2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar emzik ne alacaksınız? Ben bunu alayım diyorum güzel yorumlar var..
Ben hiç bilmiyorum valla nasıl bisey alacağımı. 2 kızımda da o kadar paralar döktüm çeşit çeşit aldım. Birini tutmadı başka model alayım belki onu tutar diye diye sırayla farklı farklı aldım ama hiç istemediler

Evet onu ben de duymuştum. Annenin kokusunun sindiği bir şeyi uyurken yanına koyun diye.bebek güvende hissediyormuş aslında o dönemlerde bebeklerin tek ihtiyacı annesi cidden. İlk zamanlar bol bol çıplak göğsünüzde tutun diyolar hem anne hem baba. Tabi bebeklerin doğuştan gelen mizacı da var. Kendimiz en iyisini yapmak istiyoruz ama bebeğin neyi seveceğini zamanla öğrenicez

Kesinlikle bir de evet o konu bar çok kucakta tutma dediler kızın başının etini yediler lohusayken iyi dayandı valla ben herkesin kalbini kırardım net

Kesinlikle bir de evet o konu bar çok kucakta tutma dediler kızın başının etini yediler lohusayken iyi dayandı valla ben herkesin kalbini kırardım net
. Çok ısrarcı olanların kalbini kırmak lazım zaten. Bizi kırdıkları n'olacak. İnşallah ben de güçlü olup ters ters akıl verenlere taviz vermeden o dönemi atlatabilirim kimse kırılmasın diye bebeğimle aramdaki güveni sarsmak istemem. Yanlışıyla doğrusuyla ben annelik yapmalıyım. Çünkü o mutlu olduğunda benim kadar kimse sevinmeyecek. Ağladığında ,hasta olduğunda benim kadar kimse üzülmeyecek

Biz nasıl alıştırırsak öyle gidecek önemli olan anne babadan başla kimsenin söz hakkı olmaması bence

Ayyy ben daha karar veremedim ki mustela mı başka marka mı nasıl karar vereceğimi de bilmiyorum

Vallahi isteyen istediğini desin ben kucağımda tutarım. Sonuçta bir daha o döneme geri dönemeyecek. Bol bol kucağımda kalsın kokusunu alayım çok heyecanlıyım ben köpeğimizi bile çok kucağıma alıyorum ve bebekken yani ilk sahiplendiğimizde korkuyordum çok yaklaşamıylrdum keşke diyorum o dönemler daha çok sevseydim kucağıma alsaydım pişmanım

Kızlar karnımda kalp atması gibi şeyler oldu. Kalbimizin attığı gibi hızlı hızlı inip çıktı. Birkaç dakika . Sonra düzeldi. .Kasılma mı bu ?

Kızlar karnımda kalp atması gibi şeyler oldu. Kalbimizin attığı gibi hızlı hızlı inip çıktı. Birkaç dakika . Sonra düzeldi. .Kasılma mı bu ?
Karnın sertleşip yumusadiysa düzenli olarak kasılma oluyor canım taş gibi sertleşiyor toplanıyor gibi çekilme hissediyorsun sonra bırakıyor belki bebek tekmelemistir

Emzik konusuna dahil olayım Philips avent aldım ablama söyledim odaya geldiği gibi ver emziği diye en yakın çevremde emzik emen bebeğin kolaylığınıda gördüm emmeyen bebeğin zorluğunu da o yüzden inşAllah tutar

Karnın sertleşip yumusadiysa düzenli olarak kasılma oluyor canım taş gibi sertleşiyor toplanıyor gibi çekilme hissediyorsun sonra bırakıyor belki bebek tekmelemistir
Yok bebek değil belli yani. Aynı kalp nabız atar gibi attı ritmik şekilde hızlı hızlı. Sertleşme de yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…