Canım bende iki gündür altta hissediyorum ama bebeğin yeri güzel diyor doktorBugün 20+3 olduk . Benim haftalarda olan arkadaşlar genelde göbek hizasında hissediyormuş da bizimki hala diplerde yüzüyo
Canım vallahi sana diyeyim taktiribi 5. Haftadan beri ağlıyorum. 19 haftalık oldu bende. Hatta bazı geceler ağlayarak uyuyorum yani ağlayacak birsey buluyorum kendime. Bence hormonal normal. Ama tabi üzülüp strese girmesek daha iyiBende bugün değişik bir gün yaşıyorum, eve giresim gelmiyor sürekli gezesim variki akşamdır öyleyim bu sefer eşimi yoruyorum o da haklı çalışıyor yoruluyor, iki gündür bu zamana.madae tartışmayan biz tartışmaya başladık ve ben ağlarken gülüyorum, bugün hep göz yaşıyla gezdim resmen, ağlarken bir insan neden güler yaaa ya sanırım ben sıkıldım biraz bulunduğum yerde hiç arkadaşım yok aile apartmanında yaşıyoruz genelde hep yaşlılar var ve benim yaşitim yok, sanırım hormonlarla alakalı sanırım. Ama ağlarken gülmek yani bunu yaşamamıştım. Hatta eşime bugün taşinalım mı dedim. Şu an kira vermiyoruz amcasının evinde yaşıyoruz yani çok saçma kiraya çıkmak evet ama öyle dedim tabi o da sinirlendi haklı olarak. Ayyy öyle derdimi paylaşayayim dedim kızlar. Ama bebeğimi etkilememişimdir inşAllah yaaa. Böyle olunca onun için endişeleniyorum. İyi bir anne olmadığımi onu da üzdüğümü düşünüyorum
Ya canım aslında şöyle, sürece aşinayım diyeyim, aslında en endişelendiğim gebeliğim buYaa insanın başka çocukları olunca tabii ki tam dinlenme olmuyordur. Benim ilk bebeğim o yüzden daha rahat o açıdan ama sen de tecrübeli olduğun için kafa olarak daha rahatsındır
Vallahi cahillik mutluluktur diye boşuna dememişlerYa canım aslında şöyle, sürece aşinayım diyeyim, aslında en endişelendiğim gebeliğim buelimden geldiğince sakin kalmaya çalışıyorum yine de, ilk gebeliğim inanılmaz rahattı mesela hiç birşey bilmiyordum, İnternet bu kadar elimizin altında değildi, sadece kontrollere git gel, doktor ne derse onu yapıyordum,şimdi öyle mi didik edip kafama saçma sapan şeyler koyuyorum, ee tabii bazı yaşanmışlıklar da var, doktor kontrolüne giderken tansiyonum fırlıyordu bir ara, çok şükür onu aştım
Bol bol dua, kuran okuyorum, kendimi teskin diyorum, ne gelirse Allahtan deyip teslimiyet... Güzel duygularla güzel niyetlerle
Sadece 1 2 gün çokBu sadece ilk günler kullanılıyor. 40 gün boyunca şiddetli kanamalar olmuyor ki, sonrasında normal pede geçilebiliyor.
Amin valla öyle annelerimiz olmasa işimiz kötü kv hiç bir fayda yok ilk kızımda 6 aya kadar neredeyse hep birlikteydk Allah razı olsun kızım 2 aylık bronşit oldu 10 gece hastane yanımızda kaldı kv daha genc utanma belası bi kerecik hastaneye geldi omzundan çantayı bırakmadı 10 dk durup gtti şimdi de biraz rahatsızlıkları var annemin ama yanımda duran hicbirsey yapmasın yine de güç veriyor insanaAman cok iyi bende annemide getirmistim hastaneye doktor boyle konusunca birakamdim eve getirdim yanimabu hafta yazlik kislik ayiricaktim onlari yapariz diye Allah basimizdan eksik etmesin onlari
KesinlikleVallahi cahillik mutluluktur diye boşuna dememişlerÖğrendiğim andan 17.haftama kadar neler çektim bir ben bide Allah bliyor etkileyen şey ise buraya yazılanları okumak, internette arsştırmak. Araştırmasam nutlu mutlu gezerdm ama şimdi her şeyi kafama takıyorum karnım sertleşmiş mi diye kontrol etmeye başladım manyak gibi
Evet mesela aslında bizde bir şey yok ama biri bi taş atınca merak edip inceliyoruz kendimzi inceledikçe de bir şeyler buluyoruz haliyleKesinliklesizin ilk mi, şimdi daha çok bakılıyor İnternete, her söylenene bizde de var mı diye bakıyoruz, ama her gebelik, doğunca da her bebek kendine özel, hepsi çok farklı, birden fazla gebelik geçirdim hepsi birbirinden o kadar farklı ki...
Birşey itiraf edeyim mi ben kasılmanın nasıl birşey olduğunu unuttum
Canım üzülme yazdıklarına çok üzüldüm, sen hamilesin şuan eşinin şuan bunu yapması gerçekten çok ayıp. Yapmak istemiyorsa ücretli temizlikçi çağırılsın. Yani o kadar kayıptan sonra bebek beklemek ne mucize ama bunu anlamıyor olması çok yanlış. Sen üzülme tartışmaya girme sakın sen üzüldükçe bebeğin strese girecek. Bende 5.haftamda beri yatıyorum 19 haftalığımMerhaba hanımlar Bende mart annesi olacağım inşallah. Bundan önce dört düştüğüm oldu ve gebeliğimin ilk 3 ayı kanamalı vs. Geçti. Benim burda kimsem yok. Çoğu ev işlerini eşim yapıyor. Ve her temizlik yapacağı zaman bir şey buluyor ve benimle kavga ediyor. Onur gurur hiçbir şey bırakmıyor artık, hakaret bile etmeye başladı bana. Çok yoruldum psikolojik olarak. Ben bununla nasıl başedeceğimi bilmiyorum artık. Yüzünü bile görmek istemiyorum. Bebeğimi olumsuz etkilemekten çok korkuyorum. Bu arada eve ücretli temizlikçi çağırmamı da istemiyor. Her şeyi ben yaparım diyor.
