2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Benim de bu hafta ara ara hep vajinal batmalarım oldu canım. Bende gidince sorucam normal mi diye çok nadir olurdu bu hafta sıklıkla oldu.
Canım normal bence sanada öyle söylicek doktor çünkü ben ağlıyordum vajina batmaları olunca o kadar yani

O nasıl oluyor kasılma siz yazmayınca ben umursamıyordum şimdi buna taktımultrasonda görünüyormu acaba kasılma hiç anlayışım yok..

Geçmiş olsun . Kasılma için ne dedi doktor
Magnezyum ve progestan başladı ben hiç kullanmamıştım progestan sonraki haftalarda risk olur bu Erken kasılmalar dedi malesef kendi doktoruma yazdım durumu kullan hafta içi göreyim bir seni dedi bakalım ne diyecek çok korkuyorum birde çalışıyorum

O nasıl oluyor kasılma siz yazmayınca ben umursamıyordum şimdi buna taktımultrasonda görünüyormu acaba kasılma hiç anlayışım yok..
Taco diye bir şeye bağladılar sancı ölçüyor nin önceki hali küçük haftalara takılıyor 15 dk durdum sancı çıkmadı ama doktor kasılman var dedi rajim ağzı uzunluğunun kısalması için tehlikeli sanırım bu kasılmalar aynı bir kaç arkadaşın dediği bende karnımın bazı yerinde sertlik ve yükseklik oluyordu bebeğin başı falan sanıyordum

Ben daha doktora sormadim cok acil bisey oldugunu dusunmuyorum sık olmuyo cunku haftada 2 falan normalmis aslinda pazartesi gidecegim bakalim size ne dedi doktor
Benim günde rahat 5 6 kez hatta daha fazla bile olabilir oluyordu bende bebek zannediyordum gerginlik hissediyordum belli yerlerde sertlik oluyordu yumru gibi ama dün ve bugün bütün karnım ağrıdı taş gibi sert oldu hareket bile edemedim öyle olunca bugün gittim acile ve kasılmaların var dedi magnezyum ve prpgestan başladı bu sonraki haftalarda risk dedi ama hafta içi kendi doktoruma gideceğim daha detaylı değerlendirir durumu çok korkuyorum

Ayy bilemedimki bakıyorum karnıma tabi taş gibi ama bir farklı durum görmüyorum hatda bakınca bilemem başı nerde..ben normaldede çok ellemiyorum karnımı belkide dikkat etmedim.Allah yardımcımız olsun

Ben 5 haftadan progestan hem iğnesini hem fitilini kullanıyorum..magnezyum da aynı sanırım doktorum ondan kesmiyor

Ayy bilemedimki bakıyorum karnıma tabi taş gibi ama bir farklı durum görmüyorum hatda bakınca bilemem başı nerde..ben normaldede çok ellemiyorum karnımı belkide dikkat etmedim.Allah yardımcımız olsun
Karnınız sert mi hani 17 18 lerde sabah yumuşa al ve az oluyordu akşam sert ve büyüyordu ya öyle mi oluyor hala yoksa gün içindede sert mi

Karnınız sert mi hani 17 18 lerde sabah yumuşa al ve az oluyordu akşam sert ve büyüyordu ya öyle mi oluyor hala yoksa gün içindede sert mi
Sabah sert olmuyor sadece akşamlar..aman zaten 5 aydır yatıyorum birde bu çıkmasın başıma

Ben de hiç progestan kullanmadım. Kasılmaların normal olduğunu söyleyen de var bilemedim. İnşallah bir sorun yoktur

Ben de hiç progestan kullanmadım. Kasılmaların normal olduğunu söyleyen de var bilemedim. İnşallah bir sorun yoktur
inşallah yoktur erken başladı sanırım magnezyum ve progestana güveniyorum doktorumda tekrar görürse rapor alıp çalışmamayı düşünüyorum

Canım 20. Haftadan sonraki kasılmaları sürekli devam etmiyorsa ve nst de sancı çıkmıyorsa normal kabul ediyorlar doktorumun dediğine göre rahim 20. Haftadan itibaren kasılmayı öğrenir belli aralıklarla kasılır rahimi doğuma hazırlar demişti. Ama 20. Haftadan önceki kasılmaların doktor tarafından takip edilmesi gerekiyor tabiki onu en iyi doktor söyler ne yapılmadı gerek diye bana mesela progestan kullandırıyor bir de rahim kasılmasını önleyen Nidilat diye bir ilaç kullanıyorum günde 3 kez 6 saat arayla bir de aşırı kasılmam olursa yine doktorumun tavsiyesiyle endol makattan fitil kullanıyorum ama hepsi doktorumun önerdikleri o yüzden doktorun sana ne yapman gerektiğini söylüyorsa o şekilde ilerle

Geçmiş olsun, ne dedi doktor? Benim okuduğum kadarıyla normal falan diyorlardı

Canım normal bence sanada öyle söylicek doktor çünkü ben ağlıyordum vajina batmaları olunca o kadar yani
Ay inşallah öyledir canım çok uzun sürmüyor ama bazen ayakta olunca oluyor oturuyorum sonra geçiyor bazen oturur pozisyonda oluyor.

Benim bir haftadır sabahlarıda sert oluyor maalesef
Yarın sabah iyice bakıcam bende genelde o kadarda aslında dikkat etmiyordum ama ben şimdi okudum 20 haftadan sonra zaten ufak ufak olması normalmış rahim hazırlanıyormuş..ama bak şimdi sana yazmış ilaçlar iyi gelicek

Ay inşallah öyledir canım çok uzun sürmüyor ama bazen ayakta olunca oluyor oturuyorum sonra geçiyor bazen oturur pozisyonda oluyor.
Bak şimdi ben namaz kılınca vajinamda dışdan yine sızladı hatda uzandım haraket edince ufaktan sızlıyor doktorum dedi bazen bağırsakla alakalıda ola bilir bebek büyüdükce her yerine vuruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…