2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar cinsiyetler de belli olmaya başlamış yavaştan ne güzel Her şeyden önce en önemlisi sağlıklı olması tabiki ama benim de 2 oğlum var çok isterim bir de kızım olsun, inşallah nasip olur
Sana öncelikle sağlık sonra da inşallah kızın olsun dua edeceğim. İki erkekten sonra kız istemek çok normal Allahım sana kız annesi olmayı da nasip eder inşallah

Harikasin Irmakcim, mukemmel aciklamissin. Tesekkur ederim ogrenmis oldum

Ay hayırrr kız çocuğu berekettir aksine. Ama ülkemizde erkek annesi/ babası olmak diye birşey ne yazık ki var. Sen takılma neydi kızın varsa sigortalısın mı deniliyordu öyle birşeydi herhalde
Evet kesinlikle ben de böyle düşünüyorum ama sanırım duygusal olduğum için de söylenenlere kulaklarımı tıkayamıyorum henüz kimseye söylemedik ama genel söylenenleri bildiğim için Allah gerçekten ikisinin de hayırlısını sağlıklısını versin en önemlisi bu. Çooook isterim ki sevgi dolu mutlu bir kız çocuk yetiştirip etrafına mutluluk saçsın

Sana öncelikle sağlık sonra da inşallah kızın olsun dua edeceğim. İki erkekten sonra kız istemek çok normal Allahım sana kız annesi olmayı da nasip eder inşallah
Amin canım Allah razı olsun, Allah sana da gonlundekini hayırlısıyla ve kolaylıkla nasip etsin en en güzel şekilde

Ya bi acaba dedim. Ama doktorda acayipti. Mesela o ultrasonu koyar koymaz ben kalp atışı gibi yanıp sönmeyi gördüm. Dedim atıyo dimi hocam bir dk anlamaya çalışıyorum dedi. Sonra eşime döndü dedi damat bak bakayım burda bi kıpırtı var dimi kalp atışını dinleme cizgisini bir türlü denk getiremedi o yüzden ben doktorun ölçümünden ve ultrason kalitesizliğinden olduğunu düşünüyorum. Sonra ultrason görüntüsünü kendi doktoruma attım hiç panik olcak bişey yok kese falan gayet güzel gözüküyor dedi bende takmadım snra kafaya

Kızlar merhaba 12 haftalık hamileyim işaretledigim değerlerim biri yüksek ikisi düşük çıkmış bu değerler hakkında bilgisi olan ya da değerleri benim gibi olan var mı acaba

Eklentiler

• IMG_20240425_190314.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 76
Nolur bilen varsa cevap versin içim içimi yiyor
Bu değerler benim de referans dışı çıkmıştı sonra 2 ayrı doktor baktı sonuçlarına özelde ikiside normal hamilelik döneminde normal aralıktan biraz farklı olurlar dedi kan değerleri için bana Bi sorun yok dedi ikiside

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…