2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
yagmursulari

Verirler kuzum o zaman rapor. Ya da en azından nöbet için iş yerinde konuşabilirsin. Ben de nöbet tutuyorum ama başta bana sordu almak istemezsen vermeyelim diye. Ben puan için kabul ettim çünkü tayin için puana ihtiyacım var.

Kızlar benımde karnım taş gbi akşamları özellikle son 2 gundur, bnada kasılma olursa dıye endol fitil verdi, ayy bnde korktum şmdi agrılarım kasılmamı dıye.
Gerçi karnımda yumru gbi bişey olmuyor
Kuzum sen tecrübelisin sen anlarsın bence şimdi hiç bilmeyen biri olarak nasıl bir şey o beni endişe ettiriyor

Günaydın Kızlar

Ben galiba geceleri istemeden çişimi tutuyorum. Yani bilinçli değil ama öyle sık kalkmıyorum sabah da karnımı ağrıtıyor. Bu benim genel sorunumda tutma sorunu şimdi hamilelikte başıma bela oldu halbuki gece boyu kaç kere kalkıyorum sağdan sola dönerken bile uyanıyorum sürekli uyanıyorum

Canım ben İlk defa yaptıracağım araştırma aşamasındayım. Berfu hocayı önerir misin? Ahmet erdemi de duydum. Bahçeci de Tüp bebek fiyatı hakında bilgi verebilir misin acaba?
Berfu hocayı öneririm çok titiz mükemmel bir doktor ben onda devam ediyorum ilk denemem negatif oldu ama dememeye devam

Günaydın kuzum.Sanki beni anlattın bende istemeden tutuyorum kaç kere oldu öyle sabah görüyorum ağrım var..şimdi mesela geceler sağa sola dönerken eğer kasıkta ağrım varsa kalkıyorum ve ya ağrım olmasa bile kalkıyorum mecbur alıştırmalıyız kendimizi

Yaa bende de o sıkıntı var nefret ederim gece kalkıp çise gitmekten mecbur kalkıyorum ama bazen direnip uyumaya devam ediyorum çok yorgun olduğumda sabah kasiklarim aciyor ama aslında iyi değil çünkü mesanemiz aşağıya gelmeye başlıyormuş doğumda çok zorluyormus bu sefer bide ileriki haftalarda oksurup hapsirinca altına kaçırıyorsun benim başladı hatta arada minnak minnak kaçıyor oksurup hapsirinca kegel egzersizi yapmamız lazım o çok iyi geliyormuş

benimde aynı durum yeni uyandım kasıklarım nasıl ağrıyo

Peynirdomates canım günaydın bugün mutlu anneden bebeğin gelişimine bakayım dedim bu çıktı tesadüfen bak hıçkırık olabiliyormuş bu haftalarda dedim ya sana senin ki de hickiriga benziyor diye

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-22-09-35-45-645_tr.com.happydigital.happymom.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 56
Bende devlet hastanesindeyim her gün hastaneye gitmeyim bu süreçte diye nöbetçi devam etmiştim birde iyiydim genel olarak şu bir haftaya kadar 10 gün raporum kaldı onu alırım aile hekimimiz eşimin yakın arkadaşı ama sonrasnda heyet alabilirim inşallah

Taş kesildiği aman nasıl oluyor benim çok gergim ve böyle nefes alırken bile zorlanıyorsun hareket ettirmiyor bile sanki karnına taş bağlamışlar gibi mi oluyor
Nefesimi kesmiyor ama yatmak için ne tarafa dönsem karnım oraya ağırlaşıyor

normal artık galiba rahim hazırlıyor kendini diyordu şubat anneleri amacanım nasıl bir his benim karnım hep taş gibi akşamları o hep kasılma mı anlamıyorum

normal artık galiba rahim hazırlıyor kendini diyordu şubat anneleri amacanım nasıl bir his benim karnım hep taş gibi akşamları o hep kasılma mı anlamıyorum
Kuzum sabahlarıda taş gibi oluyormuş öyle olunca ama valla ben sabah kalktım baktım o kadarda eskisi gibi yumuşak diğil..bence olmamalıda zaten benim doktorum dediğine göre eskisi gibi olmucaksın diyor

Kızlar benımde karnım taş gbi akşamları özellikle son 2 gundur, bnada kasılma olursa dıye endol fitil verdi, ayy bnde korktum şmdi agrılarım kasılmamı dıye.
Gerçi karnımda yumru gbi bişey olmuyor
canım endol fitil kesenin suyunda azalma yapıyor çok dikkatli kullanılmalı sıkı takip edilmeli diye biliyorum sen de bir araştır iyice

Benimde iş yerinde 16. Haftada başlamıştı ben doktorumdan rapor hakkımı doldurduğum için çalışmak zorundaydım işe gideceğim günün akşamı kanamayla hastanede kalınca heyet raporu verdiler doktorum ayakta durmamı istemiyor yani sizde keşke rapor falan alabilseniz ya da detaylıca bu şikayetleri bir doktora daha söyleseniz baya yürüyemeyecek duruma geliyorum diyorsunuz

ay ben de hanile olduktan sonra bahçeli ev hayali kurar oldum sürekli bahçeli ev hayal ediyorum bebekle çıkarsınız oturursunuz o rahat rahat oynar çok güzelll tadını çıkar her güzelliğin bir bedeli var kimisi de çok istiyor sahip olamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…