Yaa keşke videosunu atabilsem biraz doktor hareket etsin bu haftalarda önemli dedi cihazı karnıma bastırdı suyun içinde ters döndü bize sırtını da çevirdiYa çok tatlilar maşallahhasabi biraz sanki hoşlanmamiş görüntülenmekten tahminim kiz gibi geldi bana
Ayy o sütler hem şişkinlik hemde kabızlık yapıyor içme canımAaa ciddi misin benim içtiğim sütün haddi hesabı yok acaba ondan mı kabızlık dur birkaç gün ara vereyim bakalım
Malesef canm bir süre sonra ayda bir gelin diyorlar benim de 1 ay olacak bnde çok merak ediyorum nasıl acaba diyeKızlar kızlar, ben şimdiye kadar hep 2 haftada bir muayeneye gittim. En son gittiğimde doktor da artık bir ay sonra görüşürüz dedi. Araya bayramda girdiği için 5 hafta olcak toplamda. Korkuyorum içten içe acaba süre çok mu uzun diye. Çok şükür bir sorun yoktu en son gittiğimde ama hem merak ediyorum hem özlüyorum. Nasıl dayanıcam bakalım... Meraklı bir ana oldum şimdiden :) 10 gün olmuş oğlumu göreli daha
E ne içeceğiz canmm.Ayy o sütler hem şişkinlik hemde kabızlık yapıyor içme canım
ayy zaman hemen geçsin istiyorummm. İyi olduğunu bilebilsek keşke.Malesef canm bir süre sonra ayda bir gelin diyorlar benim de 1 ay olacak bnde çok merak ediyorum nasıl acaba diye
Maşallah oğluşun ne güzel poz vermiş
Aynen canm bence de hareketlerini bnce cok hissetmek istiyorum:)ayy zaman hemen geçsin istiyorummm. İyi olduğunu bilebilsek keşke.
Artık şu hareketleri falan bizde hissetsek belki biraz daha rahatlarız ya
Bende tam 16. haftamdayım bugün. Her an karnımı dinliyorum hissederim belki diyeAynen canm bence de hareketlerini bnce cok hissetmek istiyorum:)
Bakalm inşallah o günler de gelecek
Ben 16.haftadym herlade 20 de başlarz hissetmeye
valla bana da kız gibi geliyorrrYaa keşke videosunu atabilsem biraz doktor hareket etsin bu haftalarda önemli dedi cihazı karnıma bastırdı suyun içinde ters döndü bize sırtını da çevirdieşim diyor hocam sanki bi trip atan daha geliyor gibi diyor adam ağzını açıp bir şey demedi ama baya güldü o yüzden bizde kız gibi dedik
ben gece yatarken dün pıt pıt hissettim birazz , ay ağlayasım geldi çok duyguluyumBende tam 16. haftamdayım bugün. Her an karnımı dinliyorum hissederim belki diye
O markette satılan sütlerin çoğu süt değil ki canım çoğunda yağ oranı bile yok beniz küçük bşr yerdeyiz ben taze süt alıyorum kaynatıyorum onu içiyorum doğal peynir doğal yoğurt tüketiyorumE ne içeceğiz canmm.
Pastörize olmayan süt te içmeyin diyorlar
Ayyy hadi inşallah canım sağlıkla gelsinler de hayırlısıyla kavuşalımvalla bana da kız gibi geliyorrroy maşallah ya
Senin kontrol ne zaman babyMalesef canm bir süre sonra ayda bir gelin diyorlar benim de 1 ay olacak bnde çok merak ediyorum nasıl acaba diye
Maşallah oğluşun ne güzel poz vermiş
ayy ne güzelll, kaçıncı hafta da hissettin ya, bide ilk gebelik mi? DARISI BAŞIMIZAAben gece yatarken dün pıt pıt hissettim birazz , ay ağlayasım geldi çok duyguluyum<3
İlk gebelik 17+4 teyiz . valla o kadar hafif ki pıt pıt inanamadım . amin yavrummmayy ne güzelll, kaçıncı hafta da hissettin ya, bide ilk gebelik mi? DARISI BAŞIMIZAA
Sağol canım. Sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımızaMaşallah canm sağlıkla gelsin inşallah
Evet evet canm öncesine göre daha enerjiğim bende:)14.haftadan selamlar mide bulantısına elveda enerjik günlere merhaba benim gibi olan var mı
Oyy maşa kız aynı gidiyor haftamızBende tam 16. haftamdayım bugün. Her an karnımı dinliyorum hissederim belki diye
Ama yavrucum bana doktor açik süt kullanma dedi bende marketten alıyorumO markette satılan sütlerin çoğu süt değil ki canım çoğunda yağ oranı bile yok beniz küçük bşr yerdeyiz ben taze süt alıyorum kaynatıyorum onu içiyorum doğal peynir doğal yoğurt tüketiyorum
Benim bu cumartesi canmmm öğleden snra bakalm ne durumda ve hala kız mı:)))Senin kontrol ne zaman baby
Oyyyy maşallah ne güzel yaa artk tam olarak göreceksin yavrunuKızlar bana doktor 13-23 haziran arası detaylı ultrason yaptır dedi. 22 hazirana randevu aldımmm :)
Aminn amin güzelimm inşallahSağol canım. Sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?