Gerçekten yani dün bütün kotamı doldurdum bir daha yanlışlıkla bassam bile konuşan koşarak uzaklaşırım telefondan kızların dediği gibi başka hikayeleri kendimize yoruyoruz o üzüyormuş gerçekten etkilenmem sandım da öyle olmuyormuş
İlla oluyor ben bu bebek nasip olana kadar neler okudum neler en son dedim bu imkansız ben hamile kalamam galiba aşırı detaylara düşmüştüm gebeliğin nasıl oluştuğunu izleyip izleyip yok benim yumurta sperm derken olamaz diyordum
Kız aynen bugün 4.gündü artık patlıcaktım. Dünden beri üzüm yiyorum tık yok. Sabah gözümü açtım zeytinyağı içtim . Anca azönce çıkabildim çok şükür yaaaahuu
İşin özüne bakarsak rabbim zaten dünyaya gelmelerini nasip etmeyecekti oda o kızın sınavı oldu. İki de olsa tekte olsa bu sınavı yaşıyacaktı. İnşallah bi an önce toparlar da rabbim yine nasip eder önemli olan bu sınavı geçmesi
Kızlar kusura bakmayın dün çok kötü bir gün geçirdim sağlık açısından değil Allaha şükür ama mental olarak çok kötüydüm etkilendiğim şeyler oldu bir kaç bir şeyler okudum aslında okumam ama dayanamadım nedense ağlama krizleri yaşadım sürekli engel olamadım kendime sabahtan beri de dün hiç bebeklerin hareketlerini hissetmedim çok endişelendim yani hiçbir şeye tepki vermediler ilk defa böyle oldu. Eşim de dün için bugün girip okuma diye sinirlendi haklı olarak kendime engel olmak için üyeliği kapattım bu sabah açmaya çalıştım bir yerlere mesaj falan gönderdim yanıt gelmesini beklemek zorunda kaldım derken bu saat oldu. Dün bir çok kez doktorumu hemşiremi rahatsız ettim bugün zaten normalde randevu günüm inşallah gidip göreceğiz şu kan sulandırıcı mevzusu da kafamı baya bulandırdı öyle iğrenç bir gündü gebelik kayıpları falan hep karşıma çıktı aşırı etkilendim bugün iyiyim şükür güne güzel başladım çok şükür..
Kuzum iyi olmana çok sevindim. Çok şükür senin gebeliğin kontrol altında ilerliyor. Tek sorunun kanama o da kontrol altına alınıyor. Bebeklerin de sen stres yaptığın için sessiz kalmışlardır.onlar da gerilmiştir gerçekten onlar da anlıyor bizim salgıladığımız hormonlardan . Arada olacak böyle gel gitlerimiz etkilenmemiz çok normal.
Kız aynen bugün 4.gündü artık patlıcaktım. Dünden beri üzüm yiyorum tık yok. Sabah gözümü açtım zeytinyağı içtim . Anca azönce çıkabildim çok şükür yaaaahuu
O zeytinyağı işe yarıyor mu kız bende deniyim ama sade kaşıkla zeytinyağı mide mi bulandırır mı ona endişelendim bir de bana D vitaminini zeytinyağıyla iç dediler ama cesaret edemedim ekmeğe damlatıp içiyorum
İlla oluyor ben bu bebek nasip olana kadar neler okudum neler en son dedim bu imkansız ben hamile kalamam galiba aşırı detaylara düşmüştüm gebeliğin nasıl oluştuğunu izleyip izleyip yok benim yumurta sperm derken olamaz diyordum
Evet ya konuşun diyorlar benimkiler hiç konuşmadığım için bağırsak mide kalp sesimle yetiniyorlar konuşmak lazım aslında eşimden işten gelince benden çok onlarla konuşuyor
O zeytinyağı işe yarıyor mu kız bende deniyim ama sade kaşıkla zeytinyağı mide mi bulandırır mı ona endişelendim bir de bana D vitaminini zeytinyağıyla iç dediler ama cesaret edemedim ekmeğe damlatıp içiyorum
yok canım sadece rüyamda 2.ye hamilrydiö, bu benim ilk bebeğim bu arada. Milletle konuşurken bi tane oğlum var buda kız olur iniallah diyordum ama doktor o sıra erkeğe benzetmşti. 2. rğyamda da bi kadın bana karnıma bakıp kızın olcak dimi diye sordu bende evet kızım olcak demiştim buda doktor %70 kız dedikten sınra okdu sanırım hemen kendimi alıştırıyorum bilinçaktına yerleşiyo
Kızlar Detaylı Ultrasonu devlet hastanesinde yaptıran veya yaptıracak olan var mı? Direkt Perinatolojiden randevu vermiyor sistem takip gerektiren hasta diye çıkıyor.. İlk başta muayene randevusuna gidip doktor mu oluşturacak yoksa sadece riskli gebelere mi bakıyorlar?
Devlet hastanesinde perinatoloji bölümü değil radyoloji bölümü yapıyor detaylı ultrasonu. Ben özelde perinatoloji doktorunda da giricem detaylı ya ama farklı bi doktorda bakmış olur diye devlette de randevu aldım. 1 kasımda devlette 2 kasımda özelde bakılacak.
BBuddy x
Hamilelik zaten hassas duygusal süreç okuma be canım kötü şeyleri ... 5 dk sonrası başımıza ne geleceğinin bile garantisi yokken acaba basıma kötü bişey gelir mi diye evham yapsa herkez hayat çekilmez ki.. Bu gruba olumsuz şeyler yazmayalım arkadaslar güzel anılarımızı paylaşalım .. Başka grupları da okumayın :)) İnşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alıcaz :))
Kesinlikle katılıyorum buralara kötü şeylerin yazılmaması gerekiyor . Hepimiz hamileyiz bazılarımızın riskli durumları var hatta. Kötü olaylari görüp etkilenebiliyoruz