- 5 Mayıs 2014
- 542
- 834
- 303
Maşaallah canım ilk detaylıya giren sen mi oldun şimdi gözünüz aydın :)) Darısı bizlereDetaylıdan da doktor kontrolünden de çıktım kızlarAllahıma çok şükür oğlumda hiç sorun çikmadi pozisyonuda cok iyiydi herseyi göründü elleri ayaklari organlari falan suanlık tek sorunumuz plasenta previa marjinal plasenta rahim agzini yarim sekilde kapatmis duzelmezse normal dogum imkansiz ve dogumda da benim için riskler varmış ama ben inaniyorum birdahaki kontrolde yukarı çıkmış olacak Allahin izniyle bebeğim iyi ya Allahıma çok şükür gerisi illa hallolur minik ayaklarimiza bakın teyzoşlariii
Gayet normal bende hep var rahim büyüyor olacak o kadar :)Normaldir değil mi ya çok şiddetli değil o yüzden endişelenmek istemiyorum
Aaa ne bileyim insanlar video çekiyor ya ilk gebeliğimde diyip yavaş yavaş hareket ediyorlar sonraki gebeliklerimde diyip haldur huldur iş yapıyorlar o yüzden daha rahattır diye düşünmüştümYa canım aslında şöyle, sürece aşinayım diyeyim, aslında en endişelendiğim gebeliğim buelimden geldiğince sakin kalmaya çalışıyorum yine de, ilk gebeliğim inanılmaz rahattı mesela hiç birşey bilmiyordum, İnternet bu kadar elimizin altında değildi, sadece kontrollere git gel, doktor ne derse onu yapıyordum,şimdi öyle mi didik edip kafama saçma sapan şeyler koyuyorum, ee tabii bazı yaşanmışlıklar da var, doktor kontrolüne giderken tansiyonum fırlıyordu bir ara, çok şükür onu aştım
Bol bol dua, kuran okuyorum, kendimi teskin diyorum, ne gelirse Allahtan deyip teslimiyet... Güzel duygularla güzel niyetlerle
Sizin adınıza çok üzüldüm, gerçekten zor bir durum, Hele ki kayıplarım üstüne gelmiş bir bebek, ne diyim Allah merhamet versin kocanızın kalbineMerhaba hanımlar Bende mart annesi olacağım inşallah. Bundan önce dört düştüğüm oldu ve gebeliğimin ilk 3 ayı kanamalı vs. Geçti. Benim burda kimsem yok. Çoğu ev işlerini eşim yapıyor. Ve her temizlik yapacağı zaman bir şey buluyor ve benimle kavga ediyor. Onur gurur hiçbir şey bırakmıyor artık, hakaret bile etmeye başladı bana. Çok yoruldum psikolojik olarak. Ben bununla nasıl başedeceğimi bilmiyorum artık. Yüzünü bile görmek istemiyorum. Bebeğimi olumsuz etkilemekten çok korkuyorum. Bu arada eve ücretli temizlikçi çağırmamı da istemiyor. Her şeyi ben yaparım diyor.
Canım idrar yolu enfeksiyonu belki, üzülme bazı bünyeler hamilelikte hep oluyor, benimde ilk hamileliğimde sık olurdum ne yaparsam yapayım, geçmiş olsun.Kızlar yine doktora gidiyorum. İdrar yanmamla birlikte yine kasıklarımda ağrı oldu. Doktorda kontrole gelmemi söyledi inşallah birsey yoktur
Belki benim tersi olmuşturAaa ne bileyim insanlar video çekiyor ya ilk gebeliğimde diyip yavaş yavaş hareket ediyorlar sonraki gebeliklerimde diyip haldur huldur iş yapıyorlar o yüzden daha rahattır diye düşünmüştümAllah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
Aynen her gittiğimde bana da öyle dedi. Demek ki sorun yokCanım bende iki gündür altta hissediyorum ama bebeğin yeri güzel diyor doktor
Hadi güzel haberle gelirsin inşallah canım. Kendini strese sokmaİnşallah canım bakalım çağırdı. Muhtemelen idrar tahlili isteyecek.
