2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
B Buddy x canım şimdi okudum yazdığını. Çok haklısın geçen gün benim başıma geldi. Hatta eşim inan telefonu bile yasaklanacağını söyledi bana. Hareket mevzusuna takıp bir dünya şey okudum ağlayarak uyudum resmen. Elimizden geldiğince okumayalım. Kötü şeyleri bu süreçte stres bizi ve bebeklerimizi çok etkiliyor. Bugün doktor kontrolünde güzel geçecek eminim. Seni ı kadar iyi anlıyorum ki.

Kızlar Bugün 20+4 olduk ara ara damar atışı hissediyordum ama dün gece uzun bir süre hissettim. Cumartesi ayrıntılı ultrasona gideceğiz.
Bugün de tetanoz aşısı için sağlık ocağına gideceğim. Vurulduktan sonra dikkat etmemiz gereken bir şey var mı ya da bir yan etkiyle karşılaşan oldu mu merak ettim

İster istemez etkileniyoruz canım hormonlarımız o kadar değişken ki gerçekten kendimizi üzmemeliyiz onu anladım stresin hiçbir yararı yok bize ne yazık ki

İster istemez etkileniyoruz canım hormonlarımız o kadar değişken ki gerçekten kendimizi üzmemeliyiz onu anladım stresin hiçbir yararı yok bize ne yazık ki
Kesinlikle canım hemde hiç yararı yok. İnan bana canım kendimle birlikte birde eşimi hırpalıyorum resmen oda üzülüyor elinden birsey gelmiyor. Kendimiz bebeklerimiz eşlerimiz hepimiz aynı anda üzülüyoruz. Evet psikolojik olarak gerçekten yatmak çok zor hep kendimizi dinliyoruz ama az kaldı canım yolun yarısını bitirdik. Birde kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız. Biz elimizden geleni yapıyoruz. İnsallah kontrolünde güzel geçecek dualarım seninle

Kızlar çekimde elbise mi giyineceksiniz.Ben güpürlü sabahlık tarzından bir şey düşünüyordum. Yani bu tarz birsey daha net değilim buna bakmıştım.

Eklentiler

• A5C1C0BB-8D1D-4E01-8EF1-8580AE359F17.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 104
Bizde öyle 3 düşükten sonra oldu bu bebeğimiz bende o kadar korkuyorum ki benim sık oluyor birdr bugün bile sabah 2 kez oldu bunkalsıma yani anlıyorum artık doktoruma yazdım bugün gisbebeğm bakalım yanına inşallah sorun değiledir yalancı kasılmalardır

Kızlar çekimde elbise mi giyineceksiniz.Ben güpürlü sabahlık tarzından bir şey düşünüyordum. Yani bu tarz birsey daha net değilim buna bakmıştım.
Ben sanırım böyle bir şey tercih edeceğim daha tam düşünmedim bakarım bi genelde neler giyiliyor ne hoş duruyor bana olur mu o an ona göre seçerim ama bana böyle şeyler daha uygun olur sanki duruş olarak

Ben sanırım böyle bir şey tercih edeceğim daha tam düşünmedim bakarım bi genelde neler giyiliyor ne hoş duruyor bana olur mu o an ona göre seçerim ama bana böyle şeyler daha uygun olur sanki duruş olarak
Bende öyle istiyorum canım. Genelde ben böyle güpürlü sabahlık gördüm. Fotoğrafçı sayfalarında.

Hoşgeldin kuzum biz de korktuk senin için. Çok şükür iyisiniz kuzum okuma başka yerleri lütfen boşver

Arkadaşlar merhaba ben kasılmalar için magnezyuma yeni başladım iki gündür kullanıyorum ama doktor bu yazdı başka bir markanın tüm magnezyum türlerinin olduğu formdan mu alsam sizin kullandıklarınız nedir magnezyum olarak?

Eklentiler

• IMG_7914.webp
    34 KB · Görüntüleme: 83
Bunun içinde sadece magnezyum oksit varmış. Magnezyumun en etkisiz formu. İçeriğinde magnezyum malat,glisinat,sitrat gibi formlarının olduğu başka marka al. Kendi doktoruna sor o daha iyi içerikli bi magnezyum önerir belki canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…