Kuzum idrar yolu enfeksiyonu mu oldun acabaKızlar yine doktora gidiyorum. İdrar yanmamla birlikte yine kasıklarımda ağrı oldu. Doktorda kontrole gelmemi söyledi inşallah birsey yoktur
Çok üzüldüm kuzumMerhaba hanımlar Bende mart annesi olacağım inşallah. Bundan önce dört düştüğüm oldu ve gebeliğimin ilk 3 ayı kanamalı vs. Geçti. Benim burda kimsem yok. Çoğu ev işlerini eşim yapıyor. Ve her temizlik yapacağı zaman bir şey buluyor ve benimle kavga ediyor. Onur gurur hiçbir şey bırakmıyor artık, hakaret bile etmeye başladı bana. Çok yoruldum psikolojik olarak. Ben bununla nasıl başedeceğimi bilmiyorum artık. Yüzünü bile görmek istemiyorum. Bebeğimi olumsuz etkilemekten çok korkuyorum. Bu arada eve ücretli temizlikçi çağırmamı da istemiyor. Her şeyi ben yaparım diyor.
Yanma canım idrar yolu enfeksiyonu ben olunca oluyordu bende..kasıklarındakı ağrıda ondan ola bilir ama kasıkta ağrı bendede var doktor normal demişti İn şa Allah sanada öyle söylerKızlar yine doktora gidiyorum. İdrar yanmamla birlikte yine kasıklarımda ağrı oldu. Doktorda kontrole gelmemi söyledi inşallah birsey yoktur
Ah kuzum yine Galiba, bir kurtulamadım bu enfeksiyondan o kadar dikkat ediyorum ki daha ne yapayım bilmiyorum inan.Kuzum idrar yolu enfeksiyonu mu oldun acaba
İnşallah canım bakalım çağırdı. Muhtemelen idrar tahlili isteyecek.Yanma canım idrar yolu enfeksiyonu ben olunca oluyordu bende..kasıklarındakı ağrıda ondan ola bilir ama kasıkta ağrı bendede var doktor normal demişti İn şa Allah sanada öyle söyler
Evet isteye bilir..güzel haberlerle gel buraİnşallah canım bakalım çağırdı. Muhtemelen idrar tahlili isteyecek.
Bana da aynısını verdi canımArkadaşlar merhaba ben kasılmalar için magnezyuma yeni başladım iki gündür kullanıyorum ama doktor bu yazdı başka bir markanın tüm magnezyum türlerinin olduğu formdan mu alsam sizin kullandıklarınız nedir magnezyum olarak?
Allah yardmcn olsun cnm zor bir durum malwsef inşallah esin biraz daha sabırlı olmayı öğrenir sana ve bebeğinize karsiMerhaba hanımlar Bende mart annesi olacağım inşallah. Bundan önce dört düştüğüm oldu ve gebeliğimin ilk 3 ayı kanamalı vs. Geçti. Benim burda kimsem yok. Çoğu ev işlerini eşim yapıyor. Ve her temizlik yapacağı zaman bir şey buluyor ve benimle kavga ediyor. Onur gurur hiçbir şey bırakmıyor artık, hakaret bile etmeye başladı bana. Çok yoruldum psikolojik olarak. Ben bununla nasıl başedeceğimi bilmiyorum artık. Yüzünü bile görmek istemiyorum. Bebeğimi olumsuz etkilemekten çok korkuyorum. Bu arada eve ücretli temizlikçi çağırmamı da istemiyor. Her şeyi ben yaparım diyor.
Hamilesin yazıb bura senide üzmek istemiyorum..kısa olarak yazıcam anlarsın bende hala yatıyorum önceden düşüklerim var..benim eşim ev işini göremiyor yani mesela yemek yapamıyor annem yanımda 5 aydır sağolsun..annem olmasaydı zor olsada yapıcaktı tabi eşin seni hamile haliyle sana haraket ediyorsa ve anlamıyorsa burda deyilecek söz bulamıyorum.Allah sana sabr versin kuzumMerhaba hanımlar Bende mart annesi olacağım inşallah. Bundan önce dört düştüğüm oldu ve gebeliğimin ilk 3 ayı kanamalı vs. Geçti. Benim burda kimsem yok. Çoğu ev işlerini eşim yapıyor. Ve her temizlik yapacağı zaman bir şey buluyor ve benimle kavga ediyor. Onur gurur hiçbir şey bırakmıyor artık, hakaret bile etmeye başladı bana. Çok yoruldum psikolojik olarak. Ben bununla nasıl başedeceğimi bilmiyorum artık. Yüzünü bile görmek istemiyorum. Bebeğimi olumsuz etkilemekten çok korkuyorum. Bu arada eve ücretli temizlikçi çağırmamı da istemiyor. Her şeyi ben yaparım diyor.
Olumlama yapacağız, pozitif düşüneceğiz,sonu güzel olacakEvet mesela aslında bizde bir şey yok ama biri bi taş atınca merak edip inceliyoruz kendimzi inceledikçe de bir şeyler buluyoruz haliyleİlk ya ben burayı okuya okuya bi değişik oldum ne ablamlarda gördüm böylesini ne başkasında Minnoşumun cinsiyeti bile belli değil daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?