Ben hiç bilmiyorum valla nasıl bisey alacağımı. 2 kızımda da o kadar paralar döktüm çeşit çeşit aldım. Birini tutmadı başka model alayım belki onu tutar diye diye sırayla farklı farklı aldım ama hiç istemedilerKızlar emzik ne alacaksınız? Ben bunu alayım diyorum güzel yorumlar var..
Evet onu ben de duymuştum. Annenin kokusunun sindiği bir şeyi uyurken yanına koyun diye.bebek güvende hissediyormuşEvet hem biz emziği veriyoruz sonra bırak bunu diyoruz yani zor iş Allah herkesin yardımcısı olsunben yeğenlerimden biliyorum uyurken sallanmadılar bile herkes yengeme dedi sallarsın büyük konuşma sallamadan bebek uyumaz bir de ikizler Yapamazsın dediler kıza helal olsun hiç sallamadı sallanan beşik bile kullanmadı. Öyle alıştırdı. Yatırırdı bebekleri popolarını pış pış yaparak uyutmaya alıştırdı herkesi de uyardı öyle alıştırın uyutun diye bizde kaldıklarında bizde dikkat ettik popolarını pış pışladık öyle alıştılar tamamen alıştırma yani tabi ilk zamanlar krizler oldu etti ama sabretti hiç bozmadı düzenini. Emzikte öyle uyurken müslin bezi içine sokardı sütyenine bebekl uyurken üstlerine örterdi anne kokusu almaya devam etsinler diye Ya da kısyefetini çıksrır onların yataklarına koyardı anne kokusunu uyurken alsınlar diye çok rahat geçirdi süreci inşallah bize de öyle nasip olur
Almamız lazım değil tabiki canım. Bebeğe illada emzik verilecek diye bisey yok. Aksine mümkün olduğunca verilmemesi gerektiği yönünde.Ben normal sütlü yedim aslında. Öfff bi hissetsem attık
Benim kardeşim de kullanmadı emzik. Benim kafamdaki soru acaba almamız lazım mı
KesinlikleEvet onu ben de duymuştum. Annenin kokusunun sindiği bir şeyi uyurken yanına koyun diye.bebek güvende hissediyormuşaslında o dönemlerde bebeklerin tek ihtiyacı annesi cidden. İlk zamanlar bol bol çıplak göğsünüzde tutun diyolar hem anne hem baba. Tabi bebeklerin doğuştan gelen mizacı da var. Kendimiz en iyisini yapmak istiyoruz ama bebeğin neyi seveceğini zamanla öğrenicez
.Kesinliklebir de evet o konu bar çok kucakta tutma dediler kızın başının etini yediler lohusayken iyi dayandı valla ben herkesin kalbini kırardım net
Biz nasıl alıştırırsak öyle gidecekEvet hem biz emziği veriyoruz sonra bırak bunu diyoruz yani zor iş Allah herkesin yardımcısı olsunben yeğenlerimden biliyorum uyurken sallanmadılar bile herkes yengeme dedi sallarsın büyük konuşma sallamadan bebek uyumaz bir de ikizler Yapamazsın dediler kıza helal olsun hiç sallamadı sallanan beşik bile kullanmadı. Öyle alıştırdı. Yatırırdı bebekleri popolarını pış pış yaparak uyutmaya alıştırdı herkesi de uyardı öyle alıştırın uyutun diye bizde kaldıklarında bizde dikkat ettik popolarını pış pışladık öyle alıştılar tamamen alıştırma yani tabi ilk zamanlar krizler oldu etti ama sabretti hiç bozmadı düzenini. Emzikte öyle uyurken müslin bezi içine sokardı sütyenine bebekl uyurken üstlerine örterdi anne kokusu almaya devam etsinler diye Ya da kısyefetini çıksrır onların yataklarına koyardı anne kokusunu uyurken alsınlar diye çok rahat geçirdi süreci inşallah bize de öyle nasip olur
Ayyy ben daha karar veremedim ki mustela mı başka marka mıKız bende hiçbir şey almadım sadece mustelanın şampuan yağ pişik kremi seti aldım o kadarbazen üzülüyorum onları benimsememiş gibi bencillik mi yapıyorum bir şey almayarak diyorum ama acelesi yok yani diyorum zaman ne gösterir bilinmez bi 6. Ay gelsin alırız diyorum kafamda deli sorular
O zaman ben vermemAlmamız lazım değil tabiki canım. Bebeğe illada emzik verilecek diye bisey yok. Aksine mümkün olduğunca verilmemesi gerektiği yönünde.
Vallahi isteyen istediğini desin ben kucağımda tutarım. Sonuçta bir daha o döneme geri dönemeyecek. Bol bol kucağımda kalsın kokusunu alayımKesinliklebir de evet o konu bar çok kucakta tutma dediler kızın başının etini yediler lohusayken iyi dayandı valla ben herkesin kalbini kırardım net
uzmanlar emzik öneriyor aslındaAyyy bayıldımben emzik konusunda emin değilim alıştırmasak nolur? Diş bozukluğu falan yapıyor ya ondan dolayı diyorum. Bu konuyu araştırmadım ama kendi düşüncem olarak emin değilim
Aaaaa neden kuzum peki? Sebep ne?uzmanlar emzik öneriyor aslında
Çıkınca yaz kuzumAyy çok heyecanlıyım bekliyorum daha almadılar içeriye
Karnın sertleşip yumusadiysa düzenli olarak kasılma oluyor canım taş gibi sertleşiyor toplanıyor gibi çekilme hissediyorsun sonra bırakıyor belki bebek tekmelemistirKızlar karnımda kalp atması gibi şeyler oldu. Kalbimizin attığı gibi hızlı hızlı inip çıktı. Birkaç dakika . Sonra düzeldi. .Kasılma mı bu ?
Offf kasılma olacak da anlamayacağım diye çok korkuyorumKarnın sertleşip yumusadiysa düzenli olarak kasılma oluyor canım taş gibi sertleşiyor toplanıyor gibi çekilme hissediyorsun sonra bırakıyor belki bebek tekmelemistir
Yok bebek değil belli yani. Aynı kalp nabız atar gibi attı ritmik şekilde hızlı hızlı. Sertleşme de yoktu.Karnın sertleşip yumusadiysa düzenli olarak kasılma oluyor canım taş gibi sertleşiyor toplanıyor gibi çekilme hissediyorsun sonra bırakıyor belki bebek tekmelemistir
Ağrı yoksa ve devam etmiyorsa bizim haftalarda başlaması normalmiş canım.Offf kasılma olacak da anlamayacağım diye çok korkuyorum
18. Hafta bilgilerinde böyle yazıyor canım . Rahim kendini hazırlıyormuş.Offf kasılma olacak da anlamayacağım diye çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?