hadi inşallah herkes kız hissediyor kkdaOlumlama yapacağız, pozitif düşüneceğiz,sonu güzel olacaksenin bebişi kız hissettim ben
Canım bazen gebeliklerde çok sık karşılaşılabilen bi durum malesef. Sen ne kadar dikkat etmeye çalışsan da olacagi varsa oluyormuşAh kuzum yine Galiba, bir kurtulamadım bu enfeksiyondan o kadar dikkat ediyorum ki daha ne yapayım bilmiyorum inan.
Ya benim ki, cinsiyeti erkek ama ismi yokhadi inşallah herkes kız hissediyor kkdaismi de hazur gibi
Aynen canım korkuyorum erken doğumu tetikler mi diye, hamilelik öncesi hiç başıma gelmediCanım bazen gebeliklerde çok sık karşılaşılabilen bi durum malesef. Sen ne kadar dikkat etmeye çalışsan da olacagi varsa oluyormuş
İnşallah tez zamanda kurtul kuzumAh kuzum yine Galiba, bir kurtulamadım bu enfeksiyondan o kadar dikkat ediyorum ki daha ne yapayım bilmiyorum inan.
valla benimki erkekse isim belli kızda çok kararsızdık ama Ayza olcka sanırım ay gibi güzel yüzlü kız demekmiş bayıldım anlamınaYa benim ki, cinsiyeti erkek ama ismi yok
Çok geçmiş olsun canım . okyanus suyu benim burnum tıkandığında baya rahatlamıştı. bir de kaynak suyun içine bal ve çok az limon sıkıp içtim ılık ılık. C vitaminini de eksik etme . Umarım tez zamanda toplarsınızGünaydın kizlar geçmeyen grip kervanına bende katıldım bir haftadir baş ağrısı burun tıkanıklığı bugün geçer yarın geçer ama yok yani dün akşam iki burnun deligimde iptale bağladı gram nefes alamadım insan uykudan baş ağrısıyla uyanirmi ya bir haftadır basım çatlıyor artık yüzüm ağrıyor, bu sabah burnum akmaya başladı sonunda dedim ki tamam geçecek oğlandan bana geçmişti o iyileşti derken şimdi anne boğazım yine ağrımaya başladı dedi ayyy kısır döngüye girdik
kııız randevu ne zamandı senin.valla benimki erkekse isim belli kızda çok kararsızdık ama Ayza olcka sanırım ay gibi güzel yüzlü kız demekmiş bayıldım anlamına
cuma sabah cnmmkııız randevu ne zamandı senin.
Çok güzelvalla benimki erkekse isim belli kızda çok kararsızdık ama Ayza olcka sanırım ay gibi güzel yüzlü kız demekmiş bayıldım anlamına
Ayyyy çok heyecanlı. Artık cinsiyeti öğreniceksin deseneee. Hemen yaz burayaaa . Ayy benim de perşembe detaylı var çok heyecanlıyım :))))cuma sabah cnmm
Çok üzüldüm kuzumama boşver duyma. Yapmak istemiyorsan Yardımcı alalım diye konuş. Yaparım diyor ama kavga çıkarıyor diyorsun çözüm iletişim kurmanız
Saol kuzucum bugün akmaya başladı çok şükür tekrar tikanirsa alicam mecbur mandalina bı kiloya yakın yiyorum senin dediğini de yaparım inşallah iyi gelir canım benim çok saolÇok geçmiş olsun canım . okyanus suyu benim burnum tıkandığında baya rahatlamıştı. bir de kaynak suyun içine bal ve çok az limon sıkıp içtim ılık ılık. C vitaminini de eksik etme . Umarım tez zamanda toplarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?