberiz inşallah
Kızlar merhaba benim son adet 26 Ocak geçen hafta ayın 5 beta verdim 81 çıktı 7 si tekrar verdim 133 dün 11 tekrar verdim hafta sonu girdiği için 627 çıkmış sizce nasıl değerler