Arkadaşlar merhaba ben kasılmalar için magnezyuma yeni başladım iki gündür kullanıyorum ama doktor bu yazdı başka bir markanın tüm magnezyum türlerinin olduğu formdan mu alsam sizin kullandıklarınız nedir magnezyum olarak?
Doğum yapan annelerin yorumlarını okudum vazgeçtim hiç diyorlar oralık olmuyorsunorda tabi kendimiz çekim yapıcaz ama işte pijamayla sabahlıkla öyle yaniFotoğrafçı tek ev için istiyorum albüm için
Arkadaşlar merhaba ben kasılmalar için magnezyuma yeni başladım iki gündür kullanıyorum ama doktor bu yazdı başka bir markanın tüm magnezyum türlerinin olduğu formdan mu alsam sizin kullandıklarınız nedir magnezyum olarak?
Bunun içinde sadece magnezyum oksit varmış. Magnezyumun en etkisiz formu. İçeriğinde magnezyum malat,glisinat,sitrat gibi formlarının olduğu başka marka al. Kendi doktoruna sor o daha iyi içerikli bi magnezyum önerir belki canım.
Canım o vitafenixin olanı bi tane hamile Instagram annesinin önerilerinde de görmüştüm.içinde sabah akşam kullanım farklı iki çeşit varmış. O güzelmiş.
Ben yaptıracağım inşallah doğum anı ve kavuşma anımızın videosunu bir de süslenip püslenip odada aile çekimi istiyorum bakalım hastanenin anlaşmalı fotoğrafçısı var mı bilmiyorum yoksa ayarlayacağız
Kızlar Bugün 20+4 olduk ara ara damar atışı hissediyordum ama dün gece uzun bir süre hissettim. Cumartesi ayrıntılı ultrasona gideceğiz.
Bugün de tetanoz aşısı için sağlık ocağına gideceğim. Vurulduktan sonra dikkat etmemiz gereken bir şey var mı ya da bir yan etkiyle karşılaşan oldu mu merak ettim
Ben geçen hafta oldum aşıyı, sizinle haftamız aynı. Sadece kolum ağrıdı ama şiddetli değildi, çok hafif bir halsizliğim de oldu ama hareketimi kısıtlayıcı bir yan etkisi olmadı.
Doğum yapan annelerin yorumlarını okudum vazgeçtim hiç diyorlar oralık olmuyorsunorda tabi kendimiz çekim yapıcaz ama işte pijamayla sabahlıkla öyle yaniFotoğrafçı tek ev için istiyorum albüm için
Yaaa zaten hamileyken de bol bol çekecektik kaç tane çektik hayaller hayatlar benim eşim profesyonel kullanıyor makinesi var. Ama ben stüdyo da baktım yine de hastanede değilde evde çekeriz diyorum
Canım bende doktora 8. Haftada ayak ağrılarım oluyordu kramp giriyordu magnezyum al dedi marka ne alayım dedim fark etmez istediğin marka olur eczaneden dedi sallamadı çok magnezyum olsun yeter dedi bende burada bir kaç arkadaşımızın önerisiyle orzax extramag 200 mg kullanıyorum yetiyor bana
Yaaa zaten hamileyken de bol bol çekecektik kaç tane çektik hayaller hayatlar benim eşim profesyonel kullanıyor makinesi var. Ama ben stüdyo da baktım yine de hastanede değilde evde çekeriz diyorum
Doğru valla ay ay göbeğimi çekecektim bi heves onu bile yapamadım hastanede belki video çekimi yapmam ailelere çektiririm ama sonrasında böyle tatlış aile fotosu çektiriyorlar ya bebeğe konsept yapıyorlar öyle bir şey yapabilirim
Kızlar günaydın rüyamda hep aynı erkek bebeği görüyorum. Yeşil gözlü minik suratlı bir bebek. Hep aynı bebek. Benim annem yeşil gözlüydü ve kardeşimin gözü bazen mavi gözlü bazen yeşil gibi gözleri. Benim renkli değil. Çok merak ediyorum gerçekten o bebek mi doğacak
Ben ikinci çocuğumda renkli gözlü kızıl saçlı bir bebek görmüştüm benimmiş, gördüğüm rüyadakş bebek kucağıma da geldi şükür, sana da nasip olsun bu seferde erkek bebek görüyorum ilk ama sonra pembe başlık görüyorum kafasında, şuan erkek görünüyor cinsiyeti bakalım sağlıkla gelsinler de
Kızlar kusura bakmayın dün çok kötü bir gün geçirdim sağlık açısından değil Allaha şükür ama mental olarak çok kötüydüm etkilendiğim şeyler oldu bir kaç bir şeyler okudum aslında okumam ama dayanamadım nedense ağlama krizleri yaşadım sürekli engel olamadım kendime sabahtan beri de dün hiç bebeklerin hareketlerini hissetmedim çok endişelendim yani hiçbir şeye tepki vermediler ilk defa böyle oldu. Eşim de dün için bugün girip okuma diye sinirlendi haklı olarak kendime engel olmak için üyeliği kapattım bu sabah açmaya çalıştım bir yerlere mesaj falan gönderdim yanıt gelmesini beklemek zorunda kaldım derken bu saat oldu. Dün bir çok kez doktorumu hemşiremi rahatsız ettim bugün zaten normalde randevu günüm inşallah gidip göreceğiz şu kan sulandırıcı mevzusu da kafamı baya bulandırdı öyle iğrenç bir gündü gebelik kayıpları falan hep karşıma çıktı aşırı etkilendim bugün iyiyim şükür güne güzel başladım çok şükür..
Canım benim ben çok sonradan katıldım aranıza aslında hep takip ediyordum ama yazmamıştım, bu sayfanın pozitifliğine inanıyorum ve hepimizden güzel hikayeler çıkacak biliyorum, geçmişte bir çoğumuz kayıplar yaşadık, bir kısmımız ilk defa annelik heyecanı yaşayacak, bir kısmımız çok çok zorlu yollardan geçti ama hepimizin ortak bir paydası var, o da bebeklerimiz, biz hep olumluyu çağıralım, pozitifliği, sonu çok çok güzel olacak Allahın izniyle
Aynen öyle doktora giderken en son çektim bu kadarama eşinin varsa o çok iyi canım..stüdyo bakıcaz bizde kesinlikle yıl dönümüzde resim çektirmiştik çok beğenmiştim yine onlara söylicez..ama ev için..birde bizde burda kadın fotografçısı yok hepsi erkek hastanede hiç rahat edemem sabahlıkla eşimin o kıskanç bakışlarıyla uğraşamam
Ayyy benimde derdim bambaşka yaaa, her şeyi temizledim ama kurtlardan kurtulamadim yaaaa her gün bir tane bir tane çıkıyor deli olcam artık buz dolabının altına bakayım derken de bayağı eğildim yere doğru bu sefer de bebeğe bir şey oldu mu acaba çok eğildim dedim kendime kızdım benim bu hallerim ne olcak yaa
Bizde öyle 3 düşükten sonra oldu bu bebeğimiz bende o kadar korkuyorum ki benim sık oluyor birdr bugün bile sabah 2 kez oldu bunkalsıma yani anlıyorum artık doktoruma yazdım bugün gisbebeğm bakalım yanına inşallah sorun değiledir yalancı kasılmalardır
İnşallah gidince haber edersiniz bende aramadım daha sürekli aramaya çekiniyorum çarşamba gitsem geç olur mu acaba şimdi devam ederse gece korkarmıyım bilemedim..