Doktorlarda zaten genelde 18. haftadan sonra diyor ilk gebelik için benim daha 2 haftam var, heyecanlı bekleyiş devam ediyorİlk gebelik 17+4 teyiz . valla o kadar hafif ki pıt pıt inanamadım . amin yavrummm
Kızlar hastaneden yazıyorum size iki gündür mide bulantısı kusma yaşıyorum ve birşey yiyemiyorum gece resmen midem agzımdaydı nasıl uyudum bilmiyorum bugünde kontrolüm vardı doktora gelirken tansiyonum düştü galiba zor geldim beyfendi doktor her zamanki gibi çocuk hakkında birşey demedi ikili tarama sonuçları güzel çıkmış dedi bir tek cinsiyete bakıcaktım ama oturur pozisyonda diyip sağa sola oynatmadı bile göremedim bana kalırsa erkek dedi çok sinir oldum azarladı resmen ayrıntı randevuyu niye almadın hala diye ya 3.coxuk annesi olabilirim ama unutuluyor hiç bilgi vermiyor ben de mi sıkıntı bir daha gitmem buna 15 haftalıgım
Oyyy cok gecmiş olsun canm yaaa inşallah şifa olur serumŞimdide serum taktılar bekliyorum
Bulundugum yerde ayrıntılı yok şehir dışına gitmem gerek önceden arayıp randevu almam gerekmiş doluyormuş sıraOyyy cok gecmiş olsun canm yaaa inşallah şifa olur serum
Ne değişik doktor he bari biraz cinsiyet için uğraşsaymş ala ala yaa
Detaylı zatn 20.haftalarda olmuyor mu?
İki hamileliğiöde de 14 te bitmişti. Daha yeni 13e giricem simdi aşkla sevkle bekliyorum ben de gecsin diyemerhabalarbiz 10+4 teyiz. bulantılarım son sürat devam ediyor birşey yiyemiyorum. acaba sizde durumlar nasıl siz bizden öndesiniz çok merak ediyorum gerçekten ne zaman geçiyor
Anacım bütün işleri kitlemişler size, dolmuş gibi olmuşsunuz resmen ordan onu al burdan sunu bırakCinsiyet hiç önemli değil yeter ki sağlıklı olsun ama sadece 3.5 dakika durmuşuz içerde bak soracağım sorular vardı bitanesini soramadan geri çıktım odasından doğumum var benim deyip koştura koştura gitti moralim bozuldu ben bir aydır onu görmek için bekledim Allahtan bebeğim sanki bizim geldiğimizi anlamış gibi ellerini kaldırdı durdu eşim konuştukça bacaklarını oynattı cinsiyetini tahmin etmemesi imkansız ama onun derdi niptte kaldı tabi önce para dedim ya yetmiyor gibi kayınvalidem de hasta oldu hanımefendi aynı gün eşimin aklı orda görümcem sınava girdi bizle oda geldi geç kalmadan onu da alalım oldu bir de teyzesi de bizle ilçeye gelecek oldu onu da iş yerinden alın dendi bütün heveslerim kursağımda kaldı
Ben de gün sayıyorum randevum için daha 3 hafta var 1 hafta geçmiş sadece bana ay geçmiş gibi geldiKızlar kızlar, ben şimdiye kadar hep 2 haftada bir muayeneye gittim. En son gittiğimde doktor da artık bir ay sonra görüşürüz dedi. Araya bayramda girdiği için 5 hafta olcak toplamda. Korkuyorum içten içe acaba süre çok mu uzun diye. Çok şükür bir sorun yoktu en son gittiğimde ama hem merak ediyorum hem özlüyorum. Nasıl dayanıcam bakalım... Meraklı bir ana oldum şimdiden :) 10 gün olmuş oğlumu göreli daha
Badem sütü ya da hindistan cevizi sütü kullanıyorum ben de krep vs birseyler yapıcaksam kendime marketlerde indirimli zamanlarında alıyorum sekersiz olanlardanmidem sütü almıyor hala yoğurt ayran yiyebiliyorum yavrum , çok sağol <3
of hepimiz aynıyız galiba, insanlara böyle söyleyince anlamıyorlar. Çok abartıyorsun diyorlar. Ama öyle değil işte biz birbirimizi anlıyoruz :))Ben de gün sayıyorum randevum için daha 3 hafta var 1 hafta geçmiş sadece bana ay geçmiş gibi geldi
Videoyu kısaltıp bana atma şansın varsa at bakayım nub görünmüyor resimde puslu gibi çıkmış13+1 günlük videodan aldım bu görselini de cinsiyet tahmini yapan hanımlardan görüşünüzü bekliyorum
Sütün içindeki proteinlerden dolayı sindirimi zor gıdalardan biridir yaramıyor olabilir diğer alternatif sütleri tüketmeyi deneyebilirsinAaa ciddi misin benim içtiğim sütün haddi hesabı yok acaba ondan mı kabızlık dur birkaç gün ara vereyim bakalım
Bunun pekmezini içirdim eşime sonuç oğlum geliyoAkşamları artık şişirdiği için bende bol sütlü kahvelere veda edicem
Herkesin övdüğü şu karadut özlerinden sipariş verdim az önce, akşamları soda ile falan içmeyi denicem.
Deneyen var mııı?
Bunun pekmezini içirdim eşime sonuç oğlum geliyo
E söyleseydiniz hocam deseydin salak mı nedir stres yapma değiştir cnm doktorunuKızlar hastaneden yazıyorum size iki gündür mide bulantısı kusma yaşıyorum ve birşey yiyemiyorum gece resmen midem agzımdaydı nasıl uyudum bilmiyorum bugünde kontrolüm vardı doktora gelirken tansiyonum düştü galiba zor geldim beyfendi doktor her zamanki gibi çocuk hakkında birşey demedi ikili tarama sonuçları güzel çıkmış dedi bir tek cinsiyete bakıcaktım ama oturur pozisyonda diyip sağa sola oynatmadı bile göremedim bana kalırsa erkek dedi çok sinir oldum azarladı resmen ayrıntı randevuyu niye almadın hala diye ya 3.coxuk annesi olabilirim ama unutuluyor hiç bilgi vermiyor ben de mi sıkıntı bir daha gitmem buna 15 haftalıgım
E tabi içinde vitaminlerde vardı süprizim çıka geldi me ara olan olduysaoo baya faydalı bişey desenize
İyi de ayrıntılı 18-20/21. Haftalar arası neyin tribini atıyor hayret bişiKızlar hastaneden yazıyorum size iki gündür mide bulantısı kusma yaşıyorum ve birşey yiyemiyorum gece resmen midem agzımdaydı nasıl uyudum bilmiyorum bugünde kontrolüm vardı doktora gelirken tansiyonum düştü galiba zor geldim beyfendi doktor her zamanki gibi çocuk hakkında birşey demedi ikili tarama sonuçları güzel çıkmış dedi bir tek cinsiyete bakıcaktım ama oturur pozisyonda diyip sağa sola oynatmadı bile göremedim bana kalırsa erkek dedi çok sinir oldum azarladı resmen ayrıntı randevuyu niye almadın hala diye ya 3.coxuk annesi olabilirim ama unutuluyor hiç bilgi vermiyor ben de mi sıkıntı bir daha gitmem buna 15 haftalıgım
Evet evet canm öncesine göre daha enerjiğim bende:)
Oyy maşa kız aynı gidiyor haftamız
Ama yavrucum bana doktor açik süt kullanma dedi bende marketten alıyorum
Benim bu cumartesi canmmm öğleden snra bakalm ne durumda ve hala kız mı:)))
Oyyyy maşallah ne güzel yaa artk tam olarak göreceksin yavrunu
Aminn amin güzelimm inşallah
bana da 21-26 arası dediler daha çok zaman var yaniİyi de ayrıntılı 18-20/21. Haftalar arası neyin tribini atıyor hayret bişi
Geçmiş olsun canım benim . bilgi vermiyorsa değiştir bence de o ne öyle başından savar gibii. şimdi nasılsııınKızlar hastaneden yazıyorum size iki gündür mide bulantısı kusma yaşıyorum ve birşey yiyemiyorum gece resmen midem agzımdaydı nasıl uyudum bilmiyorum bugünde kontrolüm vardı doktora gelirken tansiyonum düştü galiba zor geldim beyfendi doktor her zamanki gibi çocuk hakkında birşey demedi ikili tarama sonuçları güzel çıkmış dedi bir tek cinsiyete bakıcaktım ama oturur pozisyonda diyip sağa sola oynatmadı bile göremedim bana kalırsa erkek dedi çok sinir oldum azarladı resmen ayrıntı randevuyu niye almadın hala diye ya 3.coxuk annesi olabilirim ama unutuluyor hiç bilgi vermiyor ben de mi sıkıntı bir daha gitmem buna 15 haftalıgım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?