2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım birsey olmamıştır Allahın izni ile

Teşekkür ederim eczanelerde genelde olan bir marka düşünebilirim

Kızlar multivitamin olara vinalac kullanan arkadaşlar vardı ilaç bu mıu acaba

Eklentiler

• Screenshot_20231023_135722_Hepsiburada.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20231023_135717_Hepsiburada.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 36
Bişey olmaz canım bebeğe Allah korusun da eğilirken sen dikkat et belini ağrıtma. Ben geçen hafta sonu yatağın koltuğun altını falan süpürmek için çok az eğildim. 1haftadır bel ağrım var.

Bence de rahat olmamız en önemlisi. Hastanede rahat olacağımı sanmıyorum ben

Ben de ondan istiyorum ama hastanede değil de stüdyo da inşallah kötü olmayız kendimiz de oluruz

Benim doktorumda aynı magnezyumu verdi canım ben memnunum. Bacak kramplarımı ve kasık sancıma iyi geldi düzenli kullanmadığım halde

Yaaa zaten hamileyken de bol bol çekecektik kaç tane çektik hayaller hayatlar benim eşim profesyonel kullanıyor makinesi var. Ama ben stüdyo da baktım yine de hastanede değilde evde çekeriz diyorum
Ayy bende sen gibiyim . Hastanede telefonlardan illaki çekerler zaten . Ama ben o an ne durumda olacağım hiç belli olmaz . O yüzden çekim için bir yerle anlaşma yapmayacağım. Ama doğumdan birkaç gün sonra stüdyoda aile çekimi istiyorum inşallah güzel olur her şey

Canım ben de bunu kullanıyorum

İnşallah gidince haber edersiniz bende aramadım daha sürekli aramaya çekiniyorum çarşamba gitsem geç olur mu acaba şimdi devam ederse gece korkarmıyım bilemedim..
Siz kaç haftalıksınız ve magnezyum kullanıyor musunuz

Sizin kasılmalarınız oluyor mu iyi geldi mi

Kaç haftalıksınız acaba kasılmalarınız oluyor mu kesildi mi
17. Hafta benim arada oluyor bazen dönerken bıçak giriyor sanki karnıma düzenli kullanmıyorum pek ondan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…