2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim ama işte birazda doktorlar panik ettiriyor insanı biri oraya biri oraya yönlendirip duruyor gıcık olmaya başlıyorsun çözümü hemen bulunsun istiyorsun inşallah seninde tekrar bişey çıkmaz benimde duzelirde bişey olmaz

Ne güzel ben dahil birkaç kişiye daha durumu açiķlamışsin. Sen yetkili bir ablaya benziyorsun dur not edip ilerleyen haftalarda da darlayalim seni

Bir de aslında ben sakin karşıladım. Doktorum Alman sorun olarak görse şak diye yüzüme söyler tereddütsüz, 1 ay sonraya vermez randevuyu...

Ama işte ana yüreği çocuk depar atsın önden gitsin, bir an önce en azından 12 haftayı atlatalım da risk azalsın istiyoruz.
Sakin olmak lazım, bir insan 0 dan kolay oluşmuyor :)

Canım kalp atışı da yok
Cok değil canım beklemedeyim ama umudum da yok.kalp atışını hiç duyamadim.Kurtaj olmam gerekir diye çok korkuyorum
Kuzum yine de doktora git bence
Yada gittin mi acaba???

Kızlar yarın sabah randevum var ikili test ve cinsiyet için gidicem başka gidecek olan var mı çok heyecanlı
Oyyyyy cok heycanlı hadi bakalım hayırlı haberler balımmm

Sorma yaa +1 ama bende hep tedirginim hala Protestan içiyorum mesela bu hafta bırakacağım çok korkuyorum o yüzden
Kıyamam yaa ama mecburuz işte ağustosa kadar idare et dediler bana bakalım artık ama çalışmak bana kaygıyı unutturdu iş yerinden sadece patron biliyor

Kıyamam yaa ama mecburuz işte ağustosa kadar idare et dediler bana bakalım artık ama çalışmak bana kaygıyı unutturdu iş yerinden sadece patron biliyor
Evet canm calışınca kafa dağılıyor..
Vlla bende iş dışında evde işlerimi yapıyorum hsonları zaten hep doluyum gezmekten arkadaş programlarından:)
Geçen nişana gittim oynadm bile, bazen unutuyorum bebeği içimde
Allah'a emanet kuzular

Kuzum yine de doktora git bence
Yada gittin mi acaba???

Oyyyyy cok heycanlı hadi bakalım hayırlı haberler balımmm
Ay inşallah rüyamda tatile gidiyordum anlamına bir bakiyim dedim bakmaz olaydım vefat haberi almaya yorumlanır yazıyor evren benim aklımla dalga geçiyor bence başka bir açıklaması olamaz güzel bir rüya gördüm diye bakiyim dedim nerden baktım

Ahh bebeimm her gördügümüz rüya gercek çıkmazz bak bgn ne güzel bebeğini göreceksin
Belki de tatile ihtiyacın vardır ondan görmüşsündür bellli mi olur
Hem kendin mi gittin ailenle mi
Bak ne yazıyor

Eklentiler

• 1000013766.webp
    37 KB · Görüntüleme: 36
Günaydın canım kaçta senin randevu ? Aman boşver rüyayı an’a odaklan

Yaa çok iyi benim biraz zorlu bir işti beni idari kısmı aldılar hamile olduğum mecburen o yüzden herkes öğrendi hatta annemden önce tüm il yeri öğrenmişti yoksa 16 saat çalıştığım oluyordu şuan benim 11 saat çalışıyorum 1 gün gidip bir gün gitmiyorum ama o konuda haklısın işteyken kafamdaki soru işaretleri gidiyor birde benim 1 kızım var onun hamileliğinde çok zorlu geçmişti hep yatarak geçirmiştim şuan iş iyi geliyor açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…