2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
İlla oluyor ben bu bebek nasip olana kadar neler okudum neler en son dedim bu imkansız ben hamile kalamam galiba aşırı detaylara düşmüştüm gebeliğin nasıl oluştuğunu izleyip izleyip yok benim yumurta sperm derken olamaz diyordum

O beni de çok etkiledi en başından beri takip ediyordum tüp bebek sürecimizden beri Umarım toparlanır ve doğru zamanda bebeğine kavuşur.
ama o kızcağıza negatif sonuçlanacağı en başından söylenmişti ( 2 tane kalsın denmişti haklı olarak kıyamadı ( ben de çok ama çok üzüldüm

ama o kızcağıza negatif sonuçlanacağı en başından söylenmişti ( 2 tane kalsın denmişti haklı olarak kıyamadı ( ben de çok ama çok üzüldüm
İşin özüne bakarsak rabbim zaten dünyaya gelmelerini nasip etmeyecekti oda o kızın sınavı oldu. İki de olsa tekte olsa bu sınavı yaşıyacaktı. İnşallah bi an önce toparlar da rabbim yine nasip eder önemli olan bu sınavı geçmesi

Allah acısını hafifletsin yüreğine ferahlık versin umarım toparlanır bir an önce düşünüyorum bende kıyamazdım herhalde

Kuzum iyi olmana çok sevindim. Çok şükür senin gebeliğin kontrol altında ilerliyor. Tek sorunun kanama o da kontrol altına alınıyor. Bebeklerin de sen stres yaptığın için sessiz kalmışlardır.onlar da gerilmiştir gerçekten onlar da anlıyor bizim salgıladığımız hormonlardan . Arada olacak böyle gel gitlerimiz etkilenmemiz çok normal.

Kız aynen bugün 4.gündü artık patlıcaktım. Dünden beri üzüm yiyorum tık yok. Sabah gözümü açtım zeytinyağı içtim . Anca azönce çıkabildim çok şükür yaaaahuu
O zeytinyağı işe yarıyor mu kız bende deniyim ama sade kaşıkla zeytinyağı mide mi bulandırır mı ona endişelendim bir de bana D vitaminini zeytinyağıyla iç dediler ama cesaret edemedim ekmeğe damlatıp içiyorum

Onu bende yapmıştım ya o döllenme videolarını izleyip bak Aslında şimdi ne aşamaya geldik sonu güzellik olsun inşallah

Kızlar bebişler bu haftalarda bizi duymaya, annesinin sesini ayırt etmeye başlıyormuş
Evet ya konuşun diyorlar benimkiler hiç konuşmadığım için bağırsak mide kalp sesimle yetiniyorlar konuşmak lazım aslında eşimden işten gelince benden çok onlarla konuşuyor

Kız Allah da seni güldürsün
Ayyy amin kız hepimiz hep gülelim

Valla ben 1 tatlı kaşığı zeytinyağına 2-3 damla limon damlatıp içtim hiç bulandırmadı. Denize düşen yılana sarılırmış tek çarem o kalmıştı

Ama limon mantıklı o yağ tadını asit biraz bastırır denenir

Canım hiç mi görmedin erkek bebek kız bebek, yada bebeği çağrıştıracak birsey
yok canım sadece rüyamda 2.ye hamilrydiö, bu benim ilk bebeğim bu arada. Milletle konuşurken bi tane oğlum var buda kız olur iniallah diyordum ama doktor o sıra erkeğe benzetmşti. 2. rğyamda da bi kadın bana karnıma bakıp kızın olcak dimi diye sordu bende evet kızım olcak demiştim buda doktor %70 kız dedikten sınra okdu sanırım hemen kendimi alıştırıyorum bilinçaktına yerleşiyo

Devlet hastanesinde perinatoloji bölümü değil radyoloji bölümü yapıyor detaylı ultrasonu. Ben özelde perinatoloji doktorunda da giricem detaylı ya ama farklı bi doktorda bakmış olur diye devlette de randevu aldım. 1 kasımda devlette 2 kasımda özelde bakılacak.

Kesinlikle katılıyorum buralara kötü şeylerin yazılmaması gerekiyor . Hepimiz hamileyiz bazılarımızın riskli durumları var hatta. Kötü olaylari görüp etkilenebiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…