2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Ben tüp bebekle hamile kaldım 3 doktor dolanıyorum sürekli acildeki doktorları saymıyorım bile kendi doktorum bana sen evhamlısın diyor artık
Ben de öyle yapıyorum çünkü bunun öncesinde iki kaybim var, zamanla biraz daha rahatlariz inşallah ama ya kalbi durduysa falan diye endişeleniyorum gidip ultrasona girmeden rahat edemiyorum

Demi yaa aslında eşim çok baskı yaptı bırak diye yok ben evde bebek napyo du şu neymiş nasıl olacak düşünmekten hasta olurum böyle iyi elhamdülillah riskli bi durumum da yok dün eşim gidelim bebeği görmeye dedi yok dedim doktor haftaya gelin dedi o zaman gideceğiz dedim Bende nişana gittim arkadaşlarla pikniğe gittim baya takılıyorum aynen bebişler Allah’a emanet

Bende işi bu yüzden seviyorum kafamdan atmış oluyorum hem bebişin alınacakları için şimdiden ona birikime başladım iyi oluyor yaa iş yerinde hamileler var onlar anlatıyor ben sanki hamile değilmişim gibi dinliyorum

AMİN amin canmm
Ayy ben en cok cinsiyetlerini merak ediyorum kızzz
Bence 2 kız 1 erkek olacak
ay biz de öyle hissediyoruz eşimle ama dün akşam kayınvalidem aradı, rüyamda gördüm iki erkek bir kızın olacak diyip kafaları karıştırdı

Birikim ne yapıyorsun ben altın fonu açmayı düşünüyorum birde 2. Olacak Allah nasipmetderse ablasından kalan her şey yepyeni birkaç zıbın vs ufak tefek ihtiyaçlarımız var suan sadece o yüzden fon açmak mantıklı geldi bana da

ay biz de öyle hissediyoruz eşimle ama dün akşam kayınvalidem aradı, rüyamda gördüm iki erkek bir kızın olacak diyip kafaları karıştırdı
Ahh o yorumlar yok mu bana da en başından erkek dedikleri için çevrem de hiçç kıza odaklanamadm:)
Bazen rüyalar da tersine cıkar şekerimm
Hadi bakalm bekleyip göreceğz

Ahh o yorumlar yok mu bana da en başından erkek dedikleri için çevrem de hiçç kıza odaklanamadm:)
Bazen rüyalar da tersine cıkar şekerimm
Hadi bakalm bekleyip göreceğz
Ben senin kesin kızın olacak gibi hissediyorum bak gör demişti dersin

Ben anca gram yapıyorum birikim:) ayy anca geçiniyoruz vlla bu hayat pahalılığındaa

Valla benim ilk canım daha çöp almadımm 12. Haftayı geçsin bi kopillensin öyle alcam birikim bende altın fonu düşünüyorum şimdilik ama nakit koyuyorum

Ben anca gram yapıyorum birikim:) ayy anca geçiniyoruz vlla bu hayat pahalılığındaa
Yani canm gerçekten hayat çok pahalı bende işte az az fona koymayı düşünüyorum 500 -600 tl şeklinde zamanla baya birikir düye düşünüyorum zaten ihtiyaçlarını alıyoruz farkında olmadan biraz biriksin istiyorum ümit yıllarına gelince bayanbirikniş olur hem az az koyacağım için de koymaz diye düşünüyorum

Valla benim ilk canım daha çöp almadımm 12. Haftayı geçsin bi kopillensin öyle alcam birikim bende altın fonu düşünüyorum şimdilik ama nakit koyuyorum
Bende kızıma kumbara hesabı açtım kumbaraya 20 -30 dolar şeklinde elime geçtikçe koyuyordum bunda da fon açmak daha mantıklı geldi oy oy valla şimdiden büyük şeyleri almak lazım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…