2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hastaneden yazıyorum size iki gündür mide bulantısı kusma yaşıyorum ve birşey yiyemiyorum gece resmen midem agzımdaydı nasıl uyudum bilmiyorum bugünde kontrolüm vardı doktora gelirken tansiyonum düştü galiba zor geldim beyfendi doktor her zamanki gibi çocuk hakkında birşey demedi ikili tarama sonuçları güzel çıkmış dedi bir tek cinsiyete bakıcaktım ama oturur pozisyonda diyip sağa sola oynatmadı bile göremedim bana kalırsa erkek dedi çok sinir oldum azarladı resmen ayrıntı randevuyu niye almadın hala diye ya 3.coxuk annesi olabilirim ama unutuluyor hiç bilgi vermiyor ben de mi sıkıntı bir daha gitmem buna 15 haftalıgım

Şimdide serum taktılar bekliyorum
Oyyy cok gecmiş olsun canm yaaa inşallah şifa olur serum
Ne değişik doktor he bari biraz cinsiyet için uğraşsaymş ala ala yaa
Detaylı zatn 20.haftalarda olmuyor mu?

Oyyy cok gecmiş olsun canm yaaa inşallah şifa olur serum
Ne değişik doktor he bari biraz cinsiyet için uğraşsaymş ala ala yaa
Detaylı zatn 20.haftalarda olmuyor mu?
Bulundugum yerde ayrıntılı yok şehir dışına gitmem gerek önceden arayıp randevu almam gerekmiş doluyormuş sıra

merhabalar biz 10+4 teyiz. bulantılarım son sürat devam ediyor birşey yiyemiyorum. acaba sizde durumlar nasıl siz bizden öndesiniz çok merak ediyorum gerçekten ne zaman geçiyor
İki hamileliğiöde de 14 te bitmişti. Daha yeni 13e giricem simdi aşkla sevkle bekliyorum ben de gecsin diye

Anacım bütün işleri kitlemişler size, dolmuş gibi olmuşsunuz resmen ordan onu al burdan sunu bırak

Ben de gün sayıyorum randevum için daha 3 hafta var 1 hafta geçmiş sadece bana ay geçmiş gibi geldi

Aaa ciddi misin benim içtiğim sütün haddi hesabı yok acaba ondan mı kabızlık dur birkaç gün ara vereyim bakalım
Sütün içindeki proteinlerden dolayı sindirimi zor gıdalardan biridir yaramıyor olabilir diğer alternatif sütleri tüketmeyi deneyebilirsin

E söyleseydiniz hocam deseydin salak mı nedir stres yapma değiştir cnm doktorunu
Normalde onların ne var söylemeleri lazım

İyi de ayrıntılı 18-20/21. Haftalar arası neyin tribini atıyor hayret bişi

Ay cumartesiiii bak bakalım biii bebişe hahahahaha hala kızdır yahu .

Valla tam olarak göreceğim çok heyecanlıyım zaammmmannn geçmiyor gibiii <3

Geçmiş olsun canım benim . bilgi vermiyorsa değiştir bence de o ne öyle başından savar gibii. şimdi nasılsııın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…