2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Eklentiler

• Screenshot_20240425_204111_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20240425_204121_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 28
Vallq ilk cocugumda kız olduguju duyduğumda çok sevinmiştim şimdi birde oğlum olsa isterim fena olmaz ama kız olsun diyorum nasipse çünkü bir kız kardeşi olsun diyorum benim en büyük eksikligim ablam yada kız kardeşim olmaması hayatımın her anında hissettim

Arkadaşlar kan değerleri bu şekilde olan başka var mı acaba
Boşuna canını sıkıyorsun . Hamilelikte enfeksiyon değeri normal insana göre farklı. Orada referans aralıkları normal kişiler için geçerli biz hamileler için geçerli değil. benimde değerlere göre idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı ama doktor hamilelikte değer aralığı farklı enfeksiyon yok sende dedi

Ben de aynı şekilde dedim 2 doktor söyledi hatta bana da bunu

Gerçekten mi canım çok üzüldüm bugün haftaya gidecem doktora kafayı yiycektim bebeğime zarar gelir diye

Gerçekten mi canım çok üzüldüm bugün haftaya gidecem doktora kafayı yiycektim bebeğime zarar gelir diye
Rahat ol rahat zaten değerlerin de o yüksek yada düşük olan uçurum fark yok. Mesela 3 olması gereken 2.5 .. yani fark çok az kafaya takılacak fark değil birde zaten hamilelikte doktor baksın referans değeri çok farklı biz hamilelerde. Canını sıktığına değmez doktor da zaten birşeyin yok diyecek

Masdallah ucuz mu ne güzel Allah bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…