- 2 Temmuz 2023
- 266
- 393
- 18
- 32
Çok geçmiş olsun inşallah benim de öyle olurBen geçen hafta oldum aşıyı, sizinle haftamız aynı. Sadece kolum ağrıdı ama şiddetli değildi, çok hafif bir halsizliğim de oldu ama hareketimi kısıtlayıcı bir yan etkisi olmadı.
Canım birsey olmamıştır Allahın izni ileAyyy benimde derdim bambaşka yaaa, her şeyi temizledim ama kurtlardan kurtulamadim yaaaa her gün bir tane bir tane çıkıyor deli olcam artıkbuz dolabının altına bakayım derken de bayağı eğildim yere doğru bu sefer de bebeğe bir şey oldu mu acaba çok eğildim dedim kendime kızdım benim bu hallerim ne olcak yaa
Yaa araştırayım bakalım alayım olmadıCanım o vitafenixin olanı bi tane hamile Instagram annesinin önerilerinde de görmüştüm.içinde sabah akşam kullanım farklı iki çeşit varmış. O güzelmiş.
Teşekkür ederim eczanelerde genelde olan bir marka düşünebilirimCanım bende doktora 8. Haftada ayak ağrılarım oluyordu kramp giriyordu magnezyum al dedi marka ne alayım dedim fark etmez istediğin marka olur eczaneden dedi sallamadı çok magnezyum olsun yeter dedibende burada bir kaç arkadaşımızın önerisiyle orzax extramag 200 mg kullanıyorum yetiyor bana
Yan etki olur diye hiç düşünmeyin, rahat geçer inşallahÇok geçmiş olsun inşallah benim de öyle olur
Bişey olmaz canım bebeğe Allah korusun da eğilirken sen dikkat et belini ağrıtma. Ben geçen hafta sonu yatağın koltuğun altını falan süpürmek için çok az eğildim. 1haftadır bel ağrım var.Ayyy benimde derdim bambaşka yaaa, her şeyi temizledim ama kurtlardan kurtulamadim yaaaa her gün bir tane bir tane çıkıyor deli olcam artıkbuz dolabının altına bakayım derken de bayağı eğildim yere doğru bu sefer de bebeğe bir şey oldu mu acaba çok eğildim dedim kendime kızdım benim bu hallerim ne olcak yaa
Deneyeceğim kuzumLCW ye hediye geldi dersen değiştirirler bence canım
Lcw değiştiriyor canım, etiketi üstünde olsun yeter, ihtiyacın istediğin olanı alırsın
Bence de rahat olmamız en önemlisi. Hastanede rahat olacağımı sanmıyorum benAynen öyle doktora giderken en son çektim bu kadarama eşinin varsa o çok iyi canım..stüdyo bakıcaz bizde kesinlikle yıl dönümüzde resim çektirmiştik çok beğenmiştim yine onlara söylicez..ama ev için..birde bizde burda kadın fotografçısı yok hepsi erkek hastanede hiç rahat edemem sabahlıkla eşimin o kıskanç bakışlarıyla uğraşamam
Ben de ondan istiyorum ama hastanede değil de stüdyo daDoğru valla ay ay göbeğimi çekecektim bi heves onu bile yapamadımhastanede belki video çekimi yapmam ailelere çektiririm ama sonrasında böyle tatlış aile fotosu çektiriyorlar ya bebeğe konsept yapıyorlar öyle bir şey yapabilirim
Kesinlikle canım bende aynı fikirdeyimBence de rahat olmamız en önemlisi. Hastanede rahat olacağımı sanmıyorum ben
Benim doktorumda aynı magnezyumu verdi canım ben memnunum. Bacak kramplarımı ve kasık sancıma iyi geldi düzenli kullanmadığım haldeArkadaşlar merhaba ben kasılmalar için magnezyuma yeni başladım iki gündür kullanıyorum ama doktor bu yazdı başka bir markanın tüm magnezyum türlerinin olduğu formdan mu alsam sizin kullandıklarınız nedir magnezyum olarak?
Ayy bende sen gibiyim . Hastanede telefonlardan illaki çekerler zaten . Ama ben o an ne durumda olacağım hiç belli olmaz . O yüzden çekim için bir yerle anlaşma yapmayacağım. Ama doğumdan birkaç gün sonra stüdyoda aile çekimi istiyorum inşallah güzel olur her şeyYaaa zaten hamileyken de bol bol çekecektik kaç tane çektikhayaller hayatlar benim eşim profesyonel kullanıyor makinesi var. Ama ben stüdyo da baktım yine de hastanede değilde evde çekeriz diyorum
Canım ben de bunu kullanıyorumArkadaşlar merhaba ben kasılmalar için magnezyuma yeni başladım iki gündür kullanıyorum ama doktor bu yazdı başka bir markanın tüm magnezyum türlerinin olduğu formdan mu alsam sizin kullandıklarınız nedir magnezyum olarak?
Siz kaç haftalıksınız ve magnezyum kullanıyor musunuzİnşallah gidince haber edersiniz bende aramadım daha sürekli aramaya çekiniyorum çarşamba gitsem geç olur mu acaba şimdi devam ederse gece korkarmıyım bilemedim..
Sizin kasılmalarınız oluyor mu iyi geldi miBenim doktorumda aynı magnezyumu verdi canım ben memnunum. Bacak kramplarımı ve kasık sancıma iyi geldi düzenli kullanmadığım halde
Ayy bende sen gibiyim . Hastanede telefonlardan illaki çekerler zaten . Ama ben o an ne durumda olacağım hiç belli olmaz . O yüzden çekim için bir yerle anlaşma yapmayacağım. Ama doğumdan birkaç gün sonra stüdyoda aile çekimi istiyorum inşallah güzel olur her şey
Kaç haftalıksınız acaba kasılmalarınız oluyor mu kesildi miCanım ben de bunu kullanıyorum
MaşallahÇok şükür sonucum çıktı kızım oluyormuş
17. Hafta benim arada oluyor bazen dönerken bıçak giriyor sanki karnıma düzenli kullanmıyorum pek ondan olabilirKaç haftalıksınız acaba kasılmalarınız oluyor mu kesildi mi
Sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsunÇok şükür sonucum çıktı kızım oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?