2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Magnezyum azaltir insallah canim onu kasilmalar icin veriyolar zaten

Bak şimdi ben namaz kılınca vajinamda dışdan yine sızladı hatda uzandım haraket edince ufaktan sızlıyor doktorum dedi bazen bağırsakla alakalıda ola bilir bebek büyüdükce her yerine vuruyor.
Evet evet aynen benim de öye oluyor uzun sürmüyor ama batıp çıkıyor veya rahatsız edici hafif bir sızlama okadar. Olabilir canım bende bu hafta kabızlık çekmeye başladım. Karnım şuan gazdan sert yani. Doktor demişti bana ileride organlarını sıkıştıracak ağrıların olacak vs hangi organımı sıkıştırıyor ne oluyor bütün ağrılar birbirine giriyor

Canım sen kendi doktoruan git o sana daha detaylı bilgi verir. En kötü erkene çek randevunu. Ben öyle acil de bir doktora gittim şehir dışındaydım. Doktor beni bayağı korkuttu apar topar istanbula geldim kendi doktoruma göründüm. çok şükür bişey yoktu. Kafanı hiiiiç bulandırmadan seni takip eden doktorun görsün.

Kızlar benımde karnım taş gbi akşamları özellikle son 2 gundur, bnada kasılma olursa dıye endol fitil verdi, ayy bnde korktum şmdi agrılarım kasılmamı dıye.
Gerçi karnımda yumru gbi bişey olmuyor

Eklentiler

• InCollage_20231021_223346275.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 87
Kızlar yaa bizim eve fare giydikten sonra bende korku oluştu böyle normalde hayvanlardan vs korkmazdım ama korkmaya başladım. Bahçeli evde oturduğumuz için normalde örümcek vs oluşur alırdım ama şimdi korkar oldum yaaa. Geçenlerde mutfakta beyaz kurt gördüm meğerse kuru bakliyatlarimdan olmuş temizledim, sonra banyomuza hamam böceği girmişti onu da temizledim. En son bu akşam yavru kurbağa girince sinirimden ağladım birden Dedim neyden korkuyorsam o geliyor üstümeee sankii

Benim biraz fazla oluyor ama sanırım benim 18 inden beri karnımda sertlikler gerginlikler oluyor ayakta durunca bir iş yapınca artıyor ve yürüyemeyecek duruma geliyor eğilip kalkmak bile güç olmuştu ben anlamadım ilk başta karın ağrısı idrar yolu enfeksiyonu düşündüm baktık oda iyi olunca düşmüş değeler gayet iyi anlam veremedim büyüyor düşündüm 18 inde işte böyle yer yer sertlikler yumru gibi ama ağrı yapmayan ama gerginlik hissettiren sertleşmeler oldu yer değiştiriyor hep bende bebek zannettim bilemedim ama gümde 5 6 kes rahat oluyordu bu kadar çok olması korkuttu beni açıkçası

Geçmiş olsun, ne dedi doktor? Benim okuduğum kadarıyla normal falan diyorlardı
Bu kasılmalar ileriki haftada risk oluşturur erken doğum ve tahim ağzı kısalması açılması için dedi magnezyum ve progestan başladı beni tamamlayan acil doktoru yalnız bu kendi doktoruma haber ettim durumu hafta içi gideceğim bakalım ne diyecek rapor alıp çalışmamayı düşünüyorum ben hemşireyim ve nöbet tutuyorum birde

Benim de karnım çok ağrıyor bir kaç gündür arada taş kesiliyor birşey var mıdır bende mi gitsem korktum bak şimdi
Taş kesildiği aman nasıl oluyor benim çok gergim ve böyle nefes alırken bile zorlanıyorsun hareket ettirmiyor bile sanki karnına taş bağlamışlar gibi mi oluyor

İnşallah iyi gelir bakalım başladım bugün şöyle bu durumu yaşarsanız anlarsınız demek ki olmamış sizde çünkü bariz kendini belli ettiriyor

Magnezyum azaltir insallah canim onu kasilmalar icin veriyolar zaten
İnşallah şase şeklinde verdi suda eriyen inşallah işe yarar bu haftalarda güzel zamanlar gibi görünsede erken doğum için en riskli haftalar

Bak aynısı sendede var canım..hiç korkma..bendede kabızlık olunca daha çok batıyor

Aynen bende bire bir aynı KBB ye gittim norolojiye git dedi ama parol dışında bişey kullanamazsın sinüzit değil boyun düzlesmesinden yada migren olabilir dedi.

Aynen ya bende aynı şeyleri yaşıyorum eşimde ufak ufak bişeyler yap yürü vs derken zaten ben yatmayı kendim de beceremeyen biriyim sürekli kalkmış oturuyo olarak buluyorum kendimi artık.. sorada korkuyorum vicdan azabı çekiyorum bişey olur mu yanlış mı yapıyorum diye.. benimde kanama alanım o yüzden iki aydır bir cm kaldı galiba .. doktor sizi kaç hafta bir kontrole çağıyor ?

Canım iki haftada bir şikayetim olursa haftada bir. Ama bu zamana kadar hep 2 haftada bir oldu

Öyle yapacağım canım bakalım ne diyecek inşallah normaldir heeşey yolundadır

B Buddy x sayende gördüm canım teşekkürler. Yağmur çok geçmiş olsun, hiçbir şey sağlığından önemli değil. 6 aydan fazla çalışmışsan eğer iş kanununa bağlıysan ve 30'dan fazla çalışan varsa işe iade davası açar kazanırsın ve işine geri dönersin. Eğer memur statüsünde isen detayları çok bilmiyorum ama yine görevi iade davası açıp kazanırsın. Bence verecekleri kıdem yerine işini geri al kıdem tazminatı zaten verecekler mahkeme sonunda fazlasıyla. Arabulucuya bile başvurup daha fazla ödeme alabilirsin. Ben olsam kabul etme derdim. Acil ihtiyaç varsa o ayrı ama eğer öyle bişey yoksa hemen işlemlere başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…