2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Maşaallah canım ilk detaylıya giren sen mi oldun şimdi gözünüz aydın :)) Darısı bizlere

Aaa ne bileyim insanlar video çekiyor ya ilk gebeliğimde diyip yavaş yavaş hareket ediyorlar sonraki gebeliklerimde diyip haldur huldur iş yapıyorlar o yüzden daha rahattır diye düşünmüştüm Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah

Sizin adınıza çok üzüldüm, gerçekten zor bir durum, Hele ki kayıplarım üstüne gelmiş bir bebek, ne diyim Allah merhamet versin kocanızın kalbine
Kızlar yine doktora gidiyorum. İdrar yanmamla birlikte yine kasıklarımda ağrı oldu. Doktorda kontrole gelmemi söyledi inşallah birsey yoktur
Canım idrar yolu enfeksiyonu belki, üzülme bazı bünyeler hamilelikte hep oluyor, benimde ilk hamileliğimde sık olurdum ne yaparsam yapayım, geçmiş olsun.
Belki benim tersi olmuştur
Benim iki sağlıklı dan sonra iki de kaybım var, biraz da ondan sanırım
Sağlıkla alalım kucaklarımıza miniklerimizi

Ah kuzum yine Galiba, bir kurtulamadım bu enfeksiyondan o kadar dikkat ediyorum ki daha ne yapayım bilmiyorum inan.
Canım bazen gebeliklerde çok sık karşılaşılabilen bi durum malesef. Sen ne kadar dikkat etmeye çalışsan da olacagi varsa oluyormuş

Canım bazen gebeliklerde çok sık karşılaşılabilen bi durum malesef. Sen ne kadar dikkat etmeye çalışsan da olacagi varsa oluyormuş
Aynen canım korkuyorum erken doğumu tetikler mi diye, hamilelik öncesi hiç başıma gelmedi

Günaydın kizlar geçmeyen grip kervanına bende katıldım bir haftadir baş ağrısı burun tıkanıklığı bugün geçer yarın geçer ama yok yani dün akşam iki burnun deligimde iptale bağladı gram nefes alamadım insan uykudan baş ağrısıyla uyanirmi ya bir haftadır basım çatlıyor artık yüzüm ağrıyor, bu sabah burnum akmaya başladı sonunda dedim ki tamam geçecek oğlandan bana geçmişti o iyileşti derken şimdi anne boğazım yine ağrımaya başladı dedi ayyy kısır döngüye girdik

Çok geçmiş olsun canım . okyanus suyu benim burnum tıkandığında baya rahatlamıştı. bir de kaynak suyun içine bal ve çok az limon sıkıp içtim ılık ılık. C vitaminini de eksik etme . Umarım tez zamanda toplarsınız

Çok üzüldüm kuzum ama boşver duyma. Yapmak istemiyorsan Yardımcı alalım diye konuş. Yaparım diyor ama kavga çıkarıyor diyorsun çözüm iletişim kurmanız

yardımcı günlük gelen 1000 istiyor aylık gelen 25000 ben de şaşırdım kaldım ( kendi ekonomik gücüm var olmasa eşim benim se sıkıntı yapabilir erkekten iş istenince de böyle burnundan getiriyor maalesef anaları kötü yetiştirmiş oluyor (

Saol kuzucum bugün akmaya başladı çok şükür tekrar tikanirsa alicam mecbur mandalina bı kiloya yakın yiyorum senin dediğini de yaparım inşallah iyi gelir canım benim çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…