- 15 Şubat 2024
- 2.668
- 3.613
- 53
- 33
O sırada 12 saat çalışıp milleti satışa ikna etmeye çalışan benValla ben de aynıyım yemeğimi bile eşim koyuyor önüme
O sırada 12 saat çalışıp milleti satışa ikna etmeye çalışan ben
Ay bebişim o da çoook tatlıKız benimki hamile olduğumu biliyor miniğimden babasına mektup bir de pastaya gelecek sezonda babayım olack bence çok manidar
Tabi bizim pastacı beceremedi de pinterestte çok güzeldiAy bebişim o da çoook tatlıben de hem doğum günüydü hem de hamile olduğumu söylemek için pasta yaptırdım da onu atacaktım
Sorma yaa +1 ama bende hep tedirginim hala Protestan içiyorum mesela bu hafta bırakacağım çok korkuyorum o yüzdenO sırada 12 saat çalışıp milleti satışa ikna etmeye çalışan ben
Bilgilendirme için çok teşekkür ederimCanm benim de dahiliye gastroya görün dedi ultrason bakılır dedi belki ama ben gecem sene detaylı baktırmıştım her şeye normaldi o zmn kadın doğumcu da suan problem değil dedi gerek görmedi alt de düzelince görünmedim bu ay tekrar baktıracağım bende ona göre görünürüm Aynn git baktır canm ben sadece korkma diye söyleyeyim dedim
Can
Canım geç döllenmedir hiç kafaya takma böylr olup doğan sağlıkla çok bebek var aynen dediğin gibi oluyor doğum tarihi mesela senin bir hafta ya bir hafta ileri gidiyor. Doktorum nerdeyse 2.5 haftaya kadar geride olmasını sıkıntı yapmıyoruz demişti ki senin bir hafta çok çok normal. Ama işte belli olmazda akrep değil yay gelcek galiba seninbu arada ilerki haftalarda öne de geçebilir Buda normal aklında olsun
Bir de aslında ben sakin karşıladım. Doktorum Alman sorun olarak görse şak diye yüzüme söyler tereddütsüz, 1 ay sonraya vermez randevuyu...Can
Canım geç döllenmedir hiç kafaya takma böylr olup doğan sağlıkla çok bebek var aynen dediğin gibi oluyor doğum tarihi mesela senin bir hafta ya bir hafta ileri gidiyor. Doktorum nerdeyse 2.5 haftaya kadar geride olmasını sıkıntı yapmıyoruz demişti ki senin bir hafta çok çok normal. Ama işte belli olmazda akrep değil yay gelcek galiba seninbu arada ilerki haftalarda öne de geçebilir Buda normal aklında olsun bi
neut eos da kirmiziNeut,mon, eos nasıl sen de
Kuzum yine de doktora git benceCanım kalp atışı da yok
Cok değil canım beklemedeyim ama umudum da yok.kalp atışını hiç duyamadim.Kurtaj olmam gerekir diye çok korkuyorum
Oyyyyy cok heycanlı hadi bakalım hayırlı haberler balımmmKızlar yarın sabah randevum var ikili test ve cinsiyet için gidicem başka gidecek olan var mı çok heyecanlı
Kıyamam yaa ama mecburuz işte ağustosa kadar idare et dediler bana bakalım artık ama çalışmak bana kaygıyı unutturdu iş yerinden sadece patron biliyorSorma yaa +1 ama bende hep tedirginim hala Protestan içiyorum mesela bu hafta bırakacağım çok korkuyorum o yüzden
Evet canm calışınca kafa dağılıyor..Kıyamam yaa ama mecburuz işte ağustosa kadar idare et dediler bana bakalım artık ama çalışmak bana kaygıyı unutturdu iş yerinden sadece patron biliyor
Ay inşallah rüyamda tatile gidiyordum anlamına bir bakiyim dedim bakmaz olaydım vefat haberi almaya yorumlanır yazıyor evren benim aklımla dalga geçiyor bence başka bir açıklaması olamaz güzel bir rüya gördüm diye bakiyim dedim nerden baktımKuzum yine de doktora git bence
Yada gittin mi acaba???
Oyyyyy cok heycanlı hadi bakalım hayırlı haberler balımmm
Ahh bebeimm her gördügümüz rüya gercek çıkmazz bak bgn ne güzel bebeğini göreceksinAy inşallah rüyamda tatile gidiyordum anlamına bir bakiyim dedim bakmaz olaydım vefat haberi almaya yorumlanır yazıyor evren benim aklımla dalga geçiyor bence başka bir açıklaması olamaz güzel bir rüya gördüm diye bakiyim dedim nerden baktım
Çok sağolun amin inşallah sağ salim kucağıma alsam bi hepsiniMasdallah ucuz mu ne güzel Allah bagislasin
AMİN amin canmmÇok sağolun amin inşallah sağ salim kucağıma alsam bi hepsini
Günaydın canım kaçta senin randevu ? Aman boşver rüyayı an’a odaklanAy inşallah rüyamda tatile gidiyordum anlamına bir bakiyim dedim bakmaz olaydım vefat haberi almaya yorumlanır yazıyor evren benim aklımla dalga geçiyor bence başka bir açıklaması olamaz güzel bir rüya gördüm diye bakiyim dedim nerden baktım
Yaa çok iyi benim biraz zorlu bir işti beni idari kısmı aldılar hamile olduğum mecburen o yüzden herkes öğrendi hatta annemden önce tüm il yeri öğrenmişti yoksa 16 saat çalıştığım oluyordu şuan benim 11 saat çalışıyorum 1 gün gidip bir gün gitmiyorum ama o konuda haklısın işteyken kafamdaki soru işaretleri gidiyor birde benim 1 kızım var onun hamileliğinde çok zorlu geçmişti hep yatarak geçirmiştim şuan iş iyi geliyor açıkçasıKıyamam yaa ama mecburuz işte ağustosa kadar idare et dediler bana bakalım artık ama çalışmak bana kaygıyı unutturdu iş yerinden sadece patron biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?