2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sağ ol canım inşallah bu değerler daha da farklilaşmaz

Ben tüp bebekle hamile kaldım 3 doktor dolanıyorum sürekli acildeki doktorları saymıyorım bile kendi doktorum bana sen evhamlısın diyor artık
Hepimiz evhamlıyız kimi çaktırıyor kimi çaktırmıyor ama normal ya tüp bebek süreci de yorucu ve uzun bence sizde ki evham normal sağlıkla doğsun minik .

Kızlar merhaba 12 haftalık hamileyim işaretledigim değerlerim biri yüksek ikisi düşük çıkmış bu değerler hakkında bilgisi olan ya da değerleri benim gibi olan var mı acaba
normal canım wbc, hgb, hct baz alınıyor genelde onlar da normal canım sorun yok yani asla sıkıntı yapılacak şey degl

Hepimiz evhamlıyız kimi çaktırıyor kimi çaktırmıyor ama normal ya tüp bebek süreci de yorucu ve uzun bence sizde ki evham normal sağlıkla doğsun minik .
Evet inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı doğar Rabbim yardımcımız olsun bu süreçte

Kızlar merhaba 12 haftalık hamileyim işaretledigim değerlerim biri yüksek ikisi düşük çıkmış bu değerler hakkında bilgisi olan ya da değerleri benim gibi olan var mı acaba
bnm bekarken bile bunlar kirmizi çikiyordu doktorlar es geçiyodu bişi yok diyip wbc hep kirmizi bnde öyle olsa ölmüştük sıkıntı yapmamalisin normal

Canm benim de dahiliye gastroya görün dedi ultrason bakılır dedi belki ama ben gecem sene detaylı baktırmıştım her şeye normaldi o zmn kadın doğumcu da suan problem değil dedi gerek görmedi alt de düzelince görünmedim bu ay tekrar baktıracağım bende ona göre görünürüm Aynn git baktır canm ben sadece korkma diye söyleyeyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…