• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Canımmm öncelikle seni gördüğüme çok sevindim 😍😍
Ben de görmedim henüz adet. Gece emzirmeleri devamsa adeti geciktirebiliyor diye okumuştum. Hatta 2 yıl kadar adet görmeyen insanlar varmış🥲
Ben de seni canım benim ♥️oğluş nasıl emzirme devam canım ama aşırı şiştim ben gaz falan yapıyor bende seninde var mı öyle şikayetlerin

Ben de seni canım benim ♥️oğluş nasıl emzirme devam canım ama aşırı şiştim ben gaz falan yapıyor bende seninde var mı öyle şikayetlerin
İyi çok şükür ya çoklu gıda alerjisi var ama idare ediyoruz bir şekilde. Senin oğluşun da iyidir umarım😍
Of sorma gaz ve kabızlık var bende de. Eskisi gibi sağlıklı beslenememeye bağlamıştım ben. Emzirmekle ilgisi var mıymış? Ben hiç duymamıştım.

İyi çok şükür ya çoklu gıda alerjisi var ama idare ediyoruz bir şekilde. Senin oğluşun da iyidir umarım😍
Of sorma gaz ve kabızlık var bende de. Eskisi gibi sağlıklı beslenememeye bağlamıştım ben. Emzirmekle ilgisi var mıymış? Ben hiç duymamıştım.
Emzirmek ciddi anlamda su kaybettiriyor canım o yüzden kabızlık oluyor benim oğluyla iyi paçama tutunarak geziyor sürekli 😂emekliyor yürümeye çalışıyor

Selam kızlar ne var ne yok bebelerin yaşları geliyor ne alemdesiniz? Benim kızçem yürüyor evde dolaşan bir küçük insan daha oldu çok komik koridorda karşılaşınca irkiliyorum 😄

Selam kızlar ne var ne yok bebelerin yaşları geliyor ne alemdesiniz? Benim kızçem yürüyor evde dolaşan bir küçük insan daha oldu çok komik koridorda karşılaşınca irkiliyorum 😄
Ay ne güzel yürüyor maşallah bizde daha hareket yok

Bizde 2.5 yaşında abi var onun peşine gidicem diye öğrendi yoksa koca totolu hayatta kıpırdamadazdı 😄
Ayy evet 2 çocukla hayat nasıl? Ben baya tövbeler ettim😂😂 Hamileliğim de çok güzel geçmişti onu özlüyorum ama yok yani bir daha bu yılı yaşamayı hayal edemiyorum🥲

Hahahhaha 😂 çok duygulandırıcı ama maşallahhhh. İki bebişle hayat nasıl
Ayy evet 2 çocukla hayat nasıl? Ben baya tövbeler ettim😂😂 Hamileliğim de çok güzel geçmişti onu özlüyorum ama yok yani bir daha bu yılı yaşamayı hayal edemiyorum🥲
İki bebeli hayat güzel yaa. Yeterli 😄 yani bende onu düşünüyorum önceden tek çocukta neye yoruldum diyodum acaba 😄 yeni güzelleşti diyeyim beraber oyun oynuyorlar parkta keyifli hale geldi ikiside dahil çünkü oyuna. Şükür 🙏🏻 ama çok yorucu orası bir gerçek

İki bebeli hayat güzel yaa. Yeterli 😄 yani bende onu düşünüyorum önceden tek çocukta neye yoruldum diyodum acaba 😄 yeni güzelleşti diyeyim beraber oyun oynuyorlar parkta keyifli hale geldi ikiside dahil çünkü oyuna. Şükür 🙏🏻 ama çok yorucu orası bir gerçek
Peki tek çocukta da bu kadar yoruluyor muydun? Yoksa yorgunluğu apayrı mı?
Ben şu an oğlanın arkasında helak oluyorum acaba abisi ya da ablası olsa daha az yorulur muydum😅

Peki tek çocukta da bu kadar yoruluyor muydun? Yoksa yorgunluğu apayrı mı?
Ben şu an oğlanın arkasında helak oluyorum acaba abisi ya da ablası olsa daha az yorulur muydum😅
Tek çocuk balmış kıymetini bilememişim ahaha 😀 ayrı tabi şöyle hani oğlan varken uyuduğunda bana vakit kalıyodu. Şimdi biri uyuyo biri uyanıyo gün içinde hiç boş vakit yok. İkiside yaşına uygun oyun bekliyor. E yaşlarına uygun yemek bekliyolar. Koca akşam yemek bekliyor sabaha giyecek kıyafet bekliyor. Herkes bekliyor anlayacağın bende 3 gündür duş almayı bekliyorum ama işte nasip 😁

Back